Gość: mama IP: 94.42.117.* 19.07.10, 22:41 Jako mama proszę o opinię. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Przedszkole Chatka Puchatka IP: *.19.165.98.osk.enformatic.pl 24.07.10, 07:05 Nie polecam.Zasada panująca w przedszkolu to "lepiej się nie odzywac".Jesli nic nie mówiłam przez rok bylo dobrze.Pewnego dnia zwróciłam uwagę Paniom i za miesiąc córka już nie chodziła do przedszkola. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamusia Re: Przedszkole Chatka Puchatka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.10, 07:34 A jedna Pani ma wąsy i się jej dzieci strasznie boją Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laka Re: Przedszkole Chatka Puchatka IP: *.adsl.inetia.pl 24.07.10, 12:40 Monotematyczne wychowanie, jak już koniecznie prywatne przedszkole to polecam misia (starszy tam uczęszcza) lub czerwonego pomidora (młodsza). W pomidorze trochę na początku przerażało mnie sąsiedztwo stacja gazowa i skup złomu, ale mają super panie i ogródek z widokiem na przyrodę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Przedszkole Chatka Puchatka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.10, 13:43 najlepiej żeby dzieci gdzieś koło banku miały pszeczkole żeby sie uczyły jaką wielką wartość mają pieniądze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Przedszkole Chatka Puchatka IP: *.19.165.98.osk.enformatic.pl 24.07.10, 17:03 Laka ma rację" jesli już musi byc prywatne " państwowe przedszkole jest takie samo..Z doświadczenia wiem ze nie ma zbyt dużej róznicy.Prywatne nie warte tych pieniędzy które się płaci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajaja Re: Przedszkole Chatka Puchatka IP: *.19.165.98.osk.enformatic.pl 02.08.10, 22:45 Każdy ma prawo wyrażac swoje zdanie na temat tego przedszkola jeśli dziecko do niego chodziło.Proszę nie szuka winy zawsze w rodzicu ale zastanowic się czy kadra jest odpowiednia. Odpowiedz Link Zgłoś