Dodaj do ulubionych

PISANIE PRAC MAGISTERSKICH

IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 19.02.02, 12:58
Czy to prawda,że w Rzeszowie za 2000 zł można zlecić napisanie bardzo dobrej
pracy magisterskiej. Pracuję po kilkanaście godzin dziennie i nie mam czasu
przesiadywać w bibliotekach. Czy ktoś ma podobny problem?
Obserwuj wątek
    • Gość: radek Re: PISANIE PRAC MAGISTERSKICH IP: *.rzeszow-pilsudskiego.sdi.tpnet.pl 19.02.02, 15:20
      Jakie biblioteki?
      Tak robili nasi rodzice, teraz jest internet, skanery itd.
      Ja napisałem pracę podczas urlopu (fakt, że siedziałem przy kompie po 16 godzin
      na dobę przez 3 tygodnie).
      • Gość: marchołt Re: PISANIE PRAC MAGISTERSKICH IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 20.02.02, 12:09
        Wszystko zależy od tego z czego pisałeś - trudnię się zbieraniem materiałów do
        prac magisterskich na zlecenie, bibliografia, wykazy przpisów prawnych, bazy
        danych, oraz konstruowaniem palnów prac(takie pracochłonne podstawowe
        czynności przed napisaniem pracy). Wszystko skanuję lub kopiuję i w wersji
        elektronicznej puszczam tak przygotowanę papkę do studenta. Ten to przerabia,
        łączy kompiluje i w ciągu paru dni ma pracę. Polecam ten sposób - bo oszczędza
        czas i w jakimś stopniu pieniądze. Świdczę też i inne usługi - dalej idące.
        Ale nigdy nie piszę prac w całości.
        To fakt internet do kopalnia informacji ale póki co zdecydowana większość
        książek jest nie w sieci ale w bibliotekach.
    • Gość: beesy Re: PISANIE PRAC MAGISTERSKICH IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 20.02.02, 12:19
      Za dobrą pracę z częścią empiryczną trzeba zapłacić jeszcze więcej. Sam sobie
      chwalę - gość wymyślił mi temat, napisał plan, wstęp, póżniej kolejne
      rozdziały, zakończenie, indeksy, spisy, masa wykresów i skanów, literatura
      polska i tłumaczenia kilku artykułów z języka angielskiego - za wszystko
      łącznie z wydrukami kolejnych wersji i 5 kopii finałowych dałem 4000zł. Trochę
      to kosztowało ale nie ruszyłem palcem - nawet napisał mi opis i streszczenie
      pracy. FULL SERVICE. Profesjonalizm w każdym calu.
      • Gość: maciek Re: PISANIE PRAC MAGISTERSKICH IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 20.02.02, 12:31
        Gość portalu: beesy napisał(a):

> Za dobrą pracę z częścią empiryczną trzeba zapłacić jeszcze więcej. Sam sobie
        > chwalę - gość wymyślił mi temat, napisał plan, wstęp, póżniej kolejne
        > rozdziały, zakończenie, indeksy, spisy, masa wykresów i skanów, literatura
        > polska i tłumaczenia kilku artykułów z języka angielskiego - za wszystko
        > łącznie z wydrukami kolejnych wersji i 5 kopii finałowych dałem 4000zł. Trochę
        > to kosztowało ale nie ruszyłem palcem - nawet napisał mi opis i streszczenie
        > pracy. FULL SERVICE. Profesjonalizm w każdym calu.

To miałeś chłopie kupę szczęścia - ja zleciłem pisanie przez internet; zapłaciłem
        1 500 zł za pracę z prawa konstytucyjnego. Okazało się, że jest częściowo
        nieaktualna; dodatkowo wersja elektroniczna miała najprzeróżniejsze formaty i po
        prostu nie dawała się otworzyć. Pieniądze przelałem na konto - po tym fakcie
        naniesiono mi poprawki a i tak za pracę dostałem +3 - czyli kasa poszła w błoto.
        W Rzeszowie masz tago fachurę - kopsnij mi namiary beesy. Napisz jeszcze coś o
        nim.
      • Gość: mona Re: PISANIE PRAC MAGISTERSKICH IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 20.02.02, 12:35
        Ludzie przecież to nie etyczne. Ja swoją napisałam sama i jestem z tego dumna.
        Być może to któryś z profesorów pisze te prace a później je sam ocenia?
      • Gość: goya Re: PISANIE PRAC MAGISTERSKICH IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 20.02.02, 12:54
        Powinieneś mieć magazyniera a nie magistra (mgr)
    • Gość: Bury Re: PISANIE PRAC MAGISTERSKICH IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 20.02.02, 12:41
      kto ma dojście do takiego magika - potrzebna mi magisterka z ekonometrii 60
      stron
      • Gość: radek Re: PISANIE PRAC MAGISTERSKICH IP: *.rzeszow-pilsudskiego.sdi.tpnet.pl 20.02.02, 13:05
        Ja do wszystkiego podchodzę ze strony ekonomicznej (zboczenie zawodowe).
        Jak miałem dać komuś 4000, to wolałem sam napisać.
        Na 4000 netto muszę pracować około 5 tygodni, a pracę można napisać w miesiąc i
        to po nie tracąc zarobku (urlop wypoczynkowy jest płatny).
        Nie opłaca się komuś płacić, no chyba, że w tym czasie możesz zarobić większą
        kasę, sądzę jednak, że niewielu studentów V roku zarabia powyżej 4000 netto
        miesięcznie.
    • Gość: miki Re: PISANIE PRAC MAGISTERSKICH IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 20.02.02, 12:45
      Za 2 kafle to ja ci mogę napisać nawet sagę o ludziach lodu - jeśli tylko
      potrzebujesz
    • Gość: jaro Re: PISANIE PRAC MAGISTERSKICH IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 20.02.02, 12:57
      A może powinieneś belfer wpisać sobie 5 do indeksu i przelać na konto profesora
      te pieniądze to zaoszczędzi ci zachodu. Co?
    • paola894 Pomoc w pisaniu pracy magisterskiej, licencjackiej 06.09.15, 11:29
      Oferuję pisanie prac magisterskich, licencjackich, zaliczeniowych. Opracowania tworzone przeze mnie są zgodne ze standardami polskich uczelni wyższych.
      Posiadam doświadczenie w pisaniu prac, co pozwala mi właściwie podejść do każdego tematu i problemu naukowego.
      Pomagam także w skonstruowaniu planów do prac, zebraniu literatury.
      Wykonuję również korekty gotowych prac oraz pomagam w dokończeniu już rozpoczętych. Realizuję zlecenia z różnorodnych dziedzin naukowych dlatego, też jestem w stanie pomóc każdej osobie, która zwraca się do mnie z prośbą o pomoc.
      Oferuję wygodny i sprawny system współpracy, który pozwala na bieżący wgląd w proces tworzenia, jak też na terminowe ukończenie zlecenia.

Kontakt ze mną pod adresem e mail: paulla898@
    • paola894 Pomoc w pisaniu pracy magisterskiej, licencjackiej 06.09.15, 11:30
      Oferuję pisanie prac magisterskich, licencjackich, zaliczeniowych. Opracowania tworzone przeze mnie są zgodne ze standardami polskich uczelni wyższych.
      Posiadam doświadczenie w pisaniu prac, co pozwala mi właściwie podejść do każdego tematu i problemu naukowego.
      Pomagam także w skonstruowaniu planów do prac, zebraniu literatury.
      Wykonuję również korekty gotowych prac oraz pomagam w dokończeniu już rozpoczętych. Realizuję zlecenia z różnorodnych dziedzin naukowych dlatego, też jestem w stanie pomóc każdej osobie, która zwraca się do mnie z prośbą o pomoc.
      Oferuję wygodny i sprawny system współpracy, który pozwala na bieżący wgląd w proces tworzenia, jak też na terminowe ukończenie zlecenia.

Kontakt ze mną pod adresem e mail: paulla898@wp.pl
      • wiktoriamak Re: Pomoc w pisaniu pracy magisterskiej, licencja 21.09.15, 18:31
        Witam,
        jestem absolwentką prawa i administracji i chętnie podejmę się pisania prac. W ciągu mojego wieloletniego doświadczenia pisałam prace z różnych dziedzin m.in. prawa, administracji, psychologii, pedagogiki, turystyki, politologii oraz filologii polskiej.
        Jestem osobą uczciwą, a prace, które piszę są w 100% indywidualne.
        Jeżeli jesteś zainteresowany moją ofertą napisz na maila:
        wiktoriamak@o2.pl
    • rz2014 Re: napisz sam!!! 06.09.15, 13:55
      Jak pamiętam napisałem prace magisterska w 4 tygodnie. Był rok 2002 - internet nie tak rozwinięty jak teraz ale dało się w niecały miesiąc.
      Uważam, że w dobie wszechobecnego internetu 2-3 tyg pracy i masz magisterkę napisaną.
      Z jakim skutkiem to już oceni promotor :)
      Dla mnie jak i dla chyba wielu osób "kupowanie" pracy magisterskiej to zwykłe oszustwo.
      • m.jawor95 Kupiłem prace w magisterka.edu.pl polecam te stron 03.12.15, 15:56
        Pisanie prac magisterskich nie było moją mocna stroną. Bałem się pisania pracy. Mogę polecić strone magisterka.edu.pl opinie o nich mam niezłą, napisali szybko i zapłaciłem niedrogo a wiem, że ciężko znaleźć dobry serwis, o nich mam dobra opinie
      • m.jawor95 Jestem zadowolony z magisterka.edu.pl 03.12.15, 15:56
        Pisanie prac magisterskich nie było moją mocna stroną. Bałem się pisania pracy. Mogę polecić strone magisterka.edu.pl opinie o nich mam niezłą, zamówiłem, napisali szybko i zapłaciłem niedrogo a wiem, że ciężko znaleźć dobry serwis
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka