Dodaj do ulubionych

Japonki U facetów - Litości

IP: 94.42.116.* 11.06.10, 22:34
Japonki u Facetów ! Dzisiaj faktem jest ,ze upał był nieznośny , co nie
zwalnia naszych panów z odrobiny wyczucia smaku ! Otóż sytuacja wygląda
następująco : ulica trzeciego maja - okolice myszki . Siedzimy z przyjaciółmi
i tak po prostu rozmawiamy . Przechodzą chłopaki w różnym wieku (średnio 16 -
30).... i na nogach mają japonki . fakt , do tego obuwia nie mam nic...ale na
litość boską , jak się chce założyć odkryte obuwie to chociaż umyjcie te
syfskie giry . Jak nie bród , to zgrubiała , pekająca skóra na piętach ,
nieobcięte , lub brudne paznokcie , nie wspominając już o haluksach i innych
wadach stóp... to jest po prostu niesmaczne ! Do rzeszowskich chłopaczków :
Odrobiny wyczucia smaku.
Obserwuj wątek
    • Gość: Fan Disy Re: Japonki U facetów - Litości IP: 94.254.145.* 11.06.10, 22:45
      Co prawda, to prawda. Ludzie na rzeszowskich ulicach wyglądają (i pachną)
      tragicznie. Żeby wyjść w japonkach na miasto i nie zrobić sobie wcześniej
      pedicure, to w Warszawie jest nie do pomyślenia. Strasznie zacofane to Podkarpacie.
      • Gość: jagienka 2 Re: Japonki U facetów - Litości IP: *.dowco.com 11.06.10, 22:48
        Pewnie zaraz niejaki PEPE zacznie sie madrzyc!
    • Gość: kolega kolegi Re: Japonki U facetów - Litości IP: *.krak.tke.pl 11.06.10, 22:48
      To rozmowa chyba nie kleiła się za bardzo?
      Wnioskuję po dosyć szczegółowych obserwacjach...
      Żeby tak z odległości i halluksa i brudny paznokieć i jeszcze skórę na
      piętach...? No, fiu, fiu... Ty chyba masz wzrok jak jastrząb jakiś... Musiałaś
      akurat na stopy patrzeć...? To fetysz jakiś czy co...?
      • Gość: Anka Re: Japonki U facetów - Litości IP: *.rzeszow.vectranet.pl 19.06.10, 02:13
        Gość portalu: kolega kolegi napisał(a):

Musiałaś
        > akurat na stopy patrzeć...? To fetysz jakiś czy co...?

Meskie stopy moga przyciagac damski wzrok rownie czesto jak damskie przyciagaja
        meskie. Dla mnie osobiscie to wazna czesc meskiego ciala. Oczywiscie MUSZA byc
        zadbane i wypielegnowane ale to chyba oczywiste.
    • Gość: kolega kolegi Też tak potrafię... IP: *.krak.tke.pl 11.06.10, 22:59
      Spocone pachy u kobiet... ! Dzisiaj faktem jest ,ze upał był nieznośny , co nie
      zwalnia naszych pań z odrobiny higieny Otóż sytuacja wygląda następująco : ulica
      trzeciego maja - okolice Zorzy . Siedzimy z przyjaciółmi i tak po prostu
      rozmawiamy . Przechodzą panie i panienki w różnym wieku (średnio 16-30).... i
      pod pachami maja ciemne zakola... fakt , lubię bluzeczki bez rękawów ale na
      litość boską , jak się chce pokazać odkryte ramiona to chociaż umyjcie te
      zakrzaczone pachy . Jak nie bród , to kłaki ,
      nieestetyczne ciemne zakola potu, nie wspominając już o zgrubieniach skóry na
      ramionach i innych jej wadach... to jest po prostu niesmaczne ! Do rzeszowskich
      kobitek :
      Odrobiny wyczucia smaku.
      • Gość: koleżanka Disy Buahahahah to jest żałosne z lekka ;/ IP: 94.42.116.* 11.06.10, 23:13
        Zamiast przyznać racji obracasz kota ogonem , a wiesz ,że tak nie jest .
        Dziewczyny dbają o niebo bardziej o siebie... oto przykład pierwszy z brzegu
        jaki znalazłam :
        forum.szafa.pl/8/1861792/kompleksy-letnie-mojego-chlopaka--stopy.html

Z takimi girami to ja się kompletnie nie dziwie, że ma kompleksy ,a głupia małpa
        jeszcze go namawia do chodzenia w japonkach ;/ dla niektórych to tylko adidasy
        nic więcej ! więc panie ``kolego kolegi11 nie odwracaj kota ogonem i idź do SPA
        i zrób coś z łapami !
        • Gość: kolega kolegi Re: Buahahahah to jest żałosne z lekka ;/ IP: *.krak.tke.pl 11.06.10, 23:24
          Gość portalu: koleżanka Disy napisał(a):

> Zamiast przyznać racji obracasz kota ogonem , a wiesz ,że tak nie jest .
          Dziewczyny dbają o niebo bardziej o siebie... oto przykład pierwszy z
          brzegu jaki znalazłam...

A ja, rozumiesz znalazłem coś takiego:

justpaste.it/1ua
          • Gość: koleżanka Disy Re: Buahahahah to jest żałosne z lekka ;/ IP: 94.42.116.* 11.06.10, 23:39
            facet , czyżbyś miał problem z nogami ?? Zbyt bardzo odwracasz problem by to nie
            zostało zauważone . Sugeruję coś zrobić zanim jutro wyjdziesz na miasto w
            nieodpowiednim obuwiu . Disa miała racje , zaścianek i troglodytyzm!
            • Gość: kolega kolegi Re: Buahahahah to jest żałosne z lekka ;/ IP: *.krak.tke.pl 11.06.10, 23:42
              Ja? Problem? A kto, przepraszam, ten wątek założył?
              • Gość: koleżanka Disy Re: Buahahahah to jest żałosne z lekka ;/ IP: 94.42.116.* 11.06.10, 23:47
                tiakkk . Radze na przyszłość używać tego :

www.e-ozdoby.pl/uploads/200801021811260.www_pumeks_bialy.JPG
                • Gość: kolega kolegi Re: Buahahahah to jest żałosne z lekka ;/ IP: *.krak.tke.pl 11.06.10, 23:56
                  Nie schylę się... Ale swoje 5 min miałaś. Teraz poczekajmy na wypowiedź Disy ( w
                  końcu jesteś jej "koleżanką") Kto wie... Może załapiesz się na grilla...?
            • Gość: kik Re: Buahahahah to jest żałosne z lekka ;/ IP: *.150.177.87.csa-net.pl 14.06.10, 22:39
              Nie znam Disy ale jej osoby dotyczyło tu kilka wątków. No to przejrzałem
              podlinkowane stronki. W sumie mega przeciętna dziewczyna. Muza jeno klubowe
              klimaty, kaloszki i ciuszki modne w sezonie. W ogródku kiczowate odlewy jakieś
              p:)muszle:) Ot pewnie miła, popkulturalna dziewczyna. Ale każdy ma swoje
              problemy. Jedni się interesują polityką, zagadnieniami społecznymi, fotografią,
              muzyką, a inni spa, fitness, modą i tematami powiązanymi. No dajcie spokój. A
              jeszcze posłuchałem tego wybitnego "utworu" podlinkowanego przez disę w jakimś
              temacie niedawno. I obrazek mi się wypełnił treścią.
              • disa Re: Buahahahah to jest żałosne z lekka ;/ 15.06.10, 01:21
                jedni interesują się polityką inni fitnessem i to oboje jesteśmy w stanie
                zrozumieć ;] ale dziwne jest to, że co niektórzy interesują się MNĄ - przyznaje,
                że trochę to męczące :(
                zwłaszcza, że co niektórzy prześcigają się w wymyślaniu plotek i ploteczek ;]
                no cóż ... taka mentalność ludzi ;]

"utwór" mam w stopce ;] świetna klubowa muzyka ;]
        • Gość: ktoś Re: Buahahahah to jest żałosne z lekka ;/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.10, 23:57
          "Gość portalu: koleżanka Disy napisał(a):

> Zamiast przyznać racji obracasz kota ogonem , a wiesz ,że tak nie jest .
          > Dziewczyny dbają o niebo bardziej o siebie... oto przykład pierwszy z brzegu
          > jaki znalazłam :
          >
          rel="nofollow">forum.szafa.pl/8/1861792/kompleksy-letnie-mojego-chlopaka--stopy.html
          >
          > Z takimi girami to ja się kompletnie nie dziwie, że ma kompleksy ,a głupia małp
          > a
          > jeszcze go namawia do chodzenia w japonkach ;/ dla niektórych to tylko adidasy
          > nic więcej ! więc panie ``kolego kolegi11 nie odwracaj kota ogonem i idź do SPA
          > i zrób coś z łapami !"

Wybacz dziewczyno, no ale przesadziłaś... Chciałabym Cię zobaczyć, bo nie wierzę
          ze jesteś chodzącym ideałem. Co Ty chcesz od stóp faceta (tych na zdjęciu)? Nic
          nie zrobi że ma krzywe palce. Gdybyś miała krzywy nos, też byś go zasłaniała ? A
          co ma zrobić osoba która ma zeza ? Wiesz, totalnie przegięłaś. Nie chodzi mi
          zupełnie o brudne paznokcie u faceta, czy popękane pięty, bo to zupełnie inna
          kwestia. Chodzi mi dokładnie o to zdjęcie którego się czepiłaś....
    • mjot1 Litości... 11.06.10, 23:34
      Cóż... Problem wyznacznikiem jest życia jakości.
      A może by tak Koleżanko w ramach protestu wziąć się i utopić? Za
      Wandy patriotycznym przykładem.
      Wszak obecnie na wody deficyt narzekać raczej nie przystoi...

Bez ukłonów!
      Acz ze zrozumieniem M.J.
      • Gość: kolega kolegi Re: Litości... IP: *.krak.tke.pl 11.06.10, 23:41
        mjot1 napisał:

> Cóż... Problem wyznacznikiem jest życia jakości.

Ale jak rozmowa się nie klei... To można albo w nosie dłubać albo na paznokciach
        wzrok skupić... No i na halluksy padło... I jest to jednak problemu kawałek, nad
        którym warto się pochylić (żeby szorstkość i popękanie pięty miarodajnie móc
        ocenić). A do topienia, to ja bym nie namawiał... Ty wiesz jak ta woda
        nieestetycznie pachnie...?!
        • mjot1 Re: Litości... 12.06.10, 00:00
          Gość portalu: kolega kolegi napisał(a):
          > Ty wiesz jak ta woda nieestetycznie pachnie...?!

Hm... Lecz czy tak uważa też Disa?
          Czy takie też odczucia mają jej (Disy) Koleżanki?
          Wszak to one w dziedzinie gustów wszelakich alfą są i omegą.
          A o gustach (wiadomo) rozmawiać nie wypada.
          A już z Koleżankami to wręcz нельзя!
          • Gość: kolega kolegi Re: Litości... IP: *.krak.tke.pl 12.06.10, 00:12
            Co uważa Disa we wspomnianym temacie - nie wiem. Ale pewnie dowiem się niedługo.
            Wszak to jej "koleżanka" wnętrze swoje nam tu uwypukla. Swoją drogą... To
            idealna kobieta być musi...(ta koleżanka - nie Disa) Że pumeksu używa - już
            wiemy. Że palce u stóp ma proste i paznokcie czyste - domyślić się możemy...
            Jednym słowem - ideał, nie kobieta... Tylko... ta fascynacja japonkami mnie
            niepokoi trochę... Czy to aby "po linii" jest...?
            • Gość: jagienka 2 Re: Litości... IP: *.dowco.com 12.06.10, 00:36
              sugerujesz PEPE ze kolezanke Disy podniecaja mlode japonki?
              He he, juz widze ten filmik na internecie.
    • disa ;] 12.06.10, 01:11
      japonki u mężczyzn lubię, a koleżanek nie mam ;]

za to relaksuje się na mazurach ;]
      • Gość: koleżanka Disy Re: ;] IP: 94.42.116.* 12.06.10, 09:16
        hahaha Disa jest mazaurach , tylko zapomniała ,że ma rzeszowskie IP :D:D:D
        Żałosne Disa żałosne... straciłaś właśnie jedną z i tak nielicznych twoich
        znajomych , bo taka jest prawda ,że jak tylko odejdziesz to wszyscy na Ciebie
        nawalają , więc sama się zastanawiam , czy Ty w ogóle masz jakichś znajomych...
        wredny , jadowity charakterek + nieciekawy wygląd i efekt końcowy wychodzi
        nieciekawy.
        • disa IP 12.06.10, 22:56
          1. mojego IP nie widać
          2. nawet administrator nie widzi mojego całego IP

więc jak to jest możliwe, ze Ty widzisz?
          tym bardziej jest to niesamowite, że widzisz IP rzeszowskie ... a ja mam
          blueconnecta ;]

tak więc paszczurku ... rozumiem, ze Twoje ataki na mnie to leczenie kompleksów

A co do moich Znajomych/Przyjaciół tak się składa, że są wyjątkowi ;]
          i są właśnie ze mną ;] przynajmniej część. Jest ich sporo, ale nie są z
          Rzeszowa... bo w Rz. jest sporo właśnie takich ludzi jak Ty....
          zawisć/jadowitość/i agresja
          Pozdrawiam z Warmii ... ze Starej Jabłonnej ;] która wyobraź sobie NIE JEST
          Rzeszowem ;]
      • Gość: hycel Re: ;] IP: *.rzeszow.vectranet.pl 12.06.10, 15:56
        tak to czasem bywa że ktos obnosi się po mieście srodziemnomorską
        opalenizną nabytą podczas pracy przy sianokosach u rodzicow
        • disa Re: ;] 12.06.10, 22:57
          no niestety opalenizny brak :(
          chmurzasta pogoda od piątku :(
    • Gość: 33 Re: Japonki U facetów - Litości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.10, 08:40
      Japonki u facetów - TAK, ale... skórzane, dobrej jakości.
      Gumowe - te zostawiamy tylko na basen/plażę.

Niestety dobre japonki kosztują tyle ile średnie buty, czyli ponad
      300 PLN.
      Zaskakujące, ale prawdziwe.
      • Gość: anna Re: Japonki U facetów - Litości IP: *.rzeszow.mm.pl 12.06.10, 14:15
        No może niekoniecznie aż tyle, ale faktycznie buty, które przeznaczamy do
        dłuższego chodzenia powinny być dobre. Inaczej damy zarobić lekarzom. To nie
        jest kwestia szpanu. To szpanerzy zwracają uwagę, żeby była skóra na zewnątrz.
        Ja zwracam uwagę, by skóra była wewnątrz(nie widać tego więc "szpan" żaden, ale
        komfort dla stóp ogromny).
        Mimo, że nie jestem zwolenniczką chodzenia po mieście jak po plaży to jednak
        odkryte stopy w połączeniu z luznymi płóciennymi, lnianymi spodniami wyglądają
        bardzo stylowo u facetów.
        Nie wszyscy mają zadbane stopy, tak jak nie wszystkie kobiety. Podobnie nie
        wszystkie kobiety chodzące w topach mają zadbaną skórę, a jednak chodzą tak
        roznegliżowane po ulicy. To tylko kwestia naszej estetyki, ale mają do tego prawo.
        • Gość: 33 Re: Japonki U facetów - Litości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.10, 14:31
          Niestety te najdroższe wcale nie są najwygodniejsze - płaci się za
          markę.

Moje najwygodniejsze japonki Schol'a wcale nie są ładne, ale komfort
          niesamowity.
          • Gość: anna Re: Japonki U facetów - Litości IP: *.rzeszow.mm.pl 12.06.10, 14:42
            Ja jako kobieta lubię łączyć estetykę z wygodą zatem Ecco i Scholl mnie nie
            przekonują.
            Mam za to klapki superwygodne i ładne jednocześnie i teraz zatrzymuję je na
            zwiedzanie kiedy cały dzień jestem na nogach.
    • Gość: ruskowsianin Re: Japonki U facetów - nowy szpan IP: *.sbr25.nsw.optusnet.com.au 12.06.10, 12:34
      Czym szpanowac? Trzeba miec niezle po..bane we lbie z tymi skorzanymi japonkami.
      To TYLKO polak ma tak nasrane we lbie.
    • mjot1 A jednak... 12.06.10, 12:39
      Koleżanka Disy ma przecie rację... Poniekąd.
      Wszak: „Karłom wyznaczyć trzeba wzrost by stał się człowiek pięknym”
    • Gość: anna Re: Japonki U facetów - Litości IP: *.rzeszow.mm.pl 12.06.10, 13:51
      Nie wiem na ile wątek to prowokacja. Problem ten jednak dotyczy również kobiet,
      a biorąc pod uwagę, że większość z nich w upały zakłada odkryte obuwie problem z
      kobiecymi stopami jakby większy się wydaje. Jednak mniej mężczyzn odkrywa stopy.
      • Gość: hycel Re: Japonki U facetów - Litości IP: *.rzeszow.vectranet.pl 12.06.10, 16:24
        z racji wieku w stosunkach damsko -meskich najlepiej mi wychodzi ogl
        adanie naulicach nog i pięt rzeszowskich pan i
        dziewcząt.Autorytatywnie mogę stwierdzić że śą: często
        myte,kremowane i czasami tarte do krwi pumeksem.Ale kurna noz w
        kieszeni się otwiera jak widzę frajera w sandałach plażowych
        ubranych na skarpetki i na dodatek ladującego się do
        autobusu.Panowie OBCIACH całkowity.Ajaponki mogą być na nogach
        męzczyzn byle nie do garnituru ,koszuli i krawata.Zakładam ze kazdy
        męzczyzna ,w kazdym wieku myje codziennie nogi
    • Gość: zonk racja! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.10, 20:25

Slusznie zauwazylas, by nosic takie obuwie chociaz minimum higieny:]
      niestety dużej liczbie Panow wydaje sie ,ze jak juz sa ta płcia
      brzydka, to moga smierdzie, nie dbac o siebie i tu nie tylko o stopy
      chodzi etc. W zakladzie gdzie pracuje(ciezka praca, plus wysokie
      temperatury)na kilkadziesiat osob po pracy prysznic bierze moze z 5
      Oo.
      A stopy Rzeszowianek coraz bardziej zadbane, co mnie cieszy wielce
      jako wielbiciela damskich stop:P.

ps. sandaly i skarpetki=obciach, ale jest jeszcze cos lepszego
      japonki+skarpetki :D haha, widzialem kilka razy...
      • Gość: anna Re: racja! IP: *.rzeszow.mm.pl 13.06.10, 13:07
        Te sandały i skarpetki do nich to chyba często wynik nieudanych zakupów.
        Czyli taki pan kupuje z zamiarem chodzenia na gołą nogę, ale jeśli to syntetyk
        to niestety pierwszy spacer sprawia, że noga obdarta/odparzona. Trochę(ale tylko
        trochę) lepiej wyglądają czółenka z odkrytymi palcami, do których Polki
        powszechnie noszą rajstopy. Wszystko to jednak kwestia estetyki, a o gustach
        trudno dyskutować. Oczywiście, że wolałabym wszystkich Polaków "wytworną
        konfekcją okrytych, darzących uśmiechem się wzajem i wszystkich do czysta
        wymytych":) ,ale nie jest tak zle. To fakt, że na 10 schludnych jeśli zobaczymy
        1 osobę niechlujną to ją zapamiętamy.
        • Gość: 33 Re: racja! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.10, 13:48
          Wielkim obciachem jest noszenie skarpet do sportowych, miękkich
          mokasynów.
          Tak ostatnio lansowane buty na lato dla facetów, ale nie przemogę
          się i nie kupię, bo nie będę nosił zabudowanych butów na gołą stopę.
          • Gość: anna Re: racja! IP: *.rzeszow.mm.pl 13.06.10, 14:19
            Mnie też podobają się bardzo czółenka z odkrytymi 2 palcami, ale nie kupiłam,
            bo wiem, że na lato są zbyt zabudowane, a do rajstop nosić nie będę.
      • Gość: Anka Re: racja! IP: *.rzeszow.vectranet.pl 19.06.10, 02:04
        Gość portalu: zonk napisał(a):

ale jest jeszcze cos lepszego
        > japonki+skarpetki :D haha, widzialem kilka razy...

Ciekawe jak Ci faceci zalozyli japonki na stopy w skarpetkach? To raczej nie
        mozliwe, wiec tym bardziej sie dziwie.

Brak higieny i wyczucia estetyki jest bardzo powszechne na rzeszowskich ulicach
        i nie ma tu znaczenia czy chodzi o facetów czy o kobiety, chocby przymierzalnie
        sklepowe smierdza potem (i niekoniecznie tylko w upaly), smrod nie do zniesienia...
    • Gość: Aga Re: Japonki U facetów - Litości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.10, 14:37
      Zlituj się...czy tu chodzi o japonki czy ogólnie o brak higieny?
      bo to, że taki włoży pełne buty to juz jest OK?
      Ważne żeby nie było widać?
      I widocznie patrzysz nie na tych facetów...

Ja za to widziałam laseczkę w przebieralni...przez przypadek...
      bo była tak zaabsorbowana przymierzaniem ,że podciągnęła zasłonkę...
      no i zobaczyłam tył jej majteczek...szok! czegoś takiego nie używam nawet na
      szmaty...
      • Gość: anna Re: Japonki U facetów - Litości IP: *.rzeszow.mm.pl 13.06.10, 14:53
        U części ludzi przeważa jednak opcja "żeby nie było widać", części na tym nie
        zależy, bo przecież "wolno mi, luz i demokracja" i zapatrzenie na "styl"
        amerykańskiej ulicy. Jednak spora część Polaków i Polek ma jednak poczucie,żeby
        nie naruszać poczucia estetyki innych. Wczoraj i przedwczoraj w ogromny upał
        widziałam sporo kobiet w dżinsach i czarnych spodniach i w zakrytych butach.
        Uznały pewnie, że nie do pokazywania ich stopy i kawałek ciała.
        • Gość: fffela Re: Japonki U facetów - Litości IP: 94.254.250.* 13.06.10, 17:10
          Jestem jak najbardziej za noszeniem japonek przez panów,zwłaszcza że jest ich do
          wyboru do koloru(ostatnio widziałam duży wybór w Exisport-wcale nie są
          tanie).Podobnie jestem za depilacją pach przez mężczyzn,jednak jak widzę
          ,trudniej ich do tego przekonać,a byłoby o wiele bardziej pachnąco i świeżo.
    • Gość: rzeszów28 Re: Japonki U facetów - Litości IP: 79.139.60.* 14.06.10, 12:15
      ta rozmowa to normalnie istna żenada - typowy chamski obraz Polaka - jak nie ma
      argumentów merytorycznych to się zaczyna obrzucanie błotem
    • Gość: Jack Re: Japonki U facetów - Litości IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.10, 10:26
      Ciekawe wypowiedzi można przeczytać.... A wszystko chodzi
      o "japonki" dla facetów. A tak naprawdę, to już nie chodzi o to, że
      Panowie z Rzeszowa nie potrafią się ubierać, ale o to,
      że ''japonki'' miłe Panie (znawczynie), były modne w tamtym roku,
      choć na plażę jeszcze w tym, ale nie na ulicę. Wystarczy czasami
      oglądnąć jakąś zachodnią stację, albo interesować się modą, że teraz
      modne są sandały... Ale to nie dotyczy rzeszowiaków...no może
      kilku...
    • Gość: up Re: Japonki U facetów - Litości IP: 84.38.160.* 19.06.10, 15:46
      zyzol
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się