Gość: mama IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.11, 08:14 Witam, gdzie można zamówić smaczny torcik urodzinowy dla dziecko w jakimś ciekawym kształcie? Najlepiej w okolicach Nowego Miasta. Zamawiał ktoś w Mikołaju? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gabrycha Re: Tort urodzinowy IP: *.rzeszow.vectranet.pl 24.06.11, 14:53 Mikołaj spoko, ale fajniejsze w Santosie na Rejtana. Z tym, że w Santosie droższe. Osobiście polecam tort z Santosa w ksztalcie sera na którym siedzą myszki ;-) Ładny i smaczny. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: Tort urodzinowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.11, 12:54 Widziałam na stronie internetowej ten torcik z myszkami, jest przesliczny. Pamietasz może z czego jest zrobiony bo chciałabym raczej lekki torcik, bez mulących mas. Pamiętasz może ile płaciłaś za niego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabrycha Re: Tort urodzinowy IP: *.rzeszow.vectranet.pl 28.06.11, 13:54 Tort zamawiałam prawie 2 lata temu. Cena około 60 zł wtedy , ale mogę się mylić. Smaki delikatne, na musach owocowych. Pyszne, leciutkie. Masz tutaj telefon: 178586490 al. Rejtana 33 Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Tort urodzinowy IP: *.rzeszow.hypnet.pl 29.06.11, 09:22 my tez zamawialismy dla corki w Santosie. w kwietniu wzieliśmy Gucia :-) malutki torcik na 8 czesci koszto 40 zl. bardzo pyszny byl! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: Tort urodzinowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.11, 10:29 Dzięki dziewczyny, dziś sie tam przejdę tylko ja mam impreze na 18-20 osób to pewnie będę musiała brac dwa, bo chyba nie powiększą go specjalnie na moje zamówienie:) Odpowiedz Link Zgłoś