Gość: basia IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 02.03.02, 22:35 Najgorsza szkola w calym wojewodztwie. Straszna masakra kto sie zgadza. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: b14 Re: 5 LO w rzeszowie IP: *.libre.retevision.es 02.03.02, 23:40 Nie wiem synku jak jest teraz ale kiedys to liceum bylo "cool", no i konczyla je milosc mojego zycia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodzynia Re: 5 LO w rzeszowie IP: *.pp.rzeszow.pl 06.04.02, 16:45 Też tak slyszałam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: 5 LO w rzeszowie IP: 217.153.103.* 06.04.02, 20:46 Nie jest to może kujońskie IV -te czy też przereklamowane I -sze lecz wspaniałe sportowe liceum z tradycjami, gdzie jak ktoś trenował szachy to nie musiał się uczyć. Natomiast za czasów Dyrektora Kurpa (choć go nie lubie bo komuch)trzeba przyznać poziom podniósł się do takich słabizn jak II -ie czy III -ie. Największą atrakcją są nauczyciele WF-u którzy potrafią wypić morze wódki, a na drugi dzień leczniczo spożyć oceany mleka... Odpowiedz Link Zgłoś