Gość: www IP: *.ostnet.pl 12.01.11, 14:44 Skąd biorą się takie prostaki ? www.nowiny24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20110112/DODATKI02/359138457 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dzidek Re: Rzeszowski Mistrz Parkowania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.11, 15:14 Egoizm(tatuś)+Ignorancja(mamusia)=dupek na drodze(synek) Odpowiedz Link Zgłoś
kmdr_rohan Re: Rzeszowski Mistrz Parkowania 12.01.11, 15:29 Tylko nie rozumiem, dlaczego został zamazany numer rejestracyjny i twarz tego palanta? Może dobrze by było, gdyby znajomi zobaczyli, jak zachowuje się ten człowiek i gdzie ma współużytkowników drogi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mieszkaniec Re: Rzeszowski Mistrz Parkowania IP: *.19.165.68.osk.enformatic.pl 12.01.11, 16:46 Przecież takie parkowanie to w Rzeszowie norma. Po prostu to akurat było pod redakcją Nowin. Ja mam pod biurem miejsce parkingowe za 100 zł m-c i może raz na dwa tyg. mogę na nim zaparkować. Już o 8:30 zastawione przez przyjezdnych. Nie ma innego wyjścia jak stanąć za takim (inni też tak robią), a potem wpada taki i drze ryja że "jok jo mogłem go tak zastawić", zamiast przeprosić. Kierowca Cadillaca oczywiście nagannie "zaparkował" ale z postów piszących na forum Nowin przemawia ogromna zazdrość i zawiść, chyba nigdzie nie ma takiej nienawiści do bogatszych jak na Podkarpaciu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasioplo Re: Rzeszowski Mistrz Parkowania IP: *.rzeszow.vectranet.pl 12.01.11, 17:35 niezłe jest też auto które wjeżdza tam chyba pod prąd (na samym początku filmu przejeżdza przez linię ciągła i ładuje się w jednokierunkową) ! Odpowiedz Link Zgłoś
jakmutam Re: Rzeszowski Mistrz Parkowania 12.01.11, 17:36 Gość portalu: www napisał(a): > Skąd biorą się takie prostaki ? > www.nowiny24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20110112/DODATKI02/359138457 Czy my aby oceniamy tą samą sytuację? Co innego jest zastawić kogoś na parkingu i zostawić karteczkę z telefonem. To naganne ale mieści się w granicach tolerancji. A co innego zostawić auto na środku ulicy, zablokować ruch na kilkadziesiąt minut i jeszcze na koniec wyskoczyć z mordą na czekających. To już trzeba być wyjątkowym bucem i chamem. A z tym bogactwem to nie przesadzaj. Na ebayu takie 4-5 letnie są do kupienia za ok 12-15 tys USD co w połączeniu z niepłaceniem cła i akcyzy przez "Przesiedleńców "czyni takie auto dostępnym dla szarego zjadacza chleba. Gorzej potem z utrzymaniem - więc widzi się takie SUVy zimą na letnich oponach i z bagażnikiem wypełniony butlą na gaz. Ale gra sie milionera . Odpowiedz Link Zgłoś