Dodaj do ulubionych

Pop, rock i moda na Dni Rzeszowa

25.05.11, 09:10
"Stały rezydent":-)))))))))))))))))
Obserwuj wątek
    • dr_psychol Re: Pop, rock i moda na Dni Rzeszowa 25.05.11, 13:57
      Szymon Wydra - czyli rzeszowskiej wiochy ciąg dalszy :)

Powinni każdemu uczestnikowi owej imprezy wręczać przy wejsciu na rynek jajo, najlepiej zepsute :)
    • Gość: pawelp E. Farna, Szymon Wydra, Fashion Day na Dniach R... IP: 81.219.122.* 25.05.11, 14:04
      Tandetne, mizerne, śmieszne, prowincjonalne, szkoda iść na to, bo czasu szkoda lepiej wyjechać za to miasto innowacji na piknik pod chmurką.
      A tak na marginesie, w koło to samo, lepiej by było te pieniążki przeznaczyć na np. jakiś festiwal np. dobranocek..
      • Gość: grendi Re: E. Farna, Szymon Wydra, Fashion Day na Dniach IP: *.net.stream.pl 02.09.11, 12:30
        Popieram. Szkoda hajsu. Szczególnie na słuchanie E. Farny -żałosna dziewuszka.
    • Gość: q E. Farna, Szymon Wydra, Fashion Day na Dniach R... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.11, 08:03
      Wejdź na www.pagorek.pl
    • Gość: m E. Farna, Szymon Wydra, Fashion Day na Dniach R... IP: 62.93.52.* 31.05.11, 13:21
      Szacun dla Szymona i Zespołu, dali czadu mimo nieprzyjaznej aury.... nie tylko pogodowej... Pozdrawiam!!!!
      • Gość: MistrzRiposty Re: E. Farna, Szymon Wydra, Fashion Day na Dniach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.11, 13:30
        A jak wypadła Ewa z Placu (Farnego)?
        • prof.tarantoga Re: E. Farna, Szymon Wydra, Fashion Day na Dniach 31.05.11, 21:56
          wypadła....
          ot po prostu :)
          • Gość: scpt farna wydra IP: *.38.160.60.resman.pl 01.06.11, 08:29
            czepiacie się - a przecież lokalne gwiazdeczki muzyczki popularniutkiej ( w skrócie l.g.m.p.)muszą z czegoś żyć.
            Ja nie byłem. nie oglądałem i pewno zdrowszy przez to jestem
    • Gość: placebo E. Farna IP: *.net.stream.pl 02.09.11, 12:28
      Ewa Farna jest kolejną śmieszną postacią polskiej estrady muzycznej. Może i głos nie jest najgorszy, ale talentu na wyższą skalę to ona niestety nie posiada. Polska zabiega o koncerty z jej udziałem,a ona i tak woli Czechy- niech zatem oni łożą kasę na jej promocję i czescy fani wydają bilety na jej koncerty. Ja z pewnością nie wydam pieniędzy na jej koncert -to dobre dla małolatów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka