Gość: mir. IP: *.mtnet.com.pl / *.mt.pl 06.05.04, 21:35 chodziłem do tej szkoły w latach 80-85 pan kumala był pedagogiem i służył raczej 'partii ' a nie uczniom , ale i maria magdalena sie zmieniła . mir. w. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wiesiek Re: Uczniowie z leskiego Zespołu Szkół Leśnych ma IP: *.lesko.sdi.tpnet.pl 07.05.04, 20:52 Uważam, że kiepsko chodziłeś do tej szkoły.Bo gdybyś był uczniem tej szkoły nie było by takich słów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romek Re: Uczniowie z leskiego Zespołu Szkół Leśnych ma IP: *.lesko.sdi.tpnet.pl 07.05.04, 21:00 Moim zdaniem Pan Dyrektor ma całkowitą rację,a pan Starosta niech popatrzy w jaki sposób wypracowuje pieniążki dla powiatu i ile powiat ma ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rysiek Re: Zarzuty IP: *.lesko.sdi.tpnet.pl 07.05.04, 21:26 Zarzuty jakie zostały postawione Panu Dyrektorowi są bardzo śmieszne.Trudno zrozumieć stanowisko starosty,który nie dostrzega tego co dobre.A dobro nazywa złem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Pomoc IP: *.lesko.sdi.tpnet.pl 08.05.04, 14:34 Uważam,że koniecznie trzeba pomóc tym co mają wspaniałą wizje i umią coś wypracować.Dlatego jestem za Dyrektorem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Pomoc IP: *.lesko.sdi.tpnet.pl 08.05.04, 16:33 Uważam ,że masz rację,pomoc Szkole jest konieczna,ponieważ panowie ze Starostwa Leskiego widzą tylko swoje interesy, którym powinien przyjrzeć się ktoś wpływowy i to bardzo dokładnie,może Ministerstwo Edukacji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janusz Re: Pomoc IP: *.lesko.sdi.tpnet.pl 08.05.04, 20:23 Bardzo jest to przykre,że na szczeblu powiatu nie ma z kim porozmawiać,dlatego koniecznie potrzeba aby zajęły się tym władzy wojewódzkie.A nawet władze wyższe. Bo takiej szkole warto pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edi Re: Pomoc IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.04, 21:45 kończyłem Tę Szkołę 23 lata temu. Wydaje mi sie, że myslenie władz pwoiartowych jest zawężone do do obszaru zapyziałego powiatu. (jaki powiat takie myslenie. Szkoła powinna mieć charakter regionalny i każdy starosta powinien to rozumieć. Jako powiatowa szkółka wczesnbiej czy później zniknie z mapy a majatek rozedrą powiatowi kacykowie. Technikum czeka na pomoc!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek super nowości IP: *.lesko.sdi.tpnet.pl 08.05.04, 21:12 Super Nowości- "Nie widzieliśmy możliwości dalszej współpracy z dyrektorem, który nie stosował się do przepisów prawa. Złamał zarówno uchwały powiatu, jak też ustawy o systemie oświaty oraz finansach publicznych i rachunkowości. Ponadto krytykował nasze decyzje i działał na własna rękę – powiedział Marek Scelina, starosta leski". Okazuje się,że Pan Dyrektor nie jest jedynym który krytykuje statostwo bo takich osób jest bardzo dużo i naprawde mają racje.A wyniku działania starosty wielu z nich doznaje krzywdy.Nie krytykuje się tego co dobre,ale to co jest złem.Mieszkaniec z Leska Jestem po stronie dyrektora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert Re: podziękowanie IP: *.lesko.sdi.tpnet.pl 15.05.04, 22:17 Serdeczne podziękowanie dla tych wszystkich którym na sercu leży dobro Szkoły Leśnej.Podziękowanie dla tych którzy w dniu wczorajszym wyrazili swoją troskę o dobro szkoły.W szczególny sposób podziękowanie dla tych którzy poparli działalność Pana Dyrektora Kumale a skrytykowali działaność pana starosty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Internauta Re: Sierakowska broni dyrektora IP: *.man.rsk.pl 17.05.04, 17:54 Posłanka Sierakowska wystapiła w Sejmie w obronie dyrektora, nazywając jego odwołanie skandalem XXI wieku. Odpowiedz Link Zgłoś