Dodaj do ulubionych

Uwaga na Shell ul.Krakowska

IP: *.rzeszow.mm.pl 01.04.11, 19:11
Chodzi mi zarówno o stację niedaleko Lidla jak i o tą pod mostem. Na obydwu stacjach spotkało mnie oszustwo. Mianowicie facet od nalewania paliwa nalał mi Vpowera zamiast zwykłej 95tki o którą prosiłam. W pierwszym przypadku zorientowałam się dopiero przy kasie ale dziś stałam obok i szybko go powstrzymałam przed dalszym nalewaniem, ale co z tego? Oszustwo to oszustwo. Oczywiście kiedy poprosiłam o zawołanie kierownika, nie było go! No jasne! Tak czy owak, uważajcie. Ja od dziś po pierwsze będę omijac obydwie stacje szerokim łukiem, po drugie nigdy na żadnej stacji nie pozwolę wyręczyć mnie przy tankowaniu. Doskonale poradzę sobie sama i naleję takie paliwa jakiego sobie życzę.
Obserwuj wątek
    • Gość: d Re: Uwaga na Shell ul.Krakowska IP: *.230.90.228.rzeszow.mm.pl 01.04.11, 20:50
      swoją drogą to żenada że kierownictwo wysyła kolesia, który natarczywie nagabuje klientów na to całe V-power. Koleś ma chu**** pracę a stacja traci w oczach klientów.
      Denerwuje mnie to, że muszę sobie wyrywać pistolet od dystrybutora z obsługą stacji. Skończcie już te śmieszne praktyki
      • Gość: rajdek Re: Uwaga na Shell ul.Krakowska IP: *.230.90.22.rzeszow.mm.pl 01.04.11, 22:35
        sprawa bardzo prosta jechać na stację z kolegą, wysiąść z auta, powiedzieć przy świadku że chce się normalne 95 potem z kolegą wejść do środka, poczekać aż naleją v power i zapłacić jak za zwykłe paliwo - wlali v power ich sprawa towar niezgodny z umową - obowiązuje umowa ustna, mamy świadka, i mają 2 wyjścia puścić klienta który zapłaci jak za 95 lub wyssać paliwo :) w razie czego wezwać policję i spisać protokół z świadkiem
    • Gość: szary Re: Uwaga na Shell ul.Krakowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.11, 22:45
      M.in. dlatego omijam stacje które zatrudniają "nalewaczy".
      Tankuję tylko w samoobsługowych.
      • Gość: a Re: Uwaga na Shell ul.Krakowska IP: *.rzeszow.mm.pl 02.04.11, 22:22
        Niestety dobre pomysły co zrobić w takiej sytuacji przychodzą do głowy po fakcie, bo w nerwach jakoś nic sensownego nie wymyślimy. W domu też myślałam później, że trzeba było kazać mu to paliwo odessać...Tak czy owak trzeba przeganiać "usłużnych" nalewaczy. I po problemie.
    • Gość: ssak Re: Uwaga na Shell ul.Krakowska IP: *.bb.sky.com 02.04.11, 22:52
      Ma Ktoś pomysł aby jeżdzić tanio albo za darmo ?
      • Gość: szary Re: Uwaga na Shell ul.Krakowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.11, 23:00
        > Ma Ktoś pomysł aby jeżdzić tanio albo za darmo ?

jazda tanio: bilet miesięczny na MPK,
        jazda za darmo: rowerem.

• Gość: J Re: Uwaga na Shell ul.Krakowska IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.04.11, 06:32
      To fakt są wyjątkowo nachalni myślę ze to odstraszy Shellowi klientów
    • Gość: Dobro Mir Re: Uwaga na Shell ul.Krakowska IP: *.19.165.33.osk.enformatic.pl 03.04.11, 10:06
      Tankowałem wczoraj na Shellu obok Lidla i Pan zapytał uprzejmie co ma wlać. Zapytałem o różnicę w cenie , Pan sprawdził i czekał. Wlał to co chciałem i za to zapłaciłem. Kropka. Incydenty się zawsze zdarzają.
      • Gość: mmm Re: Uwaga na Shell ul.Krakowska IP: *.krak.tke.pl 04.04.11, 18:02
        O!Ja miałam dokładnie taką samą sytuację swego czasu na shellu przy lidlu, ale wtedy pomyślałam, że pan się po prostu pomylił!!!A z tego wynika, że to jego stały pomysł na zarobek!Dobrze, że temat został poruszony...!
        • Gość: aga Re: Uwaga na Shell ul.Krakowska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.11, 11:16
          Miałam dokładnie taki sam przypadek jaki jest opisany wyżej- Shell przy Lidlu. Mówiłam dokładnie z naciskiem, że chcę zwykłą benzynę. Poszłam do kasy zapłaciłam i dopiero w domu patrzę na rachunek, a tam V-power. Początkowo myślałam, że gość się pomylił, ale teraz po przeczytaniu tego wszystkiego to jest oczywiste, że naciągają.
    • Gość: @ Re: Uwaga na Shell ul.Krakowska IP: *.rzeszow.mm.pl 07.04.11, 21:15
      .
    • Gość: PRACOWNIK Re: Uwaga na Shell ul.Krakowska IP: *.mmpnet205.tnp.pl 04.05.11, 21:13
      JA PRACOWAŁEM NA PODOBNYM STANOWISKU NA ORLENIE I MYŚLICIE ŻE TO JEST PRZYJEMNA PRACA JEŚLI TAK TO JESTEŚCIE W BŁĘDZIE ZARÓWNO NA STACJACH ORLEN JAK I SHELL TRZEBA WYRABIAĆ TARGETY ORAZ PROCENTY { DOTYCZY SPRZEDAŻY PALIW KLASY PREMIUM V-POWER ORAZ VERVA} MUSI TO BYĆ OKOŁO 25% JEŚLI TEGO NIE OSIĄGALIŚMY TO PANOWIE Z WARSZAWY TWIERDZILI ŻE NIE UMIEMY PRACOWAĆ I STRASZYLI ZWOLNIENIAMI

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka