Gość: fikus IP: *.olsztyn.vectranet.pl 15.10.10, 20:03 Czy ktoś ma informacje i mógłby się podzielić na temat tego sanatorium: obsługa,zabiegi, itd.....? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hehehe Re: Sanatorium- Piast- Iwonicz Zdrój IP: *.rzeszow.vectranet.pl 16.10.10, 17:45 piast.home.pl/index.php?loader=1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: power Re: Sanatorium- Piast- Iwonicz Zdrój IP: *.adsl.inetia.pl 16.10.10, 18:30 czy z piasta, czy z górnika czy excelsioru i tak wszystkie ścieżki prowadza do Krakowiaka. Byłem , gościłem..wrócę tam.niezapomniane chwile...a ile edresów, nr tel tam zdobytych.... Odpowiedz Link Zgłoś
aimm Re: Sanatorium- Piast- Iwonicz Zdrój 16.10.10, 21:27 Książkę telefoniczną zakładasz? Adresową też? hm... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: power Re: Sanatorium- Piast- Iwonicz Zdrój IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.10, 13:17 kontaktów z atrakcyjnymi kuracjuszkami nigdy za dużo. paniał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Re: Sanatorium- Piast- Iwonicz Zdrój IP: *.olsztyn.vectranet.pl 09.12.10, 20:07 No i się okazało Sanatorium Piast nie polecam- jedzenie paskudne, pokoje z lat 70, zabiegi takie można zrobić sobie samemu w domu, ogólnie sanatorium to porażka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Sanatorium- Piast- Iwonicz Zdrój IP: *.net.pulawy.pl 29.12.10, 11:58 Witam, nie do konca zgadzam sie z ta opinia. Wrocilam 29 grudnia z "PIASTA". Baza zabiegowa godna polecenia, pracuja tam ludzie z klasa serdeczne dzieki dla pani Krystyny i pana Grzegorza rowniez dla calego personelu medycznegoz wyjatkiem pielegniarki, ktora w dniu wyjazdu 28 rano wykonala mi zastrzyk, czyniac uwagi, ze placicie tylko 300zl., a wymagacie nie wiadomo czego. Ogolnie do zywienia dietetycznego mam istotne uwagi, bylo nie prawidlowo. Wagae z kuchni powinno sie dac do legalizacji. Ogolnie brudno i kiepsko. Nie polecam.Pani DYREKTOR materialistka nie zyczliwa kuracjuszom. Odpowiedz Link Zgłoś