male_pytanie 15.04.12, 15:29 jaki Mozdzer jest przystojny i charyzmatyczny i chyba jest strasznie fajny ... :P mogłby mi tak grac i grac i grac a ja bym słuchała i słuchała o słuchała i bym sie podniecała :P w sensie jego gra :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zamysleniee Re: jejuńciu... 15.04.12, 15:36 niby o gustach się nie dyskutuje (w sumie dlaczego?) on PRZYSTOJNY? ja bym go kijem nie tknęła :-/ zaznaczam JA Odpowiedz Link Zgłoś
male_pytanie Re: jejuńciu... 15.04.12, 15:45 ej no ja wiem ze nie jest z wygladu super hiper, ale ogladalam jakis wywiad z nim i on jest tak ujmujacy ze nie mogłabym powiedziec o nim brzyyydalllll Odpowiedz Link Zgłoś
kbjsht Re: jejuńciu... 15.04.12, 16:10 no na mnie też wrażenia nie robi, wręcz odwrotnie;) Odpowiedz Link Zgłoś
male_pytanie Re: jejuńciu... 15.04.12, 17:18 i jezszcze moge Mozila sluchac jak gra. i tez mogłby mi tak grac grac na tym akordeonie, a ja bym sluchała i sie usmiechala i miala nieprzyzwoite mysli. i jeszcze (pisalam o tym w watku "bardzo sie wstydze ale wam sie przyznam" czy jakos tak) ze ubostwiałam swogo czasu Bajora. w sumie mogliby tak stanac we trzech i zagrac i zaspiewac, a ja mialabym orgazm tfórczy do kwadratu :P a pozniej... Bajor juz jest dla mnie za stary, za Mozdzera mogłabym sie wydac, a Mozila bym bzyknela (chociaz tez nie jest przystojny, ale ten wzrok malego chlopca ktory wybil pilka okna na mnie tak dziala ze ech...) wybaczcie mi dzisiejsze nastroje ale to chyba wiosna... Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: jejuńciu... 15.04.12, 15:51 > mogłby mi tak grac i grac i grac a ja bym słuchała i słuchała o słuchała – W nocy sobie śpię, śpię, śpię. – Ja też, ja też! – A w dzień sobie chodzę, chodzę. – I ja, i ja! – A w nocy sobie śpię, śpię, śpię. – Ja też, ja też! – A w dzień sobie chodzę, chodzę. – I ja, i ja! – No, śniadanie jem, jem, jem. – Tak? Tak? – A w sklepie kupuję, kupuję. – Tak? Super! – No, śniadanie jem, jem, jem. – Tak? Tak? – A w sklepie kupuję, kupuję. – Tak? Super! – Umówił się, umówił, umówił! – Jaa, nie! – On tak całuje, całuje, całuje! – Ekstra! – Umówił się, umówił, umówił! – Jaa, nie! – On tak całuje, całuje, całuje! – Ekstra!... Odpowiedz Link Zgłoś
male_pytanie Re: jejuńciu... 15.04.12, 15:59 boskie :) pamietales czy przekopiowales :P Odpowiedz Link Zgłoś