Gość: xx IP: *.asseco.pl 02.02.11, 15:31 Ostatnio slyszlaem ze na ktola kazmierza otwieraja nowy pub tam gdzie byl toxic wie ktos cos? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gt Re: nowy pub! IP: *.rzeszow.vectranet.pl 02.02.11, 15:54 Ktol to jest t blisko r na klawiaturze QWERTY. Coś się nudzisz, przecież wiesz skąd ktola. Nie spodziewałem się tego po tobie. Zawiodłeś mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kmdr_rohan Re: nowy pub! 02.02.11, 16:07 Bardzo mi przykro z tego powodu. W jaki sposób mogę Ci to wynagrodzić? Choć prawdę mówiąc, nie był to jedyny błąd w "wyśmianym" przeze mnie poście. Ale może masz rację, może powinniśmy sobie wszyscy dać spokój? Można winą niezrozumienia przekazu obarczyć przecież zawsze odbiorcę i pisać, że "nie chciało ci się zrozumieć". Apentuła niewidziosek w te będy gruwaśne, W koć turmiela weprząchnie, kostrą bajtę spoczy, Oproszędły znimęci, wyświrle uwzroczy, A korśliwe porskacze dogremnie wyczkaśnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gut Re: k_r IP: *.rzeszow.vectranet.pl 02.02.11, 16:12 Rozumiem ,że obiecujesz poprawę. No to w takim razie daruję ci winy. Myślę ,że już się więcej nie powtórzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gut Re: k_r IP: *.rzeszow.vectranet.pl 02.02.11, 16:24 I...... Nie dziwota, że są harde urodziwe panie Wszak im drzewo wynioślejsze, tym trudniej wleźć na nie. Wżdy i z panną, i ze drzewem kto nie kiep poradzi Trzeba owszem wziąć i zerżnąć, no i po zawadzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gut Re: k_r IP: *.rzeszow.vectranet.pl 02.02.11, 16:44 Co do Lema to "w" w pierwszej linijce zamień na przecinek.I będzie ok. Odpowiedz Link Zgłoś
kmdr_rohan Re: k_r 02.02.11, 16:45 Może nie uwierzysz, ale pisałem z pamięci. Dzięki za uwagę. :) Odpowiedz Link Zgłoś
kmdr_rohan Re: k_r 02.02.11, 16:45 A wiesz, nie wiedziałem (nie pamiętałem), że to Sam Sap(kowski). No, chyba, że ściągnął to z któregoś z naszych starodawnych poetów (mógłbym podejrzewać nawet xiędza Biskupa). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gut Re: k_r IP: *.rzeszow.vectranet.pl 02.02.11, 16:55 Rzuć okiem. free.of.pl/a/adamsykut/literatura/Wyprawa_1_A.html Odpowiedz Link Zgłoś
kmdr_rohan Re: k_r 02.02.11, 17:03 Stoi u mnie (chłe, chłe, chłe) na półce Cyberiada cała, Wydawnictwa Literackiego, z rysunkami Daniela Mroza. Roku wydania już nie podam, bo okładki, mimo iż tekturowe - w niebyt odeszły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gut Re: k_r IP: *.rzeszow.vectranet.pl 02.02.11, 17:15 Tak myślałem, wiem z kim mam przyjemność. To chłe chłe to jak z 202. Odpowiedz Link Zgłoś
kmdr_rohan Re: k_r 02.02.11, 17:26 A tak, nieodżałowany Poeta Andrzej Waligórski i jego kpiąco - filozoficzny stosunek do rzeczywistości. "I mówi do mnie pan Muszalski - Wystaw sobie Waszmość, panie Zagłobo, że cała orda tatarska na mnie! To ja sobie wystawiłem, a on mnie w pysk!" (Też z pamięci). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gut Re: k_r IP: *.rzeszow.vectranet.pl 02.02.11, 17:31 60 minut na godzinę.To były czasy, byliśmy młodzi i piękni. A teraz pis. Odpowiedz Link Zgłoś
kmdr_rohan Re: k_r 02.02.11, 17:53 Ano, rację kumie macie. Kiedyś normalny człowiek wstydził się, że czegoś nie wie. I starał się jakoś rozwijać. Dla siebie. Dzisiaj, w czasach "przerobionych bombowców" i "sztucznej mgły" - głupota jest dla wielu powodem do dumy. I to jest straszne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gut Re: k_r IP: *.rzeszow.vectranet.pl 02.02.11, 18:05 Widzę, żeście już po Wiadomościach w TVRz to ja teraz idę na Al Jazeera, która to non stop pokazuje ruchawki w Kairze.Żegnajcie k_r. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Felicjan Dulski Re: k_r IP: *.19.165.33.osk.enformatic.pl 02.02.11, 18:29 Aż nadszedł hetman Sobieski, przepędził całą tę zgraję, Podszedł pod mur i zapytał: - Przebóg, a cóż to wystaje? A sześć chorągwi husarskich krzyknęło: Jezus, Maryja! O ile nas wzrok nie myli, to pani Chrzanowska Zofija! Wówczas hetman zdjął z szyi medalion - przypiął jej z wielką wprawą, Kazał pochylić sztandary i trzykroć zawołał: Brawo!!! Następnie zaś - chcąc wyrazić najwyższą cześć i szacunek - Złożył na męczennicy hetmański pocałunek. A pani Chrzanowska, myśląc, że ma dale za sobą tę tłuszczę, Ryknęła: - Możecie całować! Po dobroci też was nie wpuszczę! Odpowiedz Link Zgłoś
kmdr_rohan Re: k_r 02.02.11, 18:41 Przyszedł gość do doktora, biada na swe zdrowie. - Jakaś mi żaba - mówi - wyrosła na głowie. - Umówmy się - odrzekło to zwierzę niegłupie - Nie ja jemu na głowie, lecz on mnie na dupie. Jedna z moich ulubionych :) Odpowiedz Link Zgłoś
jakmutam Re: nowy pub! 02.02.11, 15:37 Króla Kazimierza ma raptem 200 metrów. Jak pójdziesz to na pewno znajdziesz. Chyba że chodzi o rozpoczęcie kryptoreklamowego wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: nowy pub! IP: *.rz.izeto.pl 02.02.11, 15:57 tam gdzie byl toxic czy tam gdzie byl pub toxic ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cerb Re: nowy pub! IP: *.rzeszow.vectranet.pl 02.02.11, 16:06 Toxic to był porządny pub, wykończył go właściciel budynku podnosząc różne opłaty. W zimie pub grzał mu dom od dołu a teraz d.. zmarzła i znalazł następców do czsu aż im podniesie opłaty.Szkoda Gumiś. Odpowiedz Link Zgłoś