Dodaj do ulubionych

Cholewiński z Platformą? Szefostwo PO: Dleczego...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.10, 20:37
Po jakie odpady polityczne jeszcze schyli się Platforma? Burek, Cholewiński, to jeszcze weźcie sobie Kaczyńskiego! Czy Wy nie macie wstydu.

PO pozwala na siebie pluć, a później przygarnie zbłąkanego wędrowca (PISowca).
Obserwuj wątek
    • Gość: hohoho Cholewiński z Platformą? Szefostwo PO: Dleczego... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.10, 20:41
      - Listy będziemy rejestrować w piątek. Mamy też informację, że na zakończenie kampanii 17 listopada przyjedzie do Rzeszowa prezes Jarosław Kaczyński - mówi poseł Szlachta.

Tak samo przyjedzie jak przyjechał 17 września. Ciemny lud już tego nie kupi. Siedemnastka to jego ulubiona cyfra? A czy wie osoba, ze siedemnastka to nieletnia i można mieć problem.
      • Gość: młot Re: Cholewiński z Platformą? Szefostwo PO: Dlecze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.10, 22:18
        Pewno, że Kaczyński nie przyjedzie bo na Podkarpaciu ma głosy pewne.
        A ta Draus to tragedia, przecież to ramię rządzące podkarpackiego kościoła. Tak dalej,a Podkarpacie będzie Nowym Iranem, gdzie władza świecka i duchowna to to samo.
        To jest przejaw totalnej zapaści cywilizacyjnej Podkarpacia.
    • Gość: gość Cholewiński z Platformą? Szefostwo PO: Dleczego... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.10, 20:46
      no ku.. mać! to tak Platforma chce walczyć z Pisem na Podkarpaciu???? zapraszając sobie pisowskie spadochrony w szeregi? koszmar. to czym się ma to różnić? nazwą tylko??????
    • Gość: poko Cholewiński z Platformą? Szefostwo PO: Dleczego... IP: *.tktelekom.pl 19.10.10, 21:04
      Ale jak tam w PO przyjmą pierwszą damę Podkarpacia - Raganową? To może być już problem??? Tyle kobiet i nasza superwoman
    • Gość: Nauczyciel Cholewiński z Platformą? Szefostwo PO: Dleczego... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.10, 21:05
      Ja myślę, że w Okręgu w którym na jedynce ma być Jerzy Cyprys moglibyście rozważyć, czy nie umieścić po nim na dwójce byłego kuratora Stanisława Rusznicy. Co prawda jest zwiazany z lewicą, ale myślę, że warto byłoby go wziąc na naszą listę. To bardzo wartościowy człowiek. Będąc Kuratorem, czy posłem dawał wielokrotnie w głosowaniach przykłady człowieka z obozu prawicy. Warto się z tym tematem przespać. Sądzę, że moja podpowiedz jest bardzo dobra. Jeśli my tego nie zrobimy, to krytykowana PO w podbieraniu cennych ludzi będzie szybsza.
    • Gość: j. Cholewiński z Platformą? Szefostwo PO: Dleczego... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.10, 21:06
      jeżeli PO zbiera śmiecie na swoje listy obrzucając wcześniej marszałka zarzutami to żal wielki. na pewno nie zagłosuję na tę partię. a swoją drogą wyrzucenie tego pana z list pisu było słuszne jeśli tak szybko znalazł pocieszenie. znaczy zdrajcą był już wcześniej
    • sceptyk31 Cholewiński z Platformą? Szefostwo PO: Dleczego... 19.10.10, 21:23
      Transfer Cholewińskiego do PO, po tym co na niego wygadywali, to ciąg dalszy tej kołomyji jaka jest i na szczeblu centralnym. Cholewiński znajdzie się w PO nie za zasługi, ale po to by dowalić PiS. Ale co sie dziwić, Po i PiS to dwie równie marniutkie partyjki.
      • Gość: antypis Re: Cholewiński z Platformą? Szefostwo PO: Dlecze IP: *.19.165.89.osk.enformatic.pl 19.10.10, 21:49
        Kur...a Rynasiewicz, opamiętaj się . Cholewiński i dobry samorządowiec ? Moze jeszcze powiedz o nim ze : inteligenty, wykształcony, kompetentny, uczciwy. Przecież z tego pożal sie boże wójta śmieje się cały kraj . Największy nieudacznik wśród marszałków. Przecież ten gość jest naznaczony korupcja w jego urzędzie, nepotyzmem i niekompetencja. Platformo - wytrzeźwiej
        • kmdr_rohan Matołectwo/ 19.10.10, 21:58
          Niestety, podkarpacka platforma nie mając żadnych postaci cieszących się jakim-takim szcunkiem wśród wyborców - próbuje ściągać przechodzone modele z innych partii. Na co liczą? Na wdzięczność? Przecież kto raz zdradził, zdradzi zwsze w dogodnych okolicznościach.
    • kmdr_rohan Rotacja 19.10.10, 21:49
      Dupiak na miejsce Maliniaka, Maliniak w maliny, Dupiak do d... Rotuj się kto może.
      ŻENADA!!!
    • mal49 Re: Cholewiński z Platformą? Szefostwo PO: Dlecze 19.10.10, 21:55
      Gość portalu: Gościoowa napisał(a):

> Po jakie odpady polityczne jeszcze schyli się Platforma?

Niestety, walki buldogów pod dywanem to główna rozrywka polskiej prawicy.
      Lewicy nie ma i długo nie będzie. Wypada poczekać na sensowne centrum.

Jeśli Cholewiński wyląduje na 1 listy PO będzie to cielesny dowód ignorancji vox populi.
      Przykre.

--------------
      ;-)
    • Gość: TADEUSZ Cholewiński z Platformą? Szefostwo PO: Dleczego... IP: 109.243.190.* 19.10.10, 22:02
      Proszę o to by w PiS przyglądnąć się wszystkim "działaczom" i choć niewielka nielojalność WYKOPAĆ NA ZBITY PYSK, nie żałować ! Z gnoju typu Cholewiński chleba nie będzie.
      • Gość: rurek Zamiast paplać mailujcie IP: *.ostnet.pl 20.10.10, 11:22
        Żaden problem zasygnalizować "mniejszemu złu" że taka polityka prowadzi do nikąd.
        www.podkarpacki.platforma.org/rzeszow_m_p/kontakt,1.html
        • Gość: Shepard Re: Zamiast paplać mailujcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.10, 11:41
          A Ty już dałeś ten głos?
          Analogicznie?

"... A jeszcze niedawno wg Pisu to był super marszałek.Najlepszy w Polsce. Całe szczęście to piszystowskie ścierwo samo się wylewa do kanalizacji... "

Co miałeś na uwadze o KANALIZACJI pisząc? Nową partię pana marszałka?
          W sumie - jak historia pokazała - słusznie.:-)
          S.

• Gość: rurek Re: Zamiast paplać mailujcie IP: *.ostnet.pl 20.10.10, 18:36
            Gdybym nie dał to bym się nie wygłupiał.
    • Gość: In Cholewiński z Platformą? Szefostwo PO: Dleczego... IP: *.rz.izeto.pl 19.10.10, 22:19
      Miejscowe Aktualnosci podały niusa, że za tą przepychanką z marszałkiem stoi inny marszałek (Kuchciński), szef regionu PiS (Ożóg), i przewodniczący zarządu regonu Solidarności (Buczak).

Ciekawa sprawa. Ktos jeszcze musi byc za plecami tych wszystkich panów. Pewnie jakis wielki kadrowy. tajemniczy facet. Ale ja w spiski nie wierzę. HEhe he.
      • Gość: agent dołu Re: Cholewiński z Platformą? Szefostwo PO: Dlecze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.10, 23:05
        Za plecami zwykle jest ściana. a przed: pluton egzekucyjny. może dzisiejsze tragiczne wydarzenie z łodzi to jednak jest jakaś alternatywa. ciągle te same mordy które trzeba granatem od stołków odrywać bo za utrzymanie się przy złobie sprzedadzą gnoje wszystko; cześć i honor którego dawno nie mają. byle urwać kawałek wadzy! wadza i koryta!!!! niezły burdel się robi.
    • Gość: Tomek Przygarnianie spadów z PIS to hańba tej partii IP: *.krak.tke.pl 19.10.10, 22:42
      Żenada po prostu.
    • Gość: Z pólnocy Cholewiński z Platformą? Szefostwo PO: Dleczego... IP: *.olsztyn.mm.pl 19.10.10, 22:45
      Dla mnie zmiana partii zawsze jest podejrzana. Takiemu chodzi tylko o karieręi gotow iśc z kimkolwiek aby wyżej! To mi cuchnie! PO juz ma dosc takich Gowinow, ktorzy udając POwca realizują cele PISu, jeszcze jej malo?
    • Gość: x Cholewiński z Platformą? Szefostwo PO: Dleczego... IP: *.19.165.3.osk.enformatic.pl 19.10.10, 23:19
      z poprzedniego artykułu wynika że pis go wyrolował[postanowili w wa-wie że nie wystawią go na liście pis] bo za mało stołków dla pisowców załatwił.dopóki pełni urząd to nadal rozdaje karty. a co będzie jak się na koniec zacznie wręczać wypowiedzenia dawnym kolesiom z pis. oj mogą kolesiom stołeczki cieplutkie z pod tyłków wylecieć, coś mi się widzi że jeszcze będzie się działo.
    • Gość: Gościoowa Platforma zmienia nazwę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.10, 07:37
      Platforma już nie Obywatelska, lecz Cholewińska, albo Burkowa.
      • Gość: antypis Re: Platforma zmienia nazwę IP: *.19.165.89.osk.enformatic.pl 20.10.10, 07:50
        Władze PO opamiętajcie się. Macie już nauczke z krzaklewskim. Przecież Cholewiński nie nazbiera głosów. Wyborcy Pis na niego nie zagłosują a wyborcy PO tym bardziej. Czy wy tego nie widzicie, że to strzał w stope ?
        • Gość: Stary Re: Platforma zmienia nazwę IP: *.rzeszow.vectranet.pl 20.10.10, 08:26
          Miałem głosować na Platformę, ale skoro zbiera na listy byłych PiS-owców, na pewno już na nią nie zagłosuję.
          • Gość: hohoho Re: Platforma zmienia nazwę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.10, 09:16
            Platforma Miękkich Członków PIS (byłych)
        • Gość: Shepard Re: Platforma zmienia nazwę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.10, 09:52
          W stopę???
          To jest strzał w sam środek łba... tępego jak banan. :-)

S.
    • Gość: Shepard z was się śmieję... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.10, 09:48
      Z was - liżących tyłki platformie... :-)
      Z was - agitujących za tym jak to tylko na PO głosować nam trzeba!!! :-))
      Z was - udowadniających wyższość jednych świąt nad drugimi (a w praktyce: gangreny nad tyfusem... :-)))
      Z was wszystkich, co to na pisiorów pluliśta, a teraz - wychodzi, że we własne gniazdo nasraliście ze swadą... I wszystkie teorie w piach poszły...
      Macie... jajko niespodziankę! :-)
      Łyso teraz?
      A niech będzie.
      To... na kogo teraz będziecie głosować? Na pis, po czy wio?
      :-)))))))))))))))))))))
      Ubaw po pachy... i to za darmochę...
      • Gość: inny? Re: z was się śmieję... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.10, 10:23
        A Ty jestes w innej sytuacji?..z kogo się śmiejesz?..
        • Gość: Shepard Re: z was się śmieję... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.10, 10:31
          Masz Asan jakieś wątpliwości? W ZUPEŁNIE innej...
          Dlatego się śmieję.
          Śmiech - to zdrowie.

S.
      • kmdr_rohan A powinieneś płakać. 20.10.10, 10:23
        A przynajmniej zadumać się nad koleym przykładem prostytucji politycznej.
        • Gość: Shepard Re: A powinieneś płakać. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.10, 10:52
          "... A przynajmniej zadumać się nad kolejnym przykładem prostytucji politycznej... "

Kur...estwa, kamerad... kur...estwa. Trza nazywać rzeczy po imieniu.

Zadumać to się mogę kontemplując obraz G.D. Friedricha, biżuterię Faberge albo festiwal mechaniki precyzyjnej zaklętej w AKAI CS F-11... :-)))))
          Zachwyt nad patologiami - pozostawiam specjalistom od medycyny sądowej...

Pozdrawiam,
          S.

• Gość: inny? Re: z was się śmieję... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.10, 10:31
        OK..więc na kogo będziesz głosował?
        • Gość: Shepard Re: z was się śmieję... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.10, 10:54
          Pytasz o wybór pomiędzy wspomnianą czarną zarazą a morowym powietrzem? Czy uznajesz inne opcje? :-)

S.
          • Gość: inny Re: z was się śmieję... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.10, 11:15
            no tak.. trzeba chyba będzie tą trzecią opcję wybrac..:(..
            • Gość: Shepard Re: z was się śmieję... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.10, 11:31
              Nie wiem Kmerad... nie wiem.
              Bo tak naprawdę znów mamy wybór przygotowany dla idiotów. Już sama ta świadomość uwłacza każdej inteligencji...: chcesz jakości i dobrej marki, ale w katalogu masz tylko tandetę i tanie podróby.
              Ale MASZ WYBÓR, więc - morda w kubeł. Wybieraj, podziękuj i bądź ZADOWOLONY.
              To jest zwykła granda, na którą się trzeba zgodzić? W imię czego?
              W imię czego - rezydujący prezes wraz ze swoimi lokajami - popełnia babola za babolem, drwi ze społeczeństwa i ogólnie przyjętych zasad?
              BO CZUJE SIĘ USTAWIONY i BEZKARNY.
              Bo MA W KIESZENI podium - bez względu na wszystko co by nie zrobił albo powiedział.
              A dlaczego?

Nie wiem jaka jest trzecia opcja.
              Skreślić wszystkich? Gdyby tak wszyscy solidarnie... może nie starczyłoby amunicji tym zdyscyplinowanym, zawsze gotowym aparatczykom posłusznym własnym partiom: bez wolnej woli i własnego zdania, którzy pójdą i skreślą co partia albo ksiądz ZASUGEROWAŁ.

Mój banan na gębie adresowałem wszystkim tym, których właśnie zrobiono w DZIADA: bo gardłowali za jednym przeciwko drugiemu – a wyszło, że muszą połknąć to co krytykowali. Mamy jednak sytuację gów..nianą. I pewnie wielu niezasłużenie się w tym bagnie upapra, a niektórzy – utopią.

S.
              • Gość: r Re: z was się śmieję... IP: *.ostnet.pl 20.10.10, 18:40
                Ale nadal nie odpowiedziałeś , co sam zrobisz. Ja wolę uczulenie od syfa.
    • Gość: lolo Cholewiński z Platformą? Szefostwo PO: Dleczego... IP: 94.42.117.* 20.10.10, 09:53
      Buraka ciągnie do buraków,a co jego lewą du.ą?
    • Gość: zzz Cholewiński z Platformą? Szefostwo PO: Dleczego... IP: 91.150.178.* 20.10.10, 10:26
      co to się nie robi dla kasy, a wszystko to pod sztandarami że najważniejsze jest dla nich dobro Polski
    • Gość: Tomy Cholewiński z Platformą? Szefostwo PO: Dleczego... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.10, 11:23
      A już myślałam, że skończy się kompromitacja województwa wraz z odejściem z polityki Zygmunta Ch. Taraz jestem przekonana, że skończy się jednak nie kompromitacja a sama PO w regionie. Szkoda, wszyscy moi znajomi, zwolennicy Platformy po tych wiadomościach mówią, że nie zagłosują już na PO. Pan Kuchciński wiedział co robi nie wyrażając zgoody na kandydowanie Zygmunta Ch. Jestem pewna, że wiedział, iż będzie rozkładal teraz inną partię od środka tak jak to robił z własną. Gratulacje dla Pana Jana Burego, że nie przyjął Zygmunta Ch. po doświadczeniach z Janowskim wiedział, że straciłby jeszcze wi ęcej elektoratu. Nie zagłosuję na PO!
    • Gość: Polska A Cholewiński z Platformą? Szefostwo PO: Dleczego... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.10.10, 11:38
      Weźcie wypie...ie z UM tą wspaniałą czwórkę, Ferenca, Sieńko, Uzdrowińskiego i Wolickiego, to są jełopy które blokują rozwój miasta. To co że Tadek zrobił wam "nowe" drogi, gdzie już studzienki się pozapadały, to co że chce stworzyć strefę ekonomiczną, to są standardowe rzeczy, o które walczy każde miasto wojewódzkie, tylko wy mieszkańcy tego zadupia (czyt. Rzeszów) myślicie jacy oni są zajebiści, gó... prawda są po prostu zjebani ale uderzyli w dobrą stronę i teraz kurczowo trzymają się tego kierunku, ale co się stanie jak ponaprawiają studzienki na drogach, stworzą strefę, koniec kropka. a reformy miejskie leżą i nic się z nimi nie dzieje, miasto się nie rozwija, dobrze że macie podkulskiego, bo tak to była by już wiocha na maxa, ale i tak jest. Wasza mentalność jest tak spie...na, nie macie pojęcia co się dzieje za granicami województwa, musicie się zmienić albo zawsze będziecie Polską B
      • kmdr_rohan Re: Cholewiński z Platformą? Szefostwo PO: Dlecze 20.10.10, 13:38
        Polska "A" - intelekt "Z".
      • Gość: prawda Re: Cholewiński z Platformą? Szefostwo PO: Dlecze IP: 195.158.247.* 22.10.10, 09:34
        100% prawdy w prawdzie..nic dodac nic ujac.
    • Gość: TEDE Cholewiński z Platformą? Szefostwo PO: Dleczego... IP: 91.150.162.* 20.10.10, 18:22
      Żygać mi się chce. Przyjęcie Pana Ch. w szeregi PO to jej gwóźdź do trumny. Głosowałem na nich wierząc, że będzie to odnowa w sposobie prowadzenia polityki, ale widzę, ze wyborcę mają w dupie i układają się z tą meirnotą wystawiając sobie świadectwoktóre mówi: to co że płynę w gó...e, najważniejsze, ze mam władzę. Widać Palikot miał rację PO mnie zawiodła - nie jest już partią nowoczesną jak głosiła, a jedynie skarlałą etycznie partyjka bez honoru i ambicji bycia sobą. To nic, ze wielu działaczy oddawało serce swojej partii, teraz usłyszą : spieprzajcie dziady .... Cholewa Was zastąpi, wy możecie co najwyżej bić przed nim pokłony. Wielka przyszłość czeka PO z takimi ludźmi . Gratuluję bo właśnie straciliście swojego wyborcę, a takich jak ja jest wielu. Palikot chyba jedyny będzie alternatywą.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka