alexs_sx 13.04.06, 18:05 Kto poradzi co zabrać ze sobą do hotelu Arminda. Jadę z rocznym dzieckiem i nie wiem co jest na wyposażeniu pokoi? Może ktoś również orientuje się ile kasy trzeba zabrać na tydzień na własne potrzeby pamiąki... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: waldek Re: Hotel Arminda-co zabrac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.06, 10:58 w pokoju sa stoliki do przewijania dzieci i zapas pieluch wiec spokojnie bedziesz mial wszystko, w sumie hotel jest all inclusive...a jesli chodzi o kase to zabierz tak, zeby wystarczylo. Pozdrawiam Waldi Odpowiedz Link Zgłoś
katarzynawinni Re: Hotel Arminda-co zabrac 28.04.06, 08:03 Witam, my też jedziemy z rocznym dzieckiem do Armindy 1 czerwca. A jakie pieluchy są w pokoju - to chyba nie możliwe żeby były pampersy ? Czy ktoś może potwierdzić tą informację ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldek Re: Hotel Arminda-co zabrac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.06, 11:07 nie pamietam jakiej produkcji sa to pieluchy ale sa w pokoju chyba nawet pampersy albo hugies Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm111111 Re: Hotel Arminda-co zabrac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.06, 00:50 witam. a ja mam pytanie na temat ogólnego standardu tego hotelu. czy rzeczywiście wygląda on na 4 gwiazdki ?? jak wyglądają pokoje? i jakie jest tam jedzenie ? jakie jest to all.i. ? z góry bardzo dziekuję za odpowiedź. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś