Dodaj do ulubionych

Sala weselna w Mlynie Albigowa

IP: *.newt.cable.virginmedia.com 28.05.10, 14:38
Ponoc sala jest na ponad 200 osob i bardzo atrakcyjne ceny.
Terminy na ten i przyszly rok juz zajete.
Czy ktos juz mial okazje byc tam na weselu? Co sie podobalo a co nie do konca?
A moze ktos poleci inny lokal na wesele w okolicach Lancuta?
Obserwuj wątek
    • Gość: Mysza Re: Sala weselna w Mlynie Albigowa IP: *.150.181.125.fenomenalny.net 30.05.10, 11:49
      Polecam dom weselny w Husowie, byłam tam na 2óch weselach i za każdym razem było
      bardzo fajnie, duzo miejsca, czyste toalety , bardzo dobra obsługa i przede
      wszystkim przepiękny widok do okoła :)
      • Gość: asiek 112 hus.ów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.10, 17:31
        ja tez polecam dom weselny w husowie lokal jest przepiękny a wesela zawsze udane :)
        • Gość: tajniak 456@34 HUSÓW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.10, 17:33
          DOM WESELNY W HUSOWIE JSET JEDNYM Z NAJLEPSZYCH LOKALI NA PODKARPACIU POLECAM
          BARDZO SERDECZNIE I GWARANTUJE UDANĄ IMPREZE :) BARDZO MIŁA OBSŁUGA PRZEPIEKNY
          LOKAL I ŚWIETNE JEZDENIE :p
          • Gość: gosc Re: HUSÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.11, 12:07
            jesli jest ktos zainteresowany wolnym terminem w domu weselnym w husowie to zwolnil sie termin na 18 i 19 czerwca 2011r
          • Gość: Kawowa Re: HUSÓW IP: *.48.177.1.ww-net.pl 19.08.12, 19:54
            Witam,
            ma ktoś jakieś namiary na ten Dom Weselny w Husowie? W internecie nic nie ma. Może chociaż adres aby można tam było podjechać :)
      • Gość: poszukująca Re: Sala weselna w Mlynie Albigowa IP: *.gif.gov.pl 18.01.11, 14:52
        proszę o jakieś namiary do domu weselnego w Husowie. W necie nic nie znalazłam:(
      • benia27inc Re: Sala weselna w Mlynie Albigowa 23.02.11, 18:19
        hej planuje zorganizowac wesele w HOTELU MARAND w Zaczerniu ale najpierw chciałabym usłyszec wasze opinie na temat tego hotelu. Może ktoś tam był na weselu albo sam organizował? Pomóżcie :)
        • Gość: zyga Re: Sala weselna w Mlynie Albigowa IP: *.150.178.24.fenomenalny.net 10.03.12, 18:59
          byłem ekstra się bawiłem
    • Gość: gość Re: Sala weselna w Mlynie Albigowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.10, 16:29
      Polecam Dom Weselny u Rysia w Handzlówce smacznie miło i w
      największy upał klimatyzacja wyrabia. Podobno mają wolne terminy na
      ten i przyszły rok.
    • Gość: Andrzej Re: Sala weselna w Mlynie Albigowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.10, 22:11
      Byłem tam ostatnio - duchota, kiepskie żarcie, wiejski wystrój, raczej porażka -
      nie polecam.
    • Gość: wika Re: Sala weselna w Mlynie Albigowa IP: *.xdsl.centertel.pl 21.10.10, 08:18
      \Sala faktycznie duża,jak sie ma ochote mozna naprawde fajnie sie wybawić,sala jadalna pietro wyżej,przygotowanie-elegancko i czysto dodatkowo stół z kawą i herbatą smaki do wyboru...
      Przygotowany stół jadło chłopskie\ciekawa kompozycja-ładna.Obsługa miła i profesjonalna,jedyny minus to schody dosc strome jak dla starszych osób,ale osobiscie widziałm jak babcia 80 letnia schodziła i wychodziła kilka razy haha przeszkoda do pokonania...
      czyste łazienki\jedzenie ok
      podobno choć tam sie nie gościłam lokal w \Husowie-Lewiatan tez maja oblegane terminy ale czasem,,,jest nadzieja ze ktos sie rozmysli i okienko wolne jest,w obu lokalach wesela w soboty i niedziele standard
      • aktebw Re: Sala weselna w Mlynie Albigowa 09.02.11, 09:18
        Odstapie salę weselną na dzień - 22 września 2012r. w tzw. Starym Młynie w Albigowej. Sala jest klimatyzowana (akutualnie już przez więcej klimatyzatorów niż w poprzednim roku). Cena na rok 2012 wynosi 130 zł od osoby, w cenę wliczone są: napoje cieple i zimne bez ograniczeń, wszystkie posiłki- obiad, deser, dania ciepłe. Dodatkowo mozna zamówić stół wiejski. Jedzenie ktore zostanie po weselu mozna zabrac ze sobą. Trzeba wpłacić 1000zł zaliczki.

Odstępne- 400zł
    • Gość: ababa Re: Sala weselna w Mlynie Albigowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.10, 20:37
      W okolicy z tego co wiem to warto zaglądnąć do Handzlówki Dom Weselny u Rysia lub Sezam
    • Gość: ara Re: Sala weselna w Mlynie Albigowa IP: 81.219.144.* 30.03.11, 21:29
      lokal może być -duży- ale kłopot z pracownikami - stale tam porzucają pracę - ciekawe dlaczego;)
    • Gość: gość Re: Sala weselna w Mlynie Albigowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.11, 15:51
      Bardzo nieprzeciętny lokal. Byłem tam na dwóch weselach i jestem pod wrażeniem. Wspaniały wystrój, smaczne jedzenie i ten klimat. Na ich stronce można podejrzeć co nieco:
      starymlynalbigowa.pl/
    • Gość: rawinka Re: Sala weselna w Mlynie Albigowa IP: *.rzeszow.mm.pl 24.01.12, 21:35
      A ja słyszałam ,że tam straszy, bo ten młyn kiedyś się spalił.
      Mój szwagier jak miał tam wesele to niechciał spać w pokoju dla młodej pary.
      Tam okna to są na dole ściany. :)
    • Gość: kocicka Re: Sala weselna w Mlynie Albigowa IP: *.rzeszow.mm.pl 25.01.12, 18:30
      Ja jak tam byłam to pamiętam, że jak wyłożyli sałatki (w takich tyci talerzykach jak na zupe) to wszyscy się na nie rzucili ci co byli czy nie byli głodni ,ponieważ każdy chciał spróbować co w konsekwencji niektórzy zostali z pustymi talerzami hehe..
      Więc uważajcie zapraszając większą liczbę gości ,bo nie będą mieli co jeść hehe ;) i wyjdą głodni z wesela..
      • Gość: MK2012@interia.eu Re: Sala weselna w Mlynie Albigowa IP: *.ostnet.pl 16.05.12, 21:42
        Odstapie salę weselną na dzień - 15 września 2012r. w tzw. Starym Młynie w Albigowej. Sala jest klimatyzowana. ustalona cena w umowie wynosi 120 zł od osoby, w cenę wliczone są: napoje cieple i zimne bez ograniczeń, wszystkie posiłki- obiad, deser, dania ciepłe. Dodatkowo mozna zamówić stół wiejski.
        • Gość: mishka Re: Sala weselna w Mlynie Albigowa IP: *.rzeszow.mm.pl 29.06.12, 19:47
          Za 120 zł to zagłodzicie gości, a w rzeczywistości trzeba trochę więcej wydać, żeby reszta nie siedziała głodna. A smak jedzenia? Jakoś nie pamiętam bo był jakiś taki nijaki ... w każdym razie nieraz trzeba było się dosiadać do innego stolika gdzie te salatki czy wędliny były ;)
          Parkiet wyglądał na pusty, bo było strasznie dużo miejsca, zbyt dużo.
          No i te schody, jak wam się wywróci dziadek, babka czy pijany wujek to do końca życią będą wspominać takie wesele, gdzie złamali nogę heh.
          Ja tam na wysokich obcasach o mało orła nie wywinełam z 3 razy.
          • Gość: Kotek Re: Sala weselna w Mlynie Albigowa IP: *.189.223.9.skyware.pl 25.08.12, 10:59

Chciałam naprostować wszystkie głupkowate komentarze na temat sali weselnej w starym młynie w Albigowej i nie dlatego że jestem ich pracownikiem ani rodziną po prostu sami organizowaliśmy tam swoje wesele i przejmowaliśmy się niesłusznymi negatywnymi opiniami. które jacyś lidzie piszą w internecie. My osobiście jesteśmy zadowolenie bardzo nasi goście również. Niczego nie brakowało a tym bardziej jak ludzie wypisują że komuś brakowało sałatki- bzdura, półmiski z wędlinami sałatkami i zakąskami są naprawdę ustawione w odpowiednich odległościach tak żeby każdy mógł swobodnie sobie wziąć. My dobieraliśmy sobie sałatkę ale w zupełności wystarczyłoby podstawowe menu (mieliśmy także stół staropolski). Obawialiśmy się schodów ale ci goście którzy przyszli z chęcią na wesele i chcieli się bawić to naprawdę to nie przeszkadzało nikomu, oczywiście że babcie czy dziadkowie muszą trochę się wysilić ale na niektórych salach które są na jednym poziomie czasem trzeba pokonać gorsze przeszkody (np. podjazd w husowie między salą taneczną a jadalną). Co do obsługi to wszystko rewelacja:wymieniają, donoszą. A jedzonko jest przepyszne. Bardzo smaczne, a wyroby mięsne (wędliny) są po prostu rewelacyjne. Wystrój sali jest elegancki i nowoczesny. Piszę to ludziom takim jak my kiedy do nas docierały takie opinie przed weselem i nawet zaczęliśmy szukać innej sali ale wszytko już było zajęte i dzięki Bogu bo jakbyśmy mieli jeszcze raz organizować wesele to tylko tam. A i to co zostało to bez problemu zabiera się ze sobą (a na prawdę zostało sporo).
    • Gość: Jacek:) Re: Sala weselna w Mlynie Albigowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.12, 12:15
      Witam
      Bylem na weselu w lokalu w Starym Młynie , jak dla mnie rewelacja, pojadłem popiłe, wybawilem sie jak za dawnych lat. jezeli chodzi o jedzie to wszystko jest okej, sa dwie sale wiec na gorze mozna spokojnie pogadac bez zadnych hałasów a na dole swobodnie potanczyc, klimatyzacja wyrabia spokojnie, obsługa tez wporzadku. Ja Polecam ale wiadomo ze jak na weselu jest ok 150-200 osób to zawsze sie znajdzie ktos komu cos sie nie spodoba.

• Gość: Aga Re: Sala weselna w Mlynie Albigowa IP: *.adsl.inetia.pl 13.08.12, 17:06
        Polecam firmę dekoratorską z okolic Łańcuta www.dekoracje4u.pl. Są tani w porównaniu do innych firm i co najważniejsze ich dekoracje nie są przesycone jakimiś wiejskimi materiałami tylko cały wystrój jest z umiarem i z klasą. Polecam

• zuziaita Re: Sala weselna w Mlynie Albigowa 06.04.22, 10:04
      Mnie się bardzo podobało wesele mojej kuzynki w Racławicach w Domu nad rozlewiskiem. Pierwszorzędnie przygotowali imprezę. Ładne i klimatyczne miejsce z dużą i elegancką salą bankietową. Wesele dopracowane w każdym szczególe. Spokojnie polecam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka