Dodaj do ulubionych

Kondom Greń od dmuchamych lalek prezesem piłki?!

IP: *.rzeszow.mm.pl 07.05.04, 20:53
Sąd zdecydował, że facet, który ma jedyny sex-schoop w Rzeszowie został
prezesem Podkarpackiego Związku Piłki Nożnej? Co z tego wynika dla
podkarpackiej piłki? Wypowiedzcie się na ten temat. Może piłkarze, będą mieli
ulgi w kupowaniu prezerwatyw, dmuchanych lalek, a ich żony w zakupie
wibrtatorów, aby się wspomagać, gdy mężowie wyjadą na mecze... Będziemy mieli
teraz rewię bufanady, gdy prezes, ksywa kondom, sprowadzał będzie
przebrzmiałych piłkarzyków z kraju i ze świata. Prawdziwy reality show w
wykonaniu prezesa, pardon, kondoma Grenia!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: GeronimO Re: Kondom Greń od dmuchamych lalek prezesem piłk IP: *.man.rsk.pl 08.05.04, 10:03
      No chyba niejestes taki obiektywny. Mnie to wali, czy Gren ma jedyny w
      Rzeszowie Sexshop, mze miec nawet siec agencji towarzyskich. To juz jego
      prywatna sprawa. A to, ze kles jest jednym wielkim przekreciarzem, to juz co
      innego.
      Jezeli wiec, panie obiektywny, kluje Cie w serce fakt, ze Gren zostal prezesem,
      to napisz dlaczego? Bo posiadanie sexshopu, to zaden argument. Ja slyszalem o
      przekupywaniu roznych osob, innych podstolowych zagrywkach, ale to info z
      ktorejs tam reki.

Jezeli, Ty wiesz cos wiecej i to sa pewne informacje, to podziel sie z nami.
      • Gość: obiektywny Re: Kondom Greń od dmuchamych lalek prezesem piłk IP: *.rzeszow.mm.pl 08.05.04, 21:51
        Szkoda, że Ci wali to. czym zajmuje się Greń. On wyszedł z pewnego środowiska i
        na oczach wszystkich robi karierę. "Wyborcza" opisywała jego zaniki pamięci z
        wykształceniem. No i co? A, no nic? Facet szybko uzupełnił wykształcenie i
        podobno studiuje w Przemyślu z Zbyrowską. Jeżeli Ciebie nie razi, że piłkę
        nożną kojarzy sie z kondomami, to trudno dyskutować. Facet opanował rzeszowska
        prasę i nawet "Wyborcza" zamilkła całkowicie. Więc zastanów się, czy
        wyśmiewanie jego kondomiarstwa nie jest jedyną metodą skompromitowania pseudo
        prezesa. Bo nie spodziewaj się, aby cokolwiek ujrzało teraz światło dzienne,
        gdy prezes Greń sposobi sie do robienia dalszej kariery. Teraz będzie festiwal
        zapraszania różnych znakomitości przy pieniach rzeszowskiej prasy. Człowieku,
        Gość od kondomów jest w tym mieście niedotykalny! Przeczytaj zwłaszcza "Super
        Nowości"...
        • Gość: GeronimO Re: Kondom Greń od dmuchamych lalek prezesem piłk IP: *.man.rsk.pl 09.05.04, 20:20
          Ja to wszystko wiem. Nie raz szydzilem ze spotkan Grenia z przebrzmialymi
          gwiazdami a potem psudokonferencji, na ktorych darmowy wyszynk maja niektorzy
          dziennikarze, coby potem "ladnie pisali".

Wszystko sie zgadza z tym, ze ow pan szybko nadrabia zaleglosci w edukacji, itp
          itd. I o to tu wlasnie chodzi.

A to, ze sprzedaj kondomy, czyinne gumowe lale, to kwestia drugoplanowa. Niech
          sprzedaje gumiaki, ogorki. To zwykla dzialalnosc gospodarcza. Pietnowanie go za
          to, krzywdy mu nie zrobi.

Ale nieustanne wytykanie szybkiej kariery edukacyjnej, szybkiej kariery
          sportowej, szybkiego przepchania synalka wsrod sedziowskiej gawiedzi, to inna
          sprawa, sprawa jakich ten koles ma wiele na sumieniu.
          • Gość: Obiektywny Re: Kondom Greń od dmuchamych lalek prezesem piłk IP: *.rzeszow.mm.pl 12.05.04, 08:42
            Dziękuję Ci za obiektywizm. Tak głębiej się zastanowić, to masz rację jeżeli
            chodzi o tzw. działaność gospodarczą Grenia. Jest to w sumie legalna praca, a
            nie ważne czy sprzedaje kondomy, czy też ogórki, jak określiłeś. Najważniejsze,
            że jesto to legalne. Pisząc o tym, miałem na myśli czysto estetyczne
            skojarzenia i co sobie pomyślą stojący daleko od piłki nożnej: prezes Piłki
            Nożnej w Rzeszowie jest handalrzem erotycznych towarów?!... Ale widać, żyjemy w
            takich czasach, że nikogo to juz nie ziębi, ani nie grzeje... Ale zwróć uwagę
            na na jedną zasadniczą sprawę tego, o czym tylko my dwaj wymieniamy uwagi.
            Reszta wokół zachowuje się tak, jakby problemu nie było. Stronnicy Grenia nie
            zabierają głosu z prostej przyczyny: oni są za zbyt tępi, aby zaglądać do
            internetu, a reszcie to wisi, czy Rzeszowem będzie rządził kondom Greń, czy
            ktokolwiek inny. Tymczasem kondom opowiada, że stanowiska szefa piłki w
            Rzeszowie jest dla niego etapem do znalezienia się w Polskim Związku Piłki
            Nożnej, w Sejmie i Ratuszu - nie uwierzysz - jako prezydent Rzeszowa!!! Wiesz,
            co jest najgorsze, to że nikt w to nie wierzy, a ten hohsztapler robi swoje w
            porozumieniu ze wszystkimi dziennikarzami rzeszowskiej prasy. Najlepszy dowód,
            to zachowanie Sądu, który go uznał prezesem. Wcześniej, kilka miesiecy temu,
            wniosek o zlikwidowanie jego uchwały, która mu dawało do tego prawo, zgłosili
            jego przeciwnicy. I co, Sąd nadal nie rozpatrzył tej sprawy, a w ciągu
            niespełna 2 tygodni, uznał zjazd w Boguchwale za ważny i kondoma Grenia
            prezesem! I niech mi ktoś powie, ze Greń nie rządzi w Rzeszowie nawet Sądami!
            Przyjacielu. Powiedzmi, skąd się to wszystko bierze?...
            • Gość: Dados Re: Kondom Greń od dmuchamych lalek prezesem piłk IP: *.rzeszow.mm.pl 16.06.04, 10:24
              Po przeczytaniu portalu Czy Tomczyk i Pipała dali dupy? - natrafiłem w sporcie
              na ten wątek. To przerażajace i zastanawiające, dlaczego o takim gościu jak Pan
              Radny Greń, ani słowa w rzeszowskiej prasie? Nie chce mi się wprost wierzyć,że
              gangsterstwo tego Pana popierane jest nawet przez "Wyborczą"?. Jeżeli nie
              popierane, to przynajmniej przemilczane i tolerowane. Kto stoi za taką
              miernotą, jak Kazimierz Greń?
              • Gość: Dados Re: Kondom Greń od dmuchamych lalek prezesem piłk IP: *.rzeszow.mm.pl 03.07.04, 19:53
                Dorzucę jeszcze jedną rzecz. Super Nowości, którymi kieruje Krzysztof Pipała
                zamieściły relacje z wyboru prezesa piłki nożnej w Jarosławiu. Wypowiedź
                nazwanego w tym portalu kondoma Grenia brzmi, że prawdziwy zjazd Podkarpackiego
                Związku był w Boguchwale, a w Rzeszowie tylko spotkanie towarzyskie. Mówił też
                o tym, że przez to Rzeszów był pośmiewiskiem całej Polski. Nie wnikam w sprawę
                piłki nożnej, ale chciałbym przypomniec, że to pan Greń był pośmiewiskiem całej
                Polski, gdy utrzymywał, że ma średnie wykształcenie, mając ukończoną zasadniczą
                szkołę i kurs OHP. Gdyby w Polsce prawo działało normalnie, to za oszukanie na
                plakatach wyborców, musiałby iść do więzienia, jako zwykły fałszerz. Bardzo
                więc wątpię, czy na pewno spotkanie w Boguchwale, wybierajuące kondoma Grenia
                na prezesa piłki nożnej w Rzeszowie miało prawny charakter...
                • Gość: kuba_wojewódzki Re: Kondom Greń od dmuchamych lalek prezesem piłk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.04, 01:23
                  Greń ty wydymana parówo ,obyś sczęzł robaku !!!
                  • Gość: Siwy Re: Kondom Greń od dmuchamych lalek prezesem piłk IP: *.rzeszow.mm.pl 07.07.04, 21:04
                    Jan Tomaszewski ludzi Michała Listkiewicza nazwał Listoludkami. A wiecie, jak
                    nazywają się wierni giermkowie prezesa kondoma Grenia? Nazywają ich piłkarskimi
                    kondomkogreniami! Kondomkogrenie wykręcili numer, opracowując I rundę rozgrywek
                    o mistrzostwo III ligi. Ujęli zespół, który wogóle nie istnieje! Dopiero na
                    interwencję macierzystego Związku, wycofali sie z tego i zaczęli tuszować
                    sprawę. Sporo na ten temat mógłby dziennikarzom powiedzieć czołowy kondomkogreń
                    i były oficer SB z Brzozowa, (pełnił tam funkcję zastępcy komendata ds. SB)
                    Andrzej Hendrzak. Ale, zdaje się, że rzeszowska prasa kupiona w całości przez
                    kondoma Grenia ma zakaz jakiegokolwiek negatywnego pisania na temat pracy
                    kondomogreniów.
                    • Gość: Przesłuchiwany Re: Kondom Greń od dmuchamych lalek prezesem piłk IP: *.spektrum.sih.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.04, 21:41
                      Siwy jeżeli to Ty Wiesławie G.
                      Skąd znasz SBeka z Brzozowa.
                      Ja Ci napisze - to twój były znajomy - sam mnie przesłuchiwałeś SBeku
                      z IV departamentu. Pamiętasz Przemyśl.A potem Rzeszów - Hotel Rzeszów.

• Gość: Siwy Do Przesłuchiwanego Piapały! IP: *.rzeszow.mm.pl 19.07.04, 21:10
                        Nie Pipało Pało, nie jestem Wiesławem G. Natomiast każda twoja odzywka w
                        portalu, to nowa kompromitacja. Dziękowałeś za to, że powiedziano jak ma na
                        imię Pan G. A z drugiej strony, to dziwne, że facet, który dobrze zna wszystkie
                        przekręty Pana G. w koszykówce, nie wie jak ma na imię??? Ale to twoja
                        inteligencja Pało Pipało!!! Z tego, co wiem, Wydział IV SB, dotyczył walki z
                        Kościołem. I znowu się skompromitowałeś, bo kiedyś Wiesław G. jako prezes
                        koszykówki Resovii przedstawił się, że jest pracownikiem tego resoru, jak to
                        ujął do spraw narkotyków... Czy to dziwne, że wszyscy wiedzą o byłej pracy w SB
                        w Brzozowie obecnego sekretarza piłki nożnej w Rzeszowie?. Przecież ty o tym
                        najlepiej wiesz, współpracując z nim jako rzecznik prasowy kondoma Grenia!
                        Gdybyś czytał trochę więcej, jak swoje wypociny w szmatławcu "Super Nowości",
                        przeczytałbyś w dawnym "Tempie" artykuł o Januszu Cecule z Sanoka, wyrolowanym
                        z sedziowania piłki nożnej między innymi przez byłego SB-owca z Brzozowa,
                        Andrzeja Hendrzaka. Oj, Pało Pipało! Coś mi mówi, że twój żywot jako rzecznika
                        prasowego samozwańczego prezesa piłki kondona Grenia jest już bardzo bliski
                        końca!...
                        • Gość: przesłuchiwany do Wiesia G IP: *.spektrum.sih.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.04, 23:41
                          Wiesiu G to że IV departament walczył z klerem wiedzą tylko nieliczni ty to
                          wiesz .
                          Departamencie IV byłeś w Przemyślu potem za zasługi trafiłeś do "hotelówki"
                          wydz. "B" SB KWMO Rzeszów. Będąc bardzo zasłużonym funkcjonariuszem wylądowałeś
                          tak jak pisałeś. Weryfikację polityczną przeszedłeś jako jeden z nielicznytch
                          bardzo pozytywnie. Tylko dlaczego później nikt do ciebie się nie przyznał i
                          nikt nie pomógł. Czy mam pisać dalej??. Przesłuchiwać potrafisz. Przypomnij
                          sobie krótką acz burzliwą prace w hotelu "Rzeszów"
                          Dlaczego piszesz kretynizmy typu cyt "przedstawił się, że jest pracownikiem
                          tego resoru, jak to
                          > ujął do spraw narkotyków... Czy to dziwne, że wszyscy wiedzą o byłej pracy w
                          SB."
                          Co ma praca ds. narkotyków z SB.
                          Pamiętaj !!! ludzie których skrzywdziłeś, żyją i pamiętają.
                          Jeżeli pragniesz to powspominamy. I nie odwracaj kotka ogonem zmieniając temat.
                          • Gość: Siwy Siwy do eSBeka Pipały IP: *.rzeszow.mm.pl 21.07.04, 08:30
                            Pipała, nie pierdol głupot! O tym, że IV Wydział SB był do spraw kleru wiedzą
                            wszyscy średnio inteligentni. Nawet wiesz o tym ty, bo chodzą słuchy, że
                            pojawiłeś sie w środowisku dziennikarzy sportowych nie przypadkowo. Nikt nie
                            odwraca kota ogonem, a ty już nawet nie umiesz i nie potrafisz zaprzeczyć, że
                            jesteś Pała Pipałą. Bronisz swojego Grenia kondoma, bo wiesz, że jego koniec to
                            także twój kres rzecznika prasowego w piłce nożnej. Dobrze jest brać pieniądze
                            za darmo z kieszeni biednych klubów, które upadaja przez takich gadów jak ty i
                            twój kondom Greń. . Jeżeli byłeś przesłuchiwany przez Wiesława G., ale chyba
                            obaj jako ESBECY, przesłuchwaliścię się w kiblu. Kompromituj się dalej Pało
                            Pipało!
                            • Gość: przesłuchiwany PRZESŁUCHIWANY DO wiesława b IP: *.spektrum.sih.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.04, 20:58
                              Błąd w rozumowaniu i to duży.
                              Jeżeli tak żądasz prawdy, to proponuję spotkanie na neutralnym gruncie.
                              Skład dziennikarski należy do ciebie.Ja tylko z mojej strony proponuję TV
                              Rzeszów i w tedy powspominamy tamte czasy.
                              Jestem przekonany o dużej oglądalności programu.
                              Myślę , ze raz chociaż wystąpisz z otwartą przyłbicą.
                              Czekam na spotkanie przy mediach.
                              W kwestia formy spotkania, również należy do ciebie
                              • Gość: Siwy Do Maniaka Przesłuchiwanego IP: *.rzeszow.mm.pl 24.07.04, 10:27
                                Coś Ci wali Kolego rzekomo Przesłuchiwany. Najpierw używasz inicjałów Wiesław
                                G. teraz Wiesław B. Jak tak dalej pójdzie to przejdziesz cały alfebet. To kto w
                                końcu Ciebie przesłuchiwał: Wiesław G. czy Wiesław B.? A może sam siebie
                                przesłuchiwałeś, czyli Krzysztof P.?... Na jaki temat miałbym rozmawiać z
                                psycholem, reprezentującym gazetę melin, czyli "Super Nowości"? Lepiej weź się
                                za opracowywanie kolejnego wydania rubryki "Z życia Podkarpackiego ZPN" i
                                wykaż, jakim prezesem jest Twój kondon Greń...
                                • Gość: przesłuchiwany Przesłuchiwany do wiesława GGGG IP: *.spektrum.sih.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.04, 11:49
                                  Zwykła pomyłka na klawiaturze. Nie zmieniaj tematu.
                                  Moja propozycja o spotkaniu i powiedzeniu prawdy jest i będzie aktualna.
                                  Dlaczego unikasz spotkania , były SBeku.
                                  Miejsce i czas spotkania jak pisałem wcześniej do twojej dyspozycji.
                                  Spotkaj się z prawdą przy mediach i TV, nie szukaj kolejnej wymówki.
                                  Powtarzam z SBekiem z IV departamentu /Przemyśl/i SBekiem wydz. "B"
                                  KWMO /hotelówka/ nie pomijając "fachowca" od narkotyków w jednej osobie chętnie
                                  się spotkam.
                                  • Gość: super_sranie pipała IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.04, 14:10
                                    zmień zawód
                                    • Gość: Siwy Przesluchiwany Pipała Pała IP: *.rzeszow.mm.pl 26.07.04, 16:24
                                      Zabawny jesteś przesłuchiwany Pało Pipało! Kiedy łapię cię na kłamstwie,
                                      pieprszysz coś o pomyłce na klawiaturze?... Nie zmieniam tematu i proponuję ci
                                      spotkanie jutro o godzinie 12.35. Będziesz musiał wybrać miedzy pójściem na
                                      rozprawę do Sadu Okręgowego przeciwko twojemu pryncypałowi kondonowi Greniowi,
                                      a spotkaniem ze mną pod Ratuszem. Przecież podobno mnie znasz, bo cię
                                      przesłuchiwałem, więc nie trzeba używać znaku rozpoznawczego! Jak nie wiesz
                                      skąd wiem o rozprawie, to poczytaj poprzednie portele, gdzie odpowiedni ludzie
                                      już cię rozszyfrowali. A jak wygracie w sądzie, to będziesz dopiero trąbił, ty
                                      kaczy łbie i świnski ryju trzymający się zużytego kondona Grenia!
                                      • Gość: przesłuchiwany do SB wiesława g IP: *.spektrum.sih.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.04, 18:12
                                        czekam
                                        • Gość: Siwy Do przygłupa Pały Pipały IP: *.rzeszow.mm.pl 26.07.04, 21:09
                                          Czekaj kondoniarski przydupku! Jak będzie padał deszcz to zamiast zakładać
                                          kondona na twoj gruby łeb, zrób sobie czapeczkę z "Super Nowości"...
                                          • Gość: przesłuchiwany Do siwego IP: *.spektrum.sih.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.04, 23:29
                                            trefisz jełopie, trefisz.
                                            Poczekam bo chce znowu zobaczyć wystający bebech i czerwony ryj, pod siwą pałą.
                                            • Gość: przesłuchiwany Re: Do siwego IP: *.spektrum.sih.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.04, 16:37
                                              No i gdzie byłeś.
                                              Strach przed wspomnieniami.
                                              Co teraz napiszesz.
                                              • Gość: Siwy Do psychicznego IP: *.rzeszow.mm.pl 27.07.04, 16:48
                                                Napiszę zgodnie z prawdą, że jesteś psychiczny, ubierając na deszcz przed
                                                Ratuszem kondona jako czapeczkę... Zabawnie wyglądałeś! A teraz spierdalaj i
                                                pisz o Greniu, bo koło niego coraz gęściej!
                                                • Gość: przesłuchiwany Do SBeka siwego IP: *.spektrum.sih.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.04, 20:04
                                                  I co gnoju zatracony.
                                                  Teraz nie jesteś takim bohaterem.
                                                  Jesteś zwykłą szmatą , potrawisz grać cwaniaczka, ale odwagi brakło, zresztą
                                                  to cały ty.
                                                  Czekaj niecierpliwie na następne niespodzianki.
                                                  O twojej przeszłości już niedługo będzie głośno.
                                                  Z-ca Kom. Wojewódzkiego, też nie robi na mnie wrażenia.
                                                  Czekaj i bądz gotów, następne spotkanie będzie miało inny przebieg.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka