Gość: olek IP: *.ostnet.pl 26.01.11, 12:24 Lepsza promocja szkoły niż setki płatnych ogłoszeń. Fajne i skuteczne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mats Pomnik Czynu Rewolucyjnego zniknie z centrum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.11, 12:29 Świetna robota ! respect :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igloopol Re: Pomnik Czynu Rewolucyjnego zniknie z centrum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.11, 12:36 I niech tam zostanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fetor Lead na poziomie faktu IP: *.city.net.pl 26.01.11, 12:48 Idźcie w cholerę z takim pisaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek Re: Lead na poziomie faktu IP: *.ostnet.pl 26.01.11, 12:56 Ty musisz być światowy człek bo takie mondre słowa używasz.A ten "Lead" to znaczy że chwalisz, czy że ganisz. Bo nijak nie pojmuję moim chłopskim rozumem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wieść gminna Re: Pomnik Czynu Rewolucyjnego zniknie z centrum? IP: *.star.net.pl 27.01.11, 09:31 Gdybyś był młodszy to może wiedziałbyś, że tam są twoich rodziców i mieszkańców Dębicy pieniądze, które przeznaczone były na Centrum Kultury/ tam gdzie Szkoła Muzyczna miał powstać kino-teatr, sala koncertowa, biblioteka i coś tam/. Szkołę Muzuczną wybudowano, a z powodu braku ,,mocy przerobowych,, składki pracowników Dębicy trafiły do Rzeszowa, a potem Dębica znalazła się w woj.tarnowskim i tak pozostało.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobre Re: Pomnik Czynu Rewolucyjnego zniknie z centrum? IP: *.189.223.138.skyware.pl 26.01.11, 22:15 Podoba mi się. Wreszcie ktoś zobaczył potencjał promocyjny, jaki ma w sobie ten symbol Rzeszowa. To trzeba wykorzystywać na wszystkie sposoby. To dla Rzeszowa symbol, jak wieża Eifla dla Paryża ;) Jestem ZA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty Pomnik Czynu Rewolucyjnego zniknie z centrum? [... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.11, 12:54 a niech se te studenty wezmą ten symbol ruskiej władzy..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stach Re: Pomnik Czynu Rewolucyjnego zniknie z centrum? IP: *.rzeszow.vectranet.pl 26.01.11, 13:43 Kilku byłych członków PZPR na WSIiZ-ie pracuje, to studenci przypomnieli im czasy młodości. Ha...ha...hi...hi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ritchie Re: Pomnik Czynu Rewolucyjnego zniknie z centrum? IP: 77.79.236.* 26.01.11, 15:47 Lepsza promocja szkoly i lepsza promocja miasta - poki co zloty medal w kategorii innowacji pochodzacej z Rzeszowa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rurek Re: Pomnik Czynu Rewolucyjnego zniknie z centrum? IP: *.ostnet.pl 26.01.11, 16:12 Czy trzeba lepszego pomysłu na promocję miasta? Wirtualny spacer po mieście z pomnikiem - symbolem. Tylko szkoda tych aut :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dwew Re: Pomnik Czynu Rewolucyjnego zniknie z centrum? IP: *.rz.izeto.pl 26.01.11, 16:24 kojarzy się z takim filmikiem na youtubie co dinozaur chodzi po rzeszowie po za tym nic specjalnego - nic widać w tym grajdołku się nie dzieje skoro piszą już tyle zdań o czymś takim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd Re: Pomnik Czynu Rewolucyjnego zniknie z centrum? IP: 212.183.140.* 26.01.11, 16:44 a co to tylko o rzeczach mega ważnych trzeba pisać, lajtowe teksty też są potrzebne.... spoko filmik:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaźmirz Tys prowda! IP: *.19.165.39.osk.enformatic.pl 26.01.11, 20:55 Komu się nie podoba, niech zrobi coś lepszego. Brawo dla autorów filmu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Pomnik Czynu Rewolucyjnego zniknie z centrum? [... IP: *.rzeszow.mm.pl 26.01.11, 18:24 Podoba mi się. Fajny pomysł, dobra robota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agatka0202 Re: Pomnik Czynu Rewolucyjnego zniknie z centrum? IP: *.jeleniagora.hypnet.pl 26.01.11, 18:47 Nareszcie poziom i postęp. Ten filmik odbiega poziomem od całej reszty pisanej, fotografowanej, promowanej. Bije na głowę wszystko co rzeszowskie do tej pory prezentowane .Brawo studenci!!!! Pewnie spoza Rzeszowa....(?) A propos pomnika... ktoś, kto nie zna jego nazwy, historii, nigdy nie wpadnie , że ma on cokolwiek wspólnego z komuną! Bardzo chytry wybieg architektoniczny, przedziwnie ustawiony ( nie skwer, nie park) na środku dość ruchliwej ulicy. Wyróżnia Rzeszów spośród wszystkich ( bardzo szeroko rozumiane) miast nie tylko w Polsce. Ot taki migdałek, wskazówka gdzie jesteśmy:-), dla postronnych coś nowocześnie fajnego. Odpowiedz Link Zgłoś
kmdr_rohan Re: Pomnik Czynu Rewolucyjnego zniknie z centrum? 26.01.11, 20:08 Gość portalu: agatka0202 napisał(a): > A propos pomnika... ktoś, kto nie zna jego nazwy, historii, nigdy nie wpadnie , > że ma on cokolwiek wspólnego z komuną! Bo poza nazwą - niewiele. Tam chyba nawet porządnego nawiązania w rysunku postyaci - nie ma. Jeśli "za komuny" ktoś miał okazję jeździć np. do naszych południowych sąsiadów - to przy wjeździe do co większych miasteczek witały go betonowe gwiazdy, albo sierpy i młoty. W naszym "najweselszym baraku w tym całym obozie" - nawet przesadnie dużo leninów nie było widać, a sierpy i młoty chyba tylko na okazjonalnych plakatach albo hasłach wieszanych na fabrykach (i gnijących bez konserwacji ku uciesze pracowników). Poodobno najlepsze hasło propagandowe wisiało na budynku "Jedności Łowieckiej" w Warszawie. Brzmiało: "Naszym celem - socjalizm!" :D Odpowiedz Link Zgłoś
mal49 Lucy in the Sky 26.01.11, 18:41 Tak powinien brzmieć tytuł tej 'chwytliwej' informacji. Pożałowania godne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: symbole Pomnik Czynu Rewolucyjnego zniknie z centrum? [... IP: *.star.net.pl 27.01.11, 09:19 A gdyby tak zmienić symbole, duży krzyż na szczycie i nazwa JP II i przenieść tam, gdzie JP II błogosławił Podkarpacie - może by pozostał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wieść gminna Pomnik Czynu Rewolucyjnego zniknie z centrum? [... IP: *.star.net.pl 27.01.11, 09:26 Pod koniec lat 60-tych w Dębicy miano wybudować Centrum Kulturalne, z kino-teatrem,biblioteką,salą koncertową i szkołą muzyczną. Prezentowano bardzo ładną makietę. Zbierano na to przez kilka lat od wszystkich zatrudnionych w Dębicy po 0.5 procent ich zarobków. Zdołano wybudować Szkołę Muzyczną, a pozostałe środki jak głosi wieść gminna/miejska?/ ,,pożyczono,, do Rzeszowa, gdzie zostać miały być ,,zainwestowane,, w pomnik prof. Koniecznego... Oczywiście miały powrócić do Dębicy. Jednak Dębica znalazła się na terenie województwa tarnowskiego i stan taki pozostał... Tak niesie wieść! Możeby tak teraz się rozliczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomysłowy wania zmieńmy nazwę- pomnik czynu bandyckiego! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.11, 11:06 i wtedy przenieśmy go na wysypisko śmieci! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romek Znałem Mariolke z Rzeszowa, ten pomnik mi ja przyp IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.11, 12:04 Znałem Mariolke z Rzeszowa, ten pomnik mi ja przypomina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: Znałem Mariolke z Rzeszowa, ten pomnik mi ja IP: *.3.pl 07.02.11, 21:23 Pomnik WSIiZ-u Rewolucyjnego. Odpowiedz Link Zgłoś