Gość: as IP: *.tvkdiana.pl 30.05.11, 18:22 Hurra, Hurra!!! Jesteśmy wreszcie w Europie!!! Wreszcie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tomasz Test fontanny w Millenium Hall [FILM] IP: *.rzeszow.vectranet.pl 30.05.11, 18:31 Obecał Prezydent Ferenc fontannę multimedialną,obiecał a ja byłem niewierny. Odpowiedz Link Zgłoś
olias Test fontanny w Millenium Hall. Udany? Skomentu... 30.05.11, 19:55 program śmiertelnie ubogi. nie da się nieco urozmaicić samym tylko sterowaniem tego co jest? no, chyba że całość nie jest sterowana aplikacją komputerową, tylko jakoś (?) mechanicznie ? Odpowiedz Link Zgłoś
meg83 Re: Test fontanny w Millenium Hall. Udany? Skomen 31.05.11, 07:48 fontanna jak fontanna - nic specjalnego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Morris Brak mocy IP: *.tktelekom.pl 31.05.11, 08:23 Jakiś wyjątkowy brak mocy w tej fontannie, kolorki fajne, ale ta woda to wylatuje jakby nie miała siły. Co do mulimedialności to jej po prostu nie ma, ot zwykła fontanna z kolorkami. Można by było trochę zwiększyć wysokość tej wody, faktycznie włączyć muzyczkę i dać jakieś ciekawe iluminacje wodne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dlug Re: Brak mocy IP: *.rz.izeto.pl 31.05.11, 12:26 Przeta to test tylko, a nie mega pokaz na otwarcie MH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roman Test fontanny w Millenium Hall. Udany? Skomentu... IP: *.tpnet.pl 31.05.11, 14:27 super- igrzyska z wodą - jak by nikt nie widział jak woda podświetlona leci do góry- brakuje tylko jeszcze słonia w karafce i będzie już w Rzeszowie super na tip-top. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Test fontanny w Millenium Hall. Udany? Skomentu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.11, 19:04 Jest to takie piękne, można stać i się patrzeć godzinami jak wciąż wytryska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudolf Test fontanny w Millenium Hall. Udany? Skomentu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.11, 00:00 test to test - ogólnie kapitalny pomysł i może robić swietny klimat do spacerow własnie specjalnie w jej kierunku - gratuluje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Test fontanny w Millenium Hall. Udany? Skomentu... IP: *.rz.izeto.pl 13.06.11, 14:36 Pffftego typu fontannę mają w Ustrzykach górnych już od lat, co prawda mniejszą, ale dla mnie to nie jest już w tej chwili jakieś ŁAŁ. Niemniej jednak, robi wrażenie i jest miła dla oka. Odpowiedz Link Zgłoś