Dodaj do ulubionych

Seks w Center Park

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.11, 12:49
Ostatnio w garażu Center Park seks uprawiała jakaś para 30 latków . Siedziałem w samochodzie bo żona poszła do Marmaxu na zakupy i nagle przychodzi para i w kącie między autami zaczęli uprawiać seks. Miała spódniczke więc tylko podniosła ją do góry a gośc ją posuwał. Trwało to jakieś 10 minut po czym sie rozeszli. Dziewczyna to blondyna a chłopak taki niski, łysawy przy kości. Dość często go widuje w Center Parku.
Obserwuj wątek
    • Gość: ds16 Re: Seks w Center Park IP: 91.225.135.* 07.07.11, 13:40
      I co w związku z tym ? podnieciłeś się ?
      • Gość: gh Re: Seks w Center Park IP: *.rzeszow.vectranet.pl 07.07.11, 14:58
        Jakiś zbok, normalny człowiek nie zauważa takich sytuacji.
        I jeszcze siada i pisze donos. Wstyd.
        • Gość: osjan Re: Seks w Center Park IP: *.ostnet.pl 07.07.11, 15:37
          Masz szczęście, że im nie przerwałeś , bo odpowiadałbyś za przerywanie ciąży.
          • Gość: b Re: Seks w Center Park IP: 91.196.9.* 07.07.11, 18:05
            mogłęś sie dołaczyć
            • Gość: ptrk Re: Seks w Center Park IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.11, 19:04
              No właśnie, mogłeś. Wtedy miałbyś nam jeszcze coś więcej do przekazania.
              • Gość: ups Re: Seks w Center Park IP: *.ostnet.pl 07.07.11, 19:56
                Zastanawia mnie czy gdyby ta para dała sobie po gębie z liścia to też pisałbyś na forum? Raczej nie. Dlaczego mordobicie nikogo nie bulwersuje a sympatyczne i nikomu nie szkodzące bzykanko tak.
                • Gość: Yupi Re: Seks w Center Park IP: *.rzeszow.vectranet.pl 07.07.11, 22:02
                  No bo z plaskacza,to klasyka.A bzykanko to jednak jest "cuś".Zycie poczęte lub napoczęte.Kazań nie słucha czy co?A fe.
    • Gość: anonim Re: Seks w Center Park IP: *.adsl.inetia.pl 19.11.13, 14:15
      hmmm to mało jeszcze widziałeś bo to nie tylko w center parku na rynku i w publicznych ruchliwych miejscach tez można zaobserwować
      • Gość: Antoni 2 Wybuchy Re: Seks w Center Park IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.13, 14:17
        Takie rzeczy to tylko w... lipcu. Teraz mamy listopad. Jak mawiał Tadeusz Kotarbiński:
        listopad - czas radosny w oczekiwaniu wiosny.
    • re_smen Re: Seks w Center Park 20.11.13, 09:36
      heh - wyobraź sobie ze wszyscy ludzie uprawiają sex - nawet księza :-) co cie tak dziwi ?
      • Gość: Antoni 2 Wybuchy Re: Seks w Center Park IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.13, 09:39
        Przypomniało mi się powiedzenie, że w zimnej wodzie to tylko kaczorowi stoi!
        Nie wiem, czemu mnie to śmieszy. ;)
        • Gość: . Re: Seks w Center Park IP: *.rzeszow.mm.pl 20.11.13, 10:52
          Kaczor
          • Gość: zdeterminowany Re: Seks w Center Park IP: *.ostnet.pl 22.11.13, 20:54
            Po mojej miejscowości gromadzą się psy i uprawiają bzykanko, no więc jak widać człowiek zaniżył się do poziomu zwierzęcia, tylko z tą różnicą, że zwierzęta robią to w odpowiednim do tego okresie, a człowiek na okrągło, aż do czasu gdy mu sflaczeje i dostanie się do hospicjum, a później chce już tylko do nieba
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka