Dodaj do ulubionych

Sukces siatkarzy Resovii

IP: *.enformatic.pl 25.04.04, 19:48
Cały Rzeszów cieszy się z awansu.Mam nadzieję,że znajdą się sponsorzy i męska
siatkówka w najlepszym wydaniu zagości u nas na stałe.Kibice napewno dopiszą
i Hala na Podpromiu będzie pękać w szwach!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: michu Re: Sukces siatkarzy Resovii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.04, 21:25
      Triumf widzieli nieliczni ? Co ten facet pisze ? Przecież niedzielny mecz na
      żywo pokazywała TV Rzeszów. Gośc nie był na meczu ? Kamer nie widział ?
      • Gość: Roman JakovleV Re: Sukces siatkarzy Resovii IP: *.man.rsk.pl 25.04.04, 23:37
        Ty chyba byles jednym z tych wielu biernych kibicow, ktorzy grzali tylki w
        fotelu przed telewizorem i sluchali komentarza Miro Pecaka.

Rozumie, jezeli bylby to mecz z Radlina, to mozna bylo wybrac relacje w TV, ale
        skoro meczyk byl w Rzeszowie, to co z Ciebie kolego za kibic? Postawiles na TV,
        a nie na super atmosferke na ROSIRZE. Drugi raz juz czegos takiego nie
        przezyjesz! O to chyba kolesiowi ktory pisal ten tekst chodzilo.

1100 luda na Rosirze vs 4500 na Podpromiu. I o to sie tu rozchodzi, ze tylko
        niliczni widzeli to na zywo. No ale d nowego sezonu, tego problemu na juz nie
        byc.
    • Gość: kibic 1949 Re: Sukces siatkarzy Resovii i opinia żony(mojej) IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 25.04.04, 21:38
      Jeszcze tylko brakuje Gościniaka z żoną do tercetu trenerów jako gościa co ma
      układy w centrali co aby w Lidze nie grano z nami przy zielonym stoliku.Moja
      żona powiedziała po oglądnięciu dwóch setów w telewizji,że trochę w składzie
      jest za mało mlodych zawodników.A że z żoną zgadzać się trzeba tak jej
      przyznałem rację.trzeba pomyśleć o zawodnikach mlodszych a z tym sobie tacy
      trenerzy jak ten tercet dadzą sobie radę w Lidze.
    • robinhood13 Re: Sukces siatkarzy Resovii 25.04.04, 21:47
      Gartuluję siatkarzom Resovii i ludziom, którzy pomogli w dostaniu się do serii A
      Oby teraz nie przydarzyła się historia tak jak z rzeszowkską koszykówką...
      napewno wiecie o czym mówię...
      Ale mam nadzieję, że wreszcie coś się zacznie dziać w tym Rzeszowie!!!
      ...z chęcią pójdę na meczyk na Podpromie pooglądać dobrą siatkę...:) <już nie
      moge sie doczekać...:)>
      • Gość: zio Re: Sukces siatkarzy Resovii IP: *.man.rsk.pl 25.04.04, 22:54
        www.aks.resovia.prv.pl ===> strona i forum aks resovii zapraszamy ;)

Piekne zwycięstwo. warto było pojśc 3 godizny przed meczem i zając miejsce, bo
        takiej fety niegdy nie zapomne. Gratuluje siatkarzom diząłaczom i nam kibicom.
        Brawo ;)
    • Gość: bERDO RESOVIO KOCHAMY CIĘ IP: *.enformatic.pl 26.04.04, 07:48
      RESOVIA STARY POLSKI KLUB POTĘŻNY I WSPANIAŁY BIAŁO CZERWONE BARWY MA
      A W HERBIE JEST KRZYŻ BIAŁY.............

GRATULACJE
    • Gość: Andrew Re: Sukces siatkarzy Resovii IP: 195.136.31.* 26.04.04, 08:08
      Wielkie brawa dla Resovii!!! Pamiętam, jak przed laty Jan Such całował piłkę
      przed meczbolem w meczu o mistrzostwo Polski. To były piękne chwile...
      Na ten sukces czekało całe miasto, w dodatku mamy julileusz 650-lecia Rzeszowa.
      Teraz przed kierownictwem Resovii stoja wielkie wyzwania - trudno było
      awansować do ekstraklasy, ale jeszcze trudniej będzie zajać w niej dobre
      miejsce. Już od zaraz trzeba myśleć o wzmocnieniach zespołu, o silnych i
      stabilnych sponsorach ...
      Zyczę siatkarzom Resovii wielu sukcesow a fanom siaktowki w Rzeszowie dużo
      miłych przezyć.

• Gość: kibic 1979 Re: Sukces siatkarzy Resovii IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 26.04.04, 08:59
      Gratuluje Resovii!!! To było piękne przeżycie. Podziękowania dla Górnika Radlin
      za walkę.Będę trzymał kciuki aby Radlinianie weszli w przyszłym roku.Należy im
      się gra wśród najlepszych.
    • Gość: rzuku To ich oglądnę z Politechniką W-wa IP: 5.3.1R* / 162.70.233.* 26.04.04, 10:08
      Cieszę się bardzo! Niestety mieszkając w Warszawie, nie miałem możliwości ich
      oglądać. Byłem tylko na meczu w Wołominie, a w następnym sezonie będę miał
      bliżej, bo zagrają przecież z Politechniką W-wa. Już zbieram ekipę,
      rzeszowiaków w Wa-wie.
      • Gość: kris Re: To ich oglądnę z Politechniką W-wa IP: *.dnet.pl / 217.153.102.* 26.04.04, 12:10
        JUŻ NIEBAWEM PODPROMIE BĘDZIE W BIAŁO - CZERWONE PASY!!!
    • Gość: milciu Re: Sukces siatkarzy Resovii IP: *.glogow-malopolski.sdi.tpnet.pl 26.04.04, 12:30
      czekaliśmy na tę chwile od 15 lat my kibice siatkówki w Rzeszowie!
    • Gość: inka Re: Sukces siatkarzy Resovii IP: *.tnt1.greenville.sc.da.uu.net 26.04.04, 14:28
      Prosze o zamieszczenie zdjec z sobotniego i niedzielnego meczu Resovii w dziale
      Fotografie,gazety wyborczej.Przeciez Awans do PLS to chyba wielkie wydarzenie
      dla Rzeszowa,zaslugujace na troche wiecej uwagi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka