Dodaj do ulubionych

pośrednik - nieruchomości

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.11, 11:37
Witam
proszę o opinię jakie biuro pośrednictwo nieruchomości polecacie?
Obecnie poszukuję domu (rzeszów i okolice) i nie mam już siły, mam zamiar wybrać się do pośrednika może on coś ciekawego znajdzie coś co mi odpowiada cenowo i lokalizacyjnie
pozdrawiam
anna
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: pośrednik - nieruchomości IP: *.150.169.34.fenomenalny.net 31.05.11, 12:42
      Proszę podać adres e-mail do siebie prześlę namiary na domy w okolicach Rzeszowa w dobrej cenie. Pozdrawiam
      • Gość: annie Re: pośrednik - nieruchomości IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.11, 13:50
        anuska-i-g@wp.pl
        pozdrawiam
    • Gość: Marta Re: pośrednik - nieruchomości IP: *.rzeszow.mm.pl 01.06.11, 18:16
      4Kąty na Szopena
    • Gość: pos Re: pośrednik - nieruchomości IP: *.19.165.89.osk.enformatic.pl 07.06.11, 16:45
      Proszę sobie odpuścić agencje. Lepiej wziąć prawnika, który za 1000 zł przeprowadzi transakcje i za 500 zł inspektora nadzoru, który sprawdzi jak dom jest wybudowany. Chyba, że woli Pani zapłacić 2 % ( ok 10000) prowizji jakiemuś nauczycielowi muzyki któremu się wydaje, że wielkim pośrednikiem jest :) A domek proszę sobie upatrzyć np. na rzeszowiaku. Dla mnie za dobrą radę należy się 500 zł, proszę wpłacić na rzeszowskie hospicjum dla dzieci :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka