Gość: anna IP: *.centertel.pl 09.06.10, 13:22 Do R. Czekam na Ciebie w "Kryjówce" na Mickiewicza codziennie do końca tygodnia o 18.00. Wiem, że zawaliłam. Może uda się naprawić? Stawiam pizzę i zimne piwo...;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: tęsknie do R IP: *.tktelekom.pl 09.06.10, 14:13 Całkiem upadłaś na głowę!Biedny kryminalista nie ma telefonu,nie kupiłaś mu jeszcze?Na co liczyłaś nawiazując tę znajomość? Pokazujesz wreszcie swój poziom pisząc na forum do faceta.To są Twoje prywatne sprawy!I jeszcze będziesz mu stawiać!Zupełnie odwracasz role.Zatracasz szacunek do siebie i tym samym wydajesz świadectwo na temat sporej grupy kobiet.Nie dziwię się,ze goście przestają nas szanować.Poza tym uganianie się za facetem prawie zawsze kończy się źle dla kobiety.Pamiętaj,że w naturze samca jest zdobywanie zwierzyny.Wiem,że czasy się zmieniają,ale kobieta musi się sama poszanować niezależnie od czasów w jakich żyje.Żałosne jest to Twoje skomlenie do gościa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_walec_drogowy Re: tęsknie do R 09.06.10, 14:26 Czy to nie Ty "gościu", którego cytuję poniżej? Odpowiedz Pyta Cię ktoś o zdanie?Dziewczyna zwraca się do konkretnej osoby za pośrednictwem forum,a Tobie nic do tego ,więc oszczędź sobie głupich komentarzy.Większość przywykła do formuły obrażnia, wyszydzania,używania wulgaryzmów,wiec gdy ktoś jest kulturalny to razi i trzeba go skopać! Odpowiedz Link Zgłoś