ola_er Re: Komu sprzedać auto powypadkowe 16.03.05, 11:13 Wyświetliło wcześniej pustą wiadaomość... Miesiąc temu miałam wypadek w okolicach Rzeszowa. Auto nie nadawało się do jazdy więc zostało na miejscu. Chciałabym teraz sprzedać je na części. Czy ktoś mógłby pomóc i podać jakieś namiary na kogoś kto skupuje rozbite samochody? Byłabym ogromnie wdzięczna za pomoc... Odpowiedz Link Zgłoś
autokazja Re: Komu sprzedać auto powypadkowe 05.06.16, 14:36 Masz dość płacenia za dodanie ogłoszenia? Chcesz sprzedać swoje auto szybko i sprawnie? Sprzedaj swoje auto z nami! DARMOWY serwis ogłoszeń motoryzacyjnych AUTOKAZJA PL Dopiero wystartowaliśmy, a już odwiedza nas TYSIACE potencjalnych klientów! Sprzedaj swoje auto z nami nawet w 12h! Jak to możliwe? Nasze promowane ogłoszenia dodajemy do setek grup na facebook dzięki czemu docierają do tysięcy odbiorców! AUTOKAZJA SILNIK RYNKU MOTORYZACYJNEGO! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kupiec Re: Komu sprzedać auto powypadkowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 08:53 A ja właśnie kupiłem powypadkowe i nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
arturkwaw Re: Komu sprzedać auto powypadkowe 19.07.16, 09:55 Ja polecam jeśli ktoś ma auto uszkodzone to polecam www.skupaut-autozlom-komis.pl Działają na terenie Małopolski , Śląska i Opolszczyzny. Kupią każde auto. www.skupaut-autozlom-komis.pl skup aut powypadkowych Odpowiedz Link Zgłoś
michnikmarcin Re: Komu sprzedać auto powypadkowe 16.09.24, 10:20 Możesz skorzystać z naszego skupu aut w Rzeszowie gwarantujemy wysokie stawki i darmowy odbiór auta. Skupujemy samochody osobowe i dostawcze bez względu na wiek. Zapraszamy zarówno osoby prywatne jak i firmy. Odpowiedz Link Zgłoś