Gość: szabla Niemieccy ratownicy okradzeni, gdy pomagali pow... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.10, 14:52 Na powyższym przykładzie widać, że opinia o polskich złodziejach jest prawdziwa. Ukradną wszystko, co można spieniężyć. Genetyczne złodziejstwo i kombinatorstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puchatek Niemieccy ratownicy okradzeni, gdy pomagali pow... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.10, 14:58 szarak_44 napisał: > > Czy obrobienie np. nielubianego komornika należy do jakiejś innej, > łagodniejsze kategorii kradzieży??? (...) Kradzież to kradzież - ale fakt, że okradanie kogoś kto przychodzi ci z bezinteresowną pomocą to wyjątkowe s...syństwo. Gość portalu: Ukrainian napisał(a): > Kamizelki odblaskowe - 2x5 zł = 10 zł. (...) Po pierwsze - naprawdę nie każdy kupuje szajs za 5 zł. Niemieccy ratownicy (polscy zresztą też) mają sprzęt profesjonalny. Po drugie - jakie to do cholery ma znaczenie? Może zmień nick, bo ja znam paru Ukraińców i to są normalni, uczciwi ludzie - a z Twoich postów bije złodziejska mentalność... Odpowiedz Link Zgłoś
dcag Re: Niemieccy ratownicy okradzeni, gdy pomagali p 23.06.10, 15:08 Chcialem temu "pseudo" Ukraincowi odpowiedziec, ale zrobiles to juz za mnie:-) Nic dodac, nic ujac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yomma Re: Niemieccy ratownicy okradzeni, gdy pomagali p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.10, 15:44 > Może zmień nick, bo ja znam paru Ukraińców i to są normalni, uczciwi > ludzie - a z Twoich postów bije złodziejska mentalność... Może ten tutaj to jest Ukrainiec pobanderowski z kozackimi korzeniami? Oni mieli specyficzne podejście do kwestii własności i nie tylko :)) Odpowiedz Link Zgłoś
pompompom Re: Niemieccy ratownicy okradzeni, gdy pomagali p 23.06.10, 14:58 Powiem krótko :KURESTWO, już nawet nie skandal. To samo pomyślałam sobie o tych co okradli ofiary katastrofy pod Smoleńskiem. Jedna i druga sytuacja nie mieści mi się w głowie. Niestety takie kanalie, jak złodzieje są wśród nas. :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egon wzięli za odszkodowanie wojenne, należało się IP: 157.166.216.* 23.06.10, 15:04 to i tak mała strata, także spoko luz, a kamizelek na allegro trzeba szukać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gp Re: Niemieccy ratownicy okradzeni, gdy pomagali p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.10, 15:18 znalazła się czarna owca co nie znaczy, że można generalizować i jeździć po tysiącach ludzi jak po burej suce! niestety logika jest wykładana tylko na uniwersytecie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: le ming Re: Niemieccy ratownicy okradzeni, gdy pomagali p IP: 85.222.87.* 23.06.10, 15:58 Przecież nikt tu nie twierdzi, że WSZYSCY Wolacy są złodziejami - tylko że jest ich wystarczająco dużo, żebyśmy się przestali takim drobnym kurestwom dziwić. Odpowiedz Link Zgłoś
socton Polska B, twierdza PiS-u dokopała Niemcom 23.06.10, 15:08 Dobrze im tak, to za wojnę. Odpowiedz Link Zgłoś
matteom Niemieccy ratownicy okradzeni, gdy pomagali pow... 23.06.10, 15:19 Ciekawe, czy to ci sami, co wrzucili do urny kartki z krzyzykiem przy Kaczynskim, wczesniej oddawszy hold Najwyzszemu na mszy niedzielnej pelnej slow o milosci do blizniego, Ojczyzny i zygoty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert Re: Niemieccy ratownicy okradzeni, gdy pomagali p IP: *.globalconnect.pl 23.06.10, 16:48 Nie to POpaprańcy byli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NNN Re: Niemieccy ratownicy okradzeni, gdy pomagali p IP: 213.77.117.* 23.06.10, 18:32 > Ciekawe, czy to ci sami, co wrzucili do urny kartki z krzyzykiem przy Kaczynski Nie wiem czy się orientujesz, ale podczas ostatnich wyborów do parlamentu 100% więźniów w zakładach karnych głosowało na PO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emigrant Niemieccy ratownicy okradzeni, gdy pomagali pow... IP: *.pool.mediaWays.net 23.06.10, 15:20 I znow potwierdzenie niemieckiego kawalu: Jedz do Polski na wakacje, twoje auto juz tam jest...wstyd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maria Niemieccy ratownicy okradzeni, gdy pomagali pow... IP: *.multi-play.net.pl 23.06.10, 15:22 Ależ to Polska właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Niemieccy ratownicy okradzeni, gdy pomagali p IP: 77.236.16.* 23.06.10, 15:36 a skąd mieli ropę w kanistrach??? przyjechali z akcji ratowniczej w Zatoce Meksykańskiej ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Niemieccy ratownicy okradzeni, gdy pomagali pow... IP: 77.236.16.* 23.06.10, 15:38 aha i oczywiście to byli wyborcy PO /więzienia 80% na Komoruskiego/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ds16 Re: Niemieccy ratownicy okradzeni, gdy pomagali p IP: 80.50.128.* 23.06.10, 15:42 też chowasz radio w samochodzie na parkingu pod domem ? Wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Małe sprostowanie: THW to nie firma IP: *.cust.tele2.de 23.06.10, 15:39 THW (Technisches Hilfswerk) to nie firma, tylko niemiecka służba cywilna, zajmująca się usuwaniem skutków katastrof i odbudową infrastruktury technicznej w Niemczech i za granicą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Witek Re: Małe sprostowanie: THW to nie firma IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.10, 19:19 Dokładnie tak.. chłopaki są w porządku bardzo, można się z nimi dogadać po angielsku, a dwóch z poprzedniej zmiany jest z pochodzenia Polakami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolek Rowiązanie IP: *.opera-mini.net 23.06.10, 15:58 Miasto powinno wynająć firmę POLICJA aby odnalazła zagubione fanty firmy THW Odpowiedz Link Zgłoś
spoizna Gras -podejrzany.! 23.06.10, 16:04 To ponoć sprawa ćiećia Grasia bo mu niemiec nie płaći za sprzontanie a ze trafiła sie okazja to sie odegrał na niemcach!Jak wszyscy patrzyli na rudego cudaka to wtrdy wykorzystał okazje, Odpowiedz Link Zgłoś
jrk1974 Re: Gras -podejrzany.! 23.06.10, 16:47 "Ćiećiu", czy aby polski to na pewno Twój ojczysty język? Zanim zabierzesz publicznie głos, to skończ przynajmniej podstawówkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielonogórzanka Re: Gras -podejrzany.! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.10, 17:04 Ale ci w głowie sie pomerdało. Zeby nie Tusk i Gras to by was wszy zjadły na tej ścianie wschodniej. Rydzyk wypiąl d..,.na problem . Kaczyński równiez kłapie cop mu slina na język p[rzyniesie. Juz obiecywał 3miliony mieszkań , teraz wam da po milionie na nowe domy , bo wasze były po 50 tys , ale zarobicie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwer Re: Gras -podejrzany.! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.10, 10:48 Nie mieszaj Grasia w sprawy dotyczące złodziejskiego elektoratu twojego pinokia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zei Niemieccy ratownicy okradzeni, gdy pomagali pow... IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 23.06.10, 16:12 Co za chamski złodziejski naród. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H Kryminaliści to wyborcy Bronka IP: *.multi-play.net.pl 23.06.10, 16:23 wg. danych PKW. Odpowiedz Link Zgłoś
acer0 Niemieccy ratownicy okradzeni, gdy pomagali pow... 23.06.10, 16:27 JA się wcale nie dziwię że okradziono ratowników. Jaka władza takie i społeczeństwo. PO kradnie to dlaczego nie lumpy, które głosowali na PO. Zwrócicie uwagę, że w więzieniach kryminaliści głosowali na swoich dobroczyńców z PO. Czas najwyższy to zmienić. PO osunąć od władzy z wprowadzić w więzieniach rygor a w sądach wymienić prokuratorów i sędziów i zacząć karać adekwatnie do przestępstw, anie łagodne wyroki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fransuis Re: Niemieccy ratownicy okradzeni, gdy pomagali p IP: *.toya.net.pl 23.06.10, 18:22 Popieram Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: docent67 Re: Niemieccy ratownicy okradzeni, gdy pomagali p IP: *.gorzow.mm.pl 23.06.10, 16:31 TO JEST WŁAŚNIE POLSKA KACZYŃSKIEGO !!!!!!!!!!!!!!!! TAM MIESZKAJĄ JEGO WYZNAWCY!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brunek Re: dobrze zrobili niech sie nie wtracaja IP: *.pools.arcor-ip.net 23.06.10, 16:46 www.redakcja.newsweek.pl/ Niemcy szczuja, naklaniaja do przebaczania, chca ludzi wykurzac z domow, ze niby pokrzywdzeni i wyrzuceni w wojnie, chca jakiegos preparatora zwlok zainstalowac na naszej ziemi, to ja sie mlodym nie dziwie, tylko mi ich szkoda, ze kryminalnych czynow sie dopuszczaja z zemsty. Odpowiedz Link Zgłoś
prezes_wujek Niemieccy ratownicy okradzeni, gdy pomagali pow... 23.06.10, 16:58 Proponuję dyby i kilka innych podobnych, miłych dla oka widza, doznań dla tej osoby. Myślę, że będzie dziękować do końca swojego życia, jeśli by przeżyła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dark Polska IP: 77.236.0.* 23.06.10, 17:06 Tu zap...dolą wszystko, co nie jest spięte łańcuchem z kłódką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JEREMI Re: Polska IP: *.adsl.inetia.pl 23.06.10, 17:57 MAŁO .WIESZ.KŁÓDKĘ I ŁAŃCUCH.TEŻ ZAP.. Odpowiedz Link Zgłoś
jankowski1960 Re: Niemieccy ratownicy okradzeni, gdy pomagali p 23.06.10, 17:12 Oto Polska wlasnie... Odpowiedz Link Zgłoś
pax_rex Re: Niemieccy ratownicy okradzeni, gdy pomagali p 23.06.10, 17:28 place 500€ za obicie mordy temu smieciowi, 1000€ za jego amputowane lapy: hatek@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wstyd Re: Niemieccy ratownicy okradzeni, gdy pomagali p IP: *.centertel.pl 23.06.10, 17:29 Prawi i sprawiedliwi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chrisu Niemieccy ratownicy okradzeni, gdy pomagali pow... IP: *.spray.net.pl 23.06.10, 17:44 Mnie spotkało to samo. Podczas działań zawiesiłem na ogrodzeniu pas skórzany oraz bluzę od munduru i pas się komuś przydał. Nie kosztuje majątku (około 50 zł) ale to była pamiątka więc strata duża. Mam nadzieję, że "kolekcjonerzy" to przeczytają i zastanowią się trochę. Zamiast pomagać trzeba pilnować swoich rzeczy. Niestety rodzaj skradzionych sortów sugeruje grupę zainteresowanych... smutne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rad Re: Niemieccy ratownicy okradzeni, gdy pomagali p IP: *.wolv.cable.virginmedia.com 23.06.10, 17:46 Panie Prezydencie, proszę dołożyć jeszcze jedno zero do nagrody. I tak mamy opinie pijaków i złodziei. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: y=tadian to własnie podziękowanie od powodzian IP: *.chello.pl 23.06.10, 17:52 tylko brac potrafia i wszystko im sie należy tylko, juz nic nie daje na pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JEREMI Niemieccy ratownicy okradzeni, gdy pomagali pow... IP: *.adsl.inetia.pl 23.06.10, 17:54 O.JAK ŁADNIE.PO KATOLSKU!ALE, OCIEC MATEUSZ TO ZAŁATWI!(A ,POWAŻNIE.)SKÓR---NÓW CI .U NAS DOSTATEK! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziadek Re: Niemieccy ratownicy okradzeni, gdy pomagali p IP: *.xdsl.centertel.pl 23.06.10, 18:10 No to Policja postawi sobie za punkt honoru ująć sprawcę tak jak z napisem z Oświęcimia. Odpowiedz Link Zgłoś