Dodaj do ulubionych

żłobek Rzeszów

26.02.11, 11:38
Zielony Motylek jest jednym z pierwszych w Polsce punktem opieki nad małymi dziećmi spełniającym warunki ustawy z dnia 5 stycznia 2011 r. o opiece nad dziećmi w wieku do lat 3.

Jest to nowopowstała kameralna placówka opiekuńczo - pielęgnacyjna oraz wychowawcza dla dzieci w wieku od 4 miesięcy do 3 lat dostarczająca dzieciom mnóstwo wrażeń a dzięki domowym warunkom i troskliwej opiece minimum stresu.

Podczas pobytu w naszym żłobku dzieci poznają świat poprzez codzienny kontakt z rówieśnikami, uczą się samodzielności a szeroki plan dydaktyczny wprowadza ich w świat wiedzy tworząc świetne przygotowanie do edukacji przedszkolnej.

Dlaczego właśnie Zielony Motylek? Wejdź na
www.zielonymotylek.pl i dowiedz się sama

Obserwuj wątek
    • Gość: alicjak Re: żłobek Rzeszów IP: *.19.165.3.osk.enformatic.pl 28.02.11, 17:18
      Bardzo sie ciesze , super oferta
    • Gość: Daria Re: żłobek Rzeszów - tylko nr 1 !!! IP: 213.158.217.* 28.02.11, 18:31
      Żłobek nr 1 praktycznie w Centrum to najlepsza placówka, odnowiona i dobry dojazd dla wszystkich (os. Tysiąclecia - ul. Piękna) a dodatkowo jak z nazwy nr 1 !!
    • Gość: gp Re: żłobek Rzeszów IP: *.adsl.inetia.pl 28.02.11, 21:50
      z doświadczenia mojego dziecka wiem, że żłobek to zło konieczne - dziecko powinno być przy mamie min. do 3 roku życia
      • Gość: A. Re: żłobek Rzeszów IP: *.dynamic.mm.pl 06.04.13, 21:44
        masz złe doświadczenia!
    • Gość: mama Matyldy Re: żłobek nr 8 rzeszów (Kajtek) IP: *.rzeszow.hypnet.pl 05.04.13, 23:27
      szukam opini na temat złobka nr 8 w rzeszowie :kajtek: .... czy to dobry żłobek? opiekunki jakie???
      • Gość: tadek Re: żłobek nr 8 rzeszów (Kajtek) IP: *.248.246.130.skyware.pl 07.04.13, 09:42
        żłobek spoko, córka chodzi do niego od pół roku (grupa I), jak rano ją oddaje to sama wbiega z uśmiechem na twarzy do sali także chyba jej się podoba
        • Gość: mama Re: żłobek nr 8 rzeszów (Kajtek) IP: *.rzeszow.hypnet.pl 30.04.13, 20:28
          moja corka ma rok i 2 miesiace .... tu chyba gr 2 albo 3... jakie sa opiekunki na tych grupach??
          • Gość: tadek Re: żłobek nr 8 rzeszów (Kajtek) IP: *.248.246.130.skyware.pl 30.04.13, 22:21
            moja ma 14 miesięcy i jest w grupie 1 od września idzie do grupy 2 albo 3, opiekunki spoko, rano jak ją oddaje to obojętnie która jej otwiera drzwi wchodzi chętnie także na pewno nie ma tam krzywdy
    • Gość: sss Re: żłobek Rzeszów IP: *.dynamic.mm.pl 19.04.13, 20:12
      słyszałyśmy.
      podobno słaba kadra i słabe warunki w tym złobku - nie polecam !
    • Gość: bikto Re: żłobek Rzeszów IP: *.165.enf.pl 06.06.13, 17:55
      A możesz napisać więcej szczegółów dlaczego tak bardzo jesteś niezadowolona ? Młody wiek opiekunek to chyba nic złego jeszcze ?
    • Gość: EWCIA Re: żłobek Rzeszów IP: *.189.218.106.skyware.pl 03.07.13, 14:01
      A JA POLECAM Z CAŁEGO SERCA "KURKI TRZY " NA AKACJOWEJ 7. CHODZI TAM TERAZ MOJE DRUGIE DZIECKO I MOGĘ SPOKOJNIE PRACOWAĆ. CAŁY DZIEŃ ZAJĘĆ, DZIECKO NAJEDZONE, WYSPANE, CZYSTE I NIE CHCE WRACAĆ DO DOMU :) DLA MNIE SUPER. DZIECI OD 1.5 DO 3 LAT. ZOBACZCIE SOBIE STRONĘ www.kurkitrzy.pl
    • Gość: fasolka :) Re: żłobek Rzeszów IP: *.rz.izeto.pl 03.07.13, 22:27
      Witam. Zgadzam się z opinią o "kurkach trzech". Jest to super klub dziecięcy w domu prywatnym z ogródkiem na Akacjowej 7. Mają wszystkie pozwolenia i wpis do rejestru. Chodzi tam synek moich znajomych i sama widzę jak gość rozkwita. Śpiewa piosenki, chwali się pracami z plastyki i tym, że "zjadł obiadek i sulówkę i ma telaz silne mięśnie" i jest wkurzony w weekend że nie jedzie do "ceckolka". Moja córcia zapisana jest od grudnia bo wtedy kończy 1.5 roku. Byłam oglądać placówkę nie zapowiadając się wcześniej i zastałam roześmiane dzieci przy śniadanku, wszędzie czyściutko, jasno i kolorowo. Mają strasznie dużo fajnych zabawek i gier i takie pomysłowo urządzone kąciki zainteresowań dla maluchów . Właściciele kontaktowi, uśmiechnięci , widać że po prostu lubią dzieci. Szczerze polecam.
    • Gość: majka Re: żłobek Rzeszów IP: *.e-gco.pl 22.09.13, 00:38
      to opowiedz, czy siedziałaś tam cały dzień i patrzyłaś jak się pani bawi zabawkami?
    • Gość: majka Re: żłobek Rzeszów IP: *.e-gco.pl 22.09.13, 00:39
      ale czemu dziecko tak cię łapało? może nie miało kontaktu z ludźmi wcześniej?
    • Gość: Beata Re: żłobek Rzeszów IP: 94.42.189.* 23.09.13, 12:43
      ja tak nie uważam, moja synek wszedł pełen optymizmu, uśmiechu i tak już
      zostało. Na pewno nikt nie trzyma dziecka zapiętego cały dzień. Może
      trafiłaś na czas, że właśnie siedział w wózku, ale dobrze, że wychodzą na
      podwórko! ile on ma właściwie, może jeszcze nie chodził?
    • Gość: grazyna Re: żłobek Rzeszów IP: 178.212.155.* 23.09.13, 21:50
      Widać maja dobry sprzęt , jutro jadę zapytać czy są wolne miejsca
    • 8malgos Re: żłobek Rzeszów 24.09.13, 20:09
      ja polecam bardzo przedszkole EcoDziecko. Posiadają bardzo bogatą ofertę zajęć edukacyjnych dla dzieci. Synek często powtarza w domu słówka w języku angielskim, czyli widoczne są efekty pracy pani anglistki, polubił rysowanie, taniec, zauważyłam u niego ogromny zasób słownictwa. Na miejscu są konsultacje z logopedą, fachowcem od gimnastyki korekcyjnej. Poza tym wyjeżdżają często na wycieczki do muzeum, biblioteki, do zamku w Łańcucie.
      Realizują projekty ekologiczne oraz międzynarodowe. Polecam...
      • Gość: madzia Re: żłobek Rzeszów IP: *.e-gco.pl 21.11.13, 20:46
        ja też polecam EcoDziecko. W przedszkolu dzieje się bardzo dużo, polecają dużo zajęć edukacyjnych, maja córeczka zawsze wychodzi uśmiechnięta..polecam
    • Gość: nyala Re: żłobek Rzeszów IP: *.adsl.inetia.pl 05.11.13, 23:21
      Witam!
      Polecam nowy żłobek w Rzeszowie - nazywa się Wyjątkowy Domek i jest na osiedlu Kmity:
      www.wyjatkowydomek.pl
      W żłobku jest miła, kameralna atmosfera (dzięki czemu dzieci nie łapią chorób) i bardzo sympatyczne panie opiekunki.
      Dzieci mają dużo miejsca do zabawy i szaleństw, a ponadto wszystkie pomieszczenia są świeżo wyremontowane i dostosowane do potrzeb maluchów.
      Plusem jest też cena, do końca grudnia 2013 dzięki dofinansowaniu z programu Maluch jest to tylko 200 zł już z wyżywieniem :)
      Polecam!
    • Gość: gość portalu Re: żłobek Rzeszów IP: *.dynamic.chello.pl 07.01.14, 15:26
      W Rzeszowie powstają dwa nowe żłobki Kraina Odkrywcy przy ul. Armii Krajowej i Gabrieli Zapolskiej. Żłobki posiadają monitoring, więc rodzic ma możliwość obserwacji dziecka, posiadają wykwalifikowaną kadrę. Placówki mają przestronne i słoneczne sale. Żłobki są dofinansowane ze środków Europejskich, więc koszt za żłobek to tylko 460 zł. Żłobki są otwarte od 6:30 do 18:30.
      Polecam.
      • Gość: ka Re: żłobek Rzeszów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.14, 09:46
        Nie ma to jak reklama samego siebie
        • martkaa1977 Re: żłobek Rzeszów 10.02.15, 15:59
          Ja polecam żłobek "Mali Zdobywcy" na marzec tego roku zapisałam już mojego drugiego syna. Pierwszy też tam chodził poleciła mi ten żłobek koleżanka z pracy i jestem bardzo zadowolona. Pamiętam jak pierwszy syn nie chciał wychodzić ze żłobka, śpiewał piosenki był bardziej otwarty na swoich rówieśników. Panie mają świetne podejście do dzieci i zawsze współpracują z rodzicami.
          Polecam Marta
          • mrsc1 Re: żłobek Rzeszów 04.08.16, 11:53
            Mój synek też uczęszczał do żłobka " Mali zdobywcy" i stanowczo go odradzam wszystkim rodzicom !!!! Co kilka tygodni przychodziły nowe Panie opiekunki ( pewnie na staż i żeby można było zaoszczędzić na stałej kadrze...) - takie zmiany nie są dobre dla dziecka.... Dyrektorka zapewniała mnie, że wystawiają zabawki do ogródka obok budynku przedszkola kiedy robi się ładna pogoda - nigdy tych zabawek nie widziałam... Kiedy synek tam uczęszczał, nie było żadnej galerii prac dzieci, tak jakby nic nie rysowały, nie wyklejały itp. a przecież w ich ogromnej szatni jest bardzo dużo miejsca na tego typu gablotki.... Kolejna sprawa to jedzenie - może obiady są ok, ale proszę zwrócić uwagę na śniadania i podwieczorki - na śniadanie wiecznie pieczywo z dodatkami (bez żadnych warzyw), na podwieczorek zawsze tylko owoc... Co do pań opiekunek pracujących tam na stałe - młode są w porządku, starsze lubią dawać rodzicom "dobre rady" dotyczące wychowywania ich własnych dzieci.... NIE POLECAM !!!!!!
            • ourban15 Re: żłobek Rzeszów 13.12.16, 20:47
              A który żłobek Pani poleca? Byłam dzisiaj z synkiem w tym żłobku i nie jest to miejsce gdzie chciałabym zostawić swoje dziecko.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka