Dodaj do ulubionych

Rzeszowski ratusz wciąż zmaga się z budkami prz...

IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 29.07.10, 19:22
Człowiek, który przybędzie na dworzec Rzeszów Główny, nie wyrobi
sobie najlepszej opinii o naszym mieście. To zdecydowanie
najbardziej zaniedbany i po prostu koszmarnie brzydki rejon miasta.
Architektura przypadkowa i fatalna. I nie zmienia tego wrażenia
fakt, że sam budynek dworca niedawno wyczyszczono i odmalowano.
Obserwuj wątek
    • Gość: dr adam Panie Chłodnicki! Chcemy czy nie ale IP: *.rzeszow.vectranet.pl 30.07.10, 00:37
      i nasz Pomnik i zapiekanki na dworcu to póki co najbardziej znane (i
      cenione!) wizytówki naszej stolicy innowacji...
      Nie nabijam się - broń Boże! W dziedzinie bagietek z serem i
      pieczarką jesteśmy niedoścignionym w kraju wzorem!
    • Gość: A Rzeszowski ratusz wciąż zmaga się z budkami prz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.10, 00:58
      A gdzie teraz będzie można zjeść zapiekanki? Są naprawdę dobre. Nie sztuka
      wszystko likwidować
      • Gość: czytelnik Re: Rzeszowski ratusz wciąż zmaga się z budkami p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.10, 08:39
        I ludzi pozbawić pracy.
        • Gość: kazek Re: Rzeszowski ratusz wciąż zmaga się z budkami p IP: *.rz.izeto.pl 30.07.10, 09:09
          na całym zachodzie tak właśnie wyglądają okolice dworców.z budkami
          na kebaby,zapiekanki i inne .komu u nas ma to przeszkadzać?
          • Gość: a Re: Rzeszowski ratusz wciąż zmaga się z budkami p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.10, 09:44
            Nasze budki pod dworcem wyglądają niespecjalnie, ale nie chodzi przecież o to by
            je likwidować dla zasady, tylko zaproponować inne zagospodarowanie tego miejsca,
            inną lokalizację, estetyczne pawiloniki z sanitariatami i wodą. Ech.
            • Gość: Bidifon Re: Rzeszowski ratusz wciąż zmaga się z budkami p IP: *.rzeszow158.tnp.pl 30.07.10, 10:25
              Jestem przeciw likwidacji budek !!! Mozna w nich naprawdę dobrze
              zjeść za niewielkie pieniądze. Wieczorami i w nocy to jedyne miejsce
              w Rzeszowie gdzie mozna cos zjeść ! Ręce przecz od budek !
      • Gość: Zorrro Re: Rzeszowski ratusz wciąż zmaga się z budkami p IP: *.krak.tke.pl 30.07.10, 09:32
        Na rynku jest jedna dobra zapiekankownia :) przy wejściu do carpe diem. Na dworcu zapiekanki były ok, ale jak się dowiedziałem, że tam nie mieli wody bierzącej do mycia rąk.. to mi troche przeszło. Niech zlikwidują ten bajzel z bitem disco polo, psuje to obraz miasta niemiłosiernie (tak 20 lat wstecz). Ludzie tam handlujący niech się przeniosą w inne miejsca; Balcerka, Dołowa, Targowa.. czy tez inne miejsca przeznaczone do handlu.
    • Gość: podkarpacki Rzeszowski ratusz wciąż zmaga się z budkami prz... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.10, 09:07
      To teraz na zapiekanki zapraszamy do Urzędu Miasta!
    • Gość: Konrad Rzeszowski ratusz wciąż zmaga się z budkami prz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.10, 09:18
      Słynna już dziura Ferenca , po zburzonym hotelu też nie najlepiej
      promuje nasze miasto.
      • Gość: gość Re: Rzeszowski ratusz wciąż zmaga się z budkami p IP: *.tktelekom.pl 30.07.10, 12:57
        No właśnie,a co ratusz proponuje kupcom w zamian?Też nie podoba mi
        się CAŁE otoczenie dworca,ale zlikwidowanie budek tylko w
        nieznacznym stopniu zmieni wizerunek .A co z resztą bajzlu?
    • Gość: czarna mamba Ratusz wciąż zmaga się z budkami przy dworcach IP: *.chello.pl 30.07.10, 20:59
      Zapiekanki z okolic rzeszowskiego dworca były naprawdę dobre.A co do
      ''szpetoty''okolic dworca to zapraszam na Centralny w Warszawie.Syf,smród i
      nijak do niczego nie pasujące Złote tarasy rozszerzą horyzonty.
      • Gość: Siwy Re: Ratusz wciąż zmaga się z budkami przy dworcac IP: *.rzeszow.vectranet.pl 31.07.10, 22:42
        Potrzebne jest kompleksowe zagospodarowanie okolic dworca.
    • Gość: kolo Ratusz wciąż zmaga się z budkami przy dworcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.10, 19:42
      Tak jak budy z zapiekankami szpecą plac dworcowy w Rzeszowie tak rzecznik
      szpeci Prezydenta tego miasta !!!!!
      Zlikwidować i to i to !!!
    • hoovercraft Ratusz wciąż zmaga się z budkami przy dworcach 02.08.10, 18:16
      W Polsce, przynajmniej w założeniu, jest wolny rynek. Jeżeli budki mają
      klientów, to znaczy, że są potrzebne, jak są potrzebne, to nie można ich
      likwidować.

Można i powinno się zrobić coś z ich estetyką, na przykład wybudować nowe,
      ładne i czyste i zaoferować drobnym przedsiębiorcom z obecnych budek wynajem
      nowych za cenę, na którą będzie ich stać.

Kulawe rozwiązania problemów naszego miasta pokazują, że potrzebny nam jest
      powiew świeżości w jego zarządzaniu. Dlatego też wyborcy powinni już nie długo
      zdecydować o wysłaniu Pana Tadeusza na zasłużoną emeryturę.
      • Gość: metyl Re: Ratusz wciąż zmaga się z budkami przy dworcac IP: *.chello.pl 03.08.10, 23:05
        A ja chcę mieć aptekę przy dworcu, może miasto wybuduje mi ją a potem wynajmie
        po cenie na jaką będzie mnie stać... Niektórzy chyba nie wiedzą co piszą.
        • Gość: Prześmiewca Re: Ratusz wciąż zmaga się z budkami przy dworcac IP: *.adsl.inetia.pl 04.08.10, 18:22
          Agencje zlikwidowali,zapiekanki likwidują.Równia pochyła.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka