Dodaj do ulubionych

Komu sprzedać auto powypadkowe

16.03.05, 11:11

Obserwuj wątek
    • ola_er Re: Komu sprzedać auto powypadkowe 16.03.05, 11:13
      Wyświetliło wcześniej pustą wiadaomość...

Miesiąc temu miałam wypadek w okolicach Rzeszowa. Auto nie nadawało się do jazdy
      więc zostało na miejscu. Chciałabym teraz sprzedać je na części. Czy ktoś mógłby
      pomóc i podać jakieś namiary na kogoś kto skupuje rozbite samochody? Byłabym
      ogromnie wdzięczna za pomoc...
      • autokazja Re: Komu sprzedać auto powypadkowe 05.06.16, 14:36
        Masz dość płacenia za dodanie ogłoszenia? Chcesz sprzedać swoje auto szybko i sprawnie? Sprzedaj swoje auto z nami! DARMOWY serwis ogłoszeń motoryzacyjnych AUTOKAZJA PL Dopiero wystartowaliśmy, a już odwiedza nas TYSIACE potencjalnych klientów! Sprzedaj swoje auto z nami nawet w 12h! Jak to możliwe? Nasze promowane ogłoszenia dodajemy do setek grup na facebook dzięki czemu docierają do tysięcy odbiorców!

AUTOKAZJA SILNIK RYNKU MOTORYZACYJNEGO!
    • Gość: kupiec Re: Komu sprzedać auto powypadkowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 08:53
      A ja właśnie kupiłem powypadkowe i nie polecam
    • arturkwaw Re: Komu sprzedać auto powypadkowe 19.07.16, 09:55
      Ja polecam jeśli ktoś ma auto uszkodzone to polecam www.skupaut-autozlom-komis.pl

Działają na terenie Małopolski , Śląska i Opolszczyzny.
      Kupią każde auto.

www.skupaut-autozlom-komis.pl
      skup aut powypadkowych
    • michnikmarcin Re: Komu sprzedać auto powypadkowe 16.09.24, 10:20
      Możesz skorzystać z naszego skupu aut w Rzeszowie gwarantujemy wysokie stawki i darmowy odbiór auta. Skupujemy samochody osobowe i dostawcze bez względu na wiek. Zapraszamy zarówno osoby prywatne jak i firmy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka