Dodaj do ulubionych

Oracz-Szewski znów pluje!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.11, 08:57
Znanemu publicyście Krystianowi Barczewskiemu, pod którym to pseudonimem ukrywa się Oracz-Szewski puściły szwy. Dołek finansowy trapiący od wyborów SuperPodłości jest chyba na tyle dotkliwy, że postanowił po raz kolejny plunąć jadem:
www.pressmedia.com.pl/sn/index.php?option=com_content&task=view&id=24844&Itemid=40
Jeśli autor tego paszkwila myśli, ze w ten sposób zwiekszy sprzedaż swojej gadzinówki, to albo jest głupi, albo naiwny. Albo - i jedno, i drugie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Anna Re: Oracz-Szewski znów pluje! IP: *.ostnet.pl 14.01.11, 09:17
      Artykuł w supernowościach przeczytałam i zupełnie się zgadzam z jego opinią: Ferenc to stary komuch, rzeszowski Łukaszenka i od niedawna cenzor !
      • Gość: von Klotz Re: Oracz-Szewski znów pluje! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.11, 09:30
        artykuł niskich lotów, ale generalnie nie mija się z prawdą. Ferenc to istotnie taki lokalny Baćko ala Łukaszenka, tylko nie ma takich możliwości jak tamten. Muszę jedynie naprostować niesprawiedliwą ocenę wyrażoną przez Annę. Ferenc nie jest komuchem tylko... Komuchem zdewociałym
        • Gość: upupa epops Re: Oracz-Szewski znów pluje! IP: *.ostnet.pl 14.01.11, 10:15
          Aż mi wstyd , ale muszę się zgodzić z tym szmatławcem SN. Ferenc po pierwszej sensownej kadencji oderwał się od rzeczywistości. A jeżeli dodać do tego włazidu..... biskupowi to mamy cały obraz sytuacji.
          • Gość: jo Re: Oracz-Szewski znów pluje! IP: *.rzeszow.vectranet.pl 14.01.11, 10:42
            "Zadaniem dziennikarzy jest patrzenie władzy na ręce. Dziennikarze Super Nowości mają odwagę to robić. Zadawanie niewygodnych pytań, dociekliwość, ujawnianie kompromitujących faktów - są jednak dla wielu rządzących solą w oku. Dlatego niektórzy z nich chcieliby powrotu do czasów cenzury. Tak postępuje prezydent Rzeszowa, Tadeusz Ferenc."

Romku znów zaczynasz. Prawie skończyłeś gazetę i ludzi piszących u ciebie a znów próbujesz .
            Już się opatrzyłeś na ręce i to twoje patrzenie znamy, niemające precedensu wulgarne ataki na Ferenca mające na celu zdobycie władzy w Rzeszowie przez twoją ekipę.
            Takie same kompromitujące teksty jak przed wyborami. Obok pisze niejaki Kuchta zupełnie skompromitowany typ.
            Wybrany na 4 lata prezydent Ferenc będzie rządzić jak chce i jak umie.
            Trzeba było wygrać wybory.
            • Gość: jo Re: Oracz-Szewski znów pluje! IP: *.rzeszow.vectranet.pl 14.01.11, 10:58
              Poprzednie 3 posty wysłała ta sama osoba przyjmując ciekawe nicki , taki poranny ciąg:
              Anna-upupa-Klotz. Z życia wzięte.
              To musi być człowiek pióra.
              • Gość: MistrzRiposty Re: Oracz-Szewski znów pluje! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.11, 12:07
                Dodam, że jest to zapewne człowiek skompromitowanego pióra. Ja czekam ze spokojem na wykonanie prawomocnych wyroków sądu (albo mamy praworządność, albo nie, prawda kolego Rokosz?!), natomiast gorszego cenzora od Oraczqa-Szewskiego nie widzę nawet na Białorusi! Spróbujcie wyrazić krytyczną opinię o popisach erystycznych nieistniejącego w realu krystiana barczewskiego (stąd małe litery) na forum SN. Zobaczycie jak działą prawdziwa cenzura.
                A co do zatrzaśniętych drzwi od ratusza dla "między innymi" dziennikarzy tego szmatławca?
                Nie dziwię się; jakbym zaprosił w kogoś gości, a ten by mi potem publicznie naubliżał,to też dałbym po pysku!
                Albo się jest gazetą, albo się jest szmatławcem. Jak się powiedziało "a", to... trzeba teraz spijać nawarzone piwo.
                Smacznego wielki romanie!
              • Gość: upupa epops Re: Oracz-Szewski znów pluje! IP: *.ostnet.pl 14.01.11, 19:45
                Nie wiem jak inni ale ja jestem jeden upupa i nie czuję rozdwojenia. OST w Tyczynie ma kilka tysiecy abonentów. Czy jeżeli pojawi sie jakiś wpis z innym nickiem niż jo ale z vectry to też będziesz ty?
                • Gość: upupa epops Re: Oracz-Szewski znów pluje! IP: *.ostnet.pl 14.01.11, 19:48
                  O sorry, teraz zauważyłem że Klotz to pisze z TPi, to już całkiem cię nie rozumiem detektywie z bożej łaski.
          • Gość: PM Re: Oracz-Szewski znów pluje! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.11, 19:01
            inne gazety też są ob-żyd-liwe.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka