Dodaj do ulubionych

Sanatorium- Piast- Iwonicz Zdrój

IP: *.olsztyn.vectranet.pl 15.10.10, 20:03
Czy ktoś ma informacje i mógłby się podzielić na temat tego sanatorium: obsługa,zabiegi, itd.....?
Obserwuj wątek
    • Gość: hehehe Re: Sanatorium- Piast- Iwonicz Zdrój IP: *.rzeszow.vectranet.pl 16.10.10, 17:45
      piast.home.pl/index.php?loader=1
      • Gość: power Re: Sanatorium- Piast- Iwonicz Zdrój IP: *.adsl.inetia.pl 16.10.10, 18:30
        czy z piasta, czy z górnika czy excelsioru i tak wszystkie ścieżki prowadza do Krakowiaka. Byłem , gościłem..wrócę tam.niezapomniane chwile...a ile edresów, nr tel tam zdobytych....
        • aimm Re: Sanatorium- Piast- Iwonicz Zdrój 16.10.10, 21:27
          Książkę telefoniczną zakładasz?
          Adresową też? hm...
          • Gość: power Re: Sanatorium- Piast- Iwonicz Zdrój IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.10, 13:17
            kontaktów z atrakcyjnymi kuracjuszkami nigdy za dużo. paniał?
            • Gość: koko Re: Sanatorium- Piast- Iwonicz Zdrój IP: *.olsztyn.vectranet.pl 09.12.10, 20:07
              No i się okazało Sanatorium Piast nie polecam- jedzenie paskudne, pokoje z lat 70, zabiegi takie można zrobić sobie samemu w domu, ogólnie sanatorium to porażka.
              • Gość: anna Re: Sanatorium- Piast- Iwonicz Zdrój IP: *.net.pulawy.pl 29.12.10, 11:58
                Witam, nie do konca zgadzam sie z ta opinia. Wrocilam 29 grudnia z "PIASTA". Baza zabiegowa godna polecenia, pracuja tam ludzie z klasa serdeczne dzieki dla pani Krystyny i pana Grzegorza rowniez dla calego personelu medycznegoz wyjatkiem pielegniarki, ktora w dniu wyjazdu 28 rano wykonala mi zastrzyk, czyniac uwagi, ze placicie tylko 300zl., a wymagacie nie wiadomo czego. Ogolnie do zywienia dietetycznego mam istotne uwagi, bylo nie prawidlowo. Wagae z kuchni powinno sie dac do legalizacji. Ogolnie brudno i kiepsko.
                Nie polecam.Pani DYREKTOR materialistka nie zyczliwa kuracjuszom.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka