Dodaj do ulubionych

Ferenc z absolutorium, PiS bez wiceszefa

IP: *.aster.pl 28.06.11, 20:31
przykro mi to stwierdzić, ale osobnicy rządzący chyba sami nie wiedzą co mówią...
po pierwsze: jeśli poszerza się miasto, to budżet AUTOMATYCZNIE powiększa się i nie ma tu żadnego sukcesu - ba! na zwykły chłopski rozum wiadomą rzeczą jest, że gdy nowe tereny zostają przyłączone - zwiększają się wydatki na niniejsze tereny, przy czym automatycznie zmniejsza się pula na większe inwestycje na terenach Rzeszowa przed dołączeniem.
po drugie: skoro jest tak dobrze i tyle inwestycji powstało to dlaczego od 8 lat zmieniając pracę (trzykrotnie) jako wykształcony inżynier NIE POTRAFIĘ znaleźć pracy w moim rodzinnym mieście, już nie myślę o tym, żeby było tak jak teraz, gdzie w każdej chwili mogę zmienić pracę i od ręki znajduję zatrudnienie!
po trzecie: inwestycja w drogi - dość dobra inwestycja, ale co z tego jak są takie korki i problemy z parkowaniem. pozdrawiam wszystkich rodaków z rzeszowa, którzy stoją w korkach a ja dojeżdżam tramwajem w 15 minut do pracy.

Skoro jest tak dobrze, dlaczego moim zdaniem jest źle?
Obserwuj wątek
    • Gość: m Ferenc z absolutorium, PiS bez wiceszefa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.11, 23:04
      fabryka wody mnie rozwala - co to za okreslenie :-) kuska tak sobie mysle - gosc bierze co miesiąc 12 tysięcy złotych i mówi co zrobił - toz łaski zadnej nie robi - jakby siedział na dupie i nic nie robił to po co on ? zrobił duzo drobnych rzeczy ale perspektywicznie patrząc do przodu nie zrobił nic - PIAR za to ma swietny ...no i fabryka asfaltu napewno go promuje bo wylał go mnóstwo ...tylko nie tam gdzie trzeba ale to niewazne - reasumując ...smieszny mały człowieczek i straszna chwalidupa - przewalił Halę Waltera ,oddał plac koło WRNu za friko i kasę za dzierzawę czarnym ,wypultał 10 mln zł na idiotyczną kładkę ,naobiecywał pierdół typu fontanyy i inne wodotryski w ilosciach hurtowych ,wydudakał młdziez ze skateparkiem,napieprzył ze zbuduje slizgawke całoroczną ,wogóle straszny fantasta - o starych piwnicach zwanych podziemiami nie warto mówic bo to obciach i troche wstyd ...smieszny gostek ...taki Mialiniak z lekka
      • Gość: f... Re: Ferenc z absolutorium, PiS bez wiceszefa IP: 202.174.145.* 29.06.11, 02:04
        plac przy WRN oddali radni prawicy.... to nie wina ferenca.

I nie jestem jego poplecznikiem zeby byla jasnosc...

pozdrawiam
      • Gość: /??? Re: fabryka wody IP: *.19.165.3.osk.enformatic.pl 29.06.11, 17:16
        najzabawniejsze jest to że środki unijne na to dzieło pozyskano dzięki staraniom poprzedników , to tak jakby sobie przypisywał cudze zasługi.zostaje tylko asfalt, kwiatki i świecidełka. ot taki "asfaltowy" kierownik miasta.
    • Gość: gosc Ferenc z absolutorium, PiS bez wiceszefa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.11, 23:15
      a dlaczego nikt nie wspomina o tym, że głosowanie podobno powtarzano? tak aby w końcu przepchnąć? za pierwszym razem FERENC PRZEPADŁ. czy na sali byli dziennikarze? mogą to potwierdzić?
      • sennikrzeszowski to zakrawa na skandal! 29.06.11, 08:01
        Też o tym słyszałam. Podobno radnych z niedorozwoju nie było [olali posiedzenie] więc pozostali zagłosowali na nie. Ale jako, że to nie było po linii głosowanie powtórzono i przeszło. W ten sposób to wszystko sobie zaklepią. Ale jak dla mnie to po prostu szwindel na całej linii. Ciekawe czy ktoś z prasy to podłapie.
        • shepard102 Re: to zakrawa na skandal! 29.06.11, 15:57
          W takim razie po grzyba urzędujący przezydent tak zabiega o bezwzgędną większość i poparcie? Utyka dziury w koalicji radnymi wciskanymi z przyłączanych siółek? Obstawia się wasalstwem ze świty pt. niedorozwój rzeszowa, skoro i tak decyzje przechodzą, bez względu na wynik ZGODNEGO Z PRAWEM głosowania. Jeśli to jest prawda, mamy w Rzeszowie niezły pasztet. Na takie praktyki jest zdaje się odpowiedni paragraf, może więc - skoro ratusz zaprasza do nas ogólnopolskich dziennikarzy - trzeba zwyczajnie podpowiedzieć im to i owo? Co jest do załatwienia. :-)
          • Gość: pasztet Re: to zakrawa na skandal! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.11, 22:16
            > Jeśli to jest prawda, mamy w Rzeszowie niezły pasztet

święte słowa ale będzie większy; patrz najnowsze wiadomości z ratusza.
    • Gość: Niezadowolony Ferenc z absolutorium, PiS bez wiceszefa IP: *.80-203-69.nextgentel.com 29.06.11, 09:47
      Tylko skoro taki zły Tadzio, to co za idioci go wybrali kolejny raz!
      • shepard102 Re: Ferenc z absolutorium, PiS bez wiceszefa 29.06.11, 15:58
        "... co za idioci go wybrali kolejny raz!... "

Właśnie.
        IDIOCI.
        :-)
    • Gość: a Ferenc z absolutorium, PiS bez wiceszefa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.11, 11:56
      Wejdź na www.pagorek.pl
    • Gość: marc Ferenc z absolutorium, PiS bez wiceszefa IP: *.adsl.inetia.pl 29.06.11, 18:09
      Urywek z artykułu - "Robionych jest mnóstwo inwestycji: nowe arterie komunikacyjne...". GDZIE? Odnowione to nie nowe. No i to zadęcie - arterie...
    • mata_kari Ferenc z absolutorium, PiS bez wiceszefa 29.06.11, 23:05
      A dlaczego nie było tych, co mieli głosować za Telesforkiem? Biegunka czy dawali gdzieś za darmo drożdżówki?
      • sennikrzeszowski Czemu nie było? 30.06.11, 07:20
        Ależ to banalnie proste! Bo wiedzieli, że w razie niepowodzenia będzie się głosować do skutku, tzn. aż uchwała przejdzie po myśli tych, którym na tym zleży [patrz: tyłkowłazy prezia].
        Nie wiem jak dla Was, ale dla mnie to wyraźna kpina i totalne lekceważenie nie tylko obowiązków, co nas - wyborców i mieszkańców!
        • shepard102 Re: Czemu nie było? 30.06.11, 09:45
          "... dla mnie to wyraźna kpina i totalne lekceważenie nie tylko obowiązków, co nas - wyborców i mieszkańców! ..."

A dla mnie to przede wszystkim - lekceważenie prawa. Plus prywata i kumoterstwo: jeden walący piąchą w taboret autokrata, który publicznie chwali się tym, że pozostaje w kontaktach z pracownikami nie przebierającym w słowach ordynusem, a dookoła świta "nieodmawiających niczego" lizusów... całujących pod stołem rękę, która rządzi. Na twardo. ALE JAJA!
          • Gość: Niezadowolony Re: Czemu nie było? IP: *.80-203-69.nextgentel.com 30.06.11, 10:08
            Święte słowa!!! RZESZÓW TO "MIASTO PRYWATNE" Tadzia i pewnego biznesmena pana P.
            • sennikrzeszowski Re: Czemu nie było? 30.06.11, 10:27
              Miasto??? Miastem to kiedyś było! Teraz to jest FOLWARK prywatny! I patrząc na ten cały gnój, który zaczyna się wylewać z ratusza, trzeba będzie za jakiś czas poszukać jakiegoś wybitnego Herkulesa, by posprzątał tę stajnie Augiasza!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka