Dodaj do ulubionych

Zlikwidować dRESIARZY

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.04, 15:44
Mam propozycje która przypadnie do gustu wszystkim mieszkańcom
Rzeszowa.LIKWIDACJA dRESIARZY!!!To grupa podludzi(nie należących do gatunku
Homo sapiens).Generalnie IQ dresiarza nigdy nie przkracza 3-więc jest to
osoba która nie potrafi samodzielnie mysleć-dlatego potrzebuje grupy bo w
grupie jak się zsumuje te szczątkowe IQ to wyjdzie przy 20 osobach 60!!-a to
już wystarczy żeby przemaszerować przez miasto z hasełkiem na ustach:RESOVIA
RESOVIA-no i jak się jeszcze znajdzie jakiś przewódca stada to przy bolesnym
wysiłku umysłowym wpadnie na pomysł zdemolowania czegoś w mieście lub pobicia
bogu ducha winnych osób(główne rozrywki dresów).Rozpanoszyło się to ostatnio
po mieście i już zaczynają opuszczać swoje fortece(czyt.bloki)i maszerują w
kierunku centrum(na rynek)tam z okrzykiem na ustach zaczepiają NORMALNYCH
ludzi(z gatunku Homo sapiens)i biją ich przy okazji kradnąc komórki.Sam byłem
świadkiem takiego zajścia.Jak rozpoznać to coś: bluza z napisem"EVERLAST"
żadziej "ADIDAS" czasem "PUMA"-no i obowiązkowo spodnie od dresu-ostatnio na
topie są czerwone,ale bywają w różnych kolorach,zero włosów lub bardzo mało
włosów-agresywny wyraz twarzy mówiący "ku..a zaraz Ci wpie....e!"-papieros no
i komórka(obowiązkowo kradziona jakiejś przypadkowej osobie).Łatwo to coś
rozpoznać.Rada dla POLICJI i władz państwowych-organizować łapanki na to
ścierwo,wywozić w kierunku stacji gdzie czeka na nich specjalnie przygotowany
luksusowy wagonik towarowy-z napisem "do AUSCHWITZ"(gdzie bardziej
agresywnych od razu do komór gazowych)lub na Syberie.Nie ukrywajmy tego
czegoś już nie da się naprawić-resocjalizacja tu nic nie pomoże.Są to śmiecie
społeczne,których trzeba się jakoś pozbyć,a to jeden ze sposobów.RADA NA CO
DZIEŃ:-W jakiś sposób rozdzielić grupe dresiarzy-oni pojedynczo są niegroźni-
bo po prostu nie potrafią myśleć(SILNI SĄ TYLKO W GRUPIE)-i skopać go co sił
(według powiedzenia-KTO MIECZEM WOJUJE TEN OD MIECZA GINIE).POZDRAIWM
WSZYSTKICH RZESZOWIAN(oprócz dresów oczywiście)-AntyDresFront
P.S.Uwarzny czytelnik zauwarzy że słowo dresiarz pisze z małej litery,nie
należy im się duża!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Sojusznik Re: Zlikwidować dRESIARZY IP: *.krak.tke.pl 19.05.04, 16:03
      Popieram tekst odnosnie dRESIARZY. Podoba mi sie podejscie do sprawy, wkoncu
      ktos poruszyl ten narastajacy problem spoleczenstwa. Policja nic nie robi z tym
      ŚCIERWEM, panstwo jakby nie zauwazalo problemu, a my zwykli szarzy obywatele
      mamy sie z tym meczyc. Proponuje stworzyc KOMITET ELIMINOWANIA dRESA. Bedzie on
      mial na celu propagowanie idei normalnego zycia ludzi w spoleczenstwie niestety
      nie oddosobnionym od dRESIARZY. Mozna by rowniez zaczac drukowac nalepki a
      napisem "JEBNIJ MNIE TO MOZE ZMADRZEJE KUR...." i naklejania ich na czola tych
      MATOŁÓW. Walczmy o lepsze jutro!!!!!!!!!!!! Pozdro
      • Gość: Elekon Re: Zlikwidować dRESIARZY IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 19.05.04, 22:27
        problem jakiś może i jest, ale ten post wygląda jak tekst przemówienia Adolfa
        Hitlera z końca lat 30-tych.
    • Gość: sr Re: Zlikwidować dRESIARZY IP: 80.48.236.* 20.05.04, 21:55
      że nie ma żadnych norm unijnych co do dresa, a i można też zauważyć ze w modzie
      i czarny dres ostatnio
      • Gość: wolf Re: Zlikwidować dRESIARZY IP: *.rzeszow.mm.pl 20.05.04, 22:50
        jak to nie ma norm unijnych? Chyba nieprzypadkowo średnia wieku dresiarzy nie przekracza 17 lat. A długość sierści na pustych głowach? Na to też są napewno jakieś przepisy... :-)
        • Gość: sr Re: Zlikwidować dRESIARZY IP: 80.48.236.* 21.05.04, 11:11
          a to wszystko przez ta pseudo muze hipdresshop
      • Gość: aaa pomysl może i dobry IP: *.fota.pl / 217.96.28.* 31.05.04, 14:23
        niestety - much też jest dużo na świecie i nikt ich specjlnie nie tępi.
        Niech już sobie żyją - są przecież jak malpki - ale malpy ja lubię a dresów
        niestety nie. Z różnymi chorobami też niestety musimy żyć(AIDS, GRUŹLICA, itp.)-
        trudno z nimi tez jakoś wytrzymamy.

Pozdrawiam wszystkich antydresów.
    • Gość: wolf Re: Zlikwidować dRESIARZY IP: *.rzeszow.mm.pl 20.05.04, 22:27
      Dobry pomysł taki front antydresowy... Są takie miejsca w Rzeszowie w których te śmiecie się gromadzą liczniej, można by tam rozpuszczać jakiś gaz łzawiący od czasu do czasu. :-)
      • Gość: res Re: Zlikwidować dRESIARZY IP: 80.48.236.* 20.05.04, 22:33
        a może by tak granatami ich rozpraszać
    • Gość: dev Re: Zlikwidować dRESIARZY IP: 81.15.189.* 24.05.04, 19:53
      Popieram Popieram

Nawet wiecej - proponuje powolanie funduszu - i zorganizowanie publicznej
      zbiorki "przywracamy nadzieje". Zebrane pieniadze byly by przeznaczone na
      ukrainskich kilerow, ktorych zadaniem byla by eliminacja dresow.

A moze by tak zrobic lobbing na rzecz zmiany prawa karnego w Polsce - tak zeby
      kazdy mogl sobie zatluc dresa??
      • Gość: wolfe Re: Zlikwidować dRESIARZY IP: *.rzeszow.mm.pl 24.05.04, 22:31
        Świetny pomysł. Poruszę jeszcze jeden problem. Dresy często przechodzą przez ulice w różnych wygodnych dla siebie miejscach nie zważając na samochody. Nieraz musiałem dawać ostro po hamulcach żeby takiego nie najechać... A może policja złagodziłaby przepisy i rozjechanie dresa nie byłoby karane? Tylko kto by sprzątał te dresy z ulic?
        • Gość: tito z wszystkim się zgdzam ale... IP: 81.15.189.* 02.07.04, 12:31
          TO fakt że te knurki chodzą po mieście a w szczegulności i niestety po rynku.
          Naparzja bardzo często bez powodu bo to że jestem z takiego a nie z innego
          osiedla to dlamnie nie powód ale ja np. chodzę czasami w dresie ale tylko w
          spodniach i to dlatego że lubię bo jest to wygodny łaszek i właśnie ubolewam nad
          tym że jadąc autobusem ludzie a w szcegulności starsze babinki patrzą na mnie
          krzywym okiem a ja jestem normalnym typem który lubi pujść poimprezować w
          sobotni wieczur i nie tylko sobotni.A poza tym moim zdaniem i tak to chyba jest
          naprawde dres ubrany jest w komplet a nie w spodnie bądź w bluze jak bedziecie w
          Warszawie to tam są prawdziwe dresy komplecik dobrego dresu 2m w barach 2m
          wzrostu a ci o kturych wy mówicie to podrubki wychudnięty na ksztat glizdy co
          nie pali się do piz... ale oczywiscie poieram wasze dąrzenia do oczyszczenia miasta.
    • Gość: Janko Re: Zlikwidować dRESIARZY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 22:04
      Bardzo słusznie, ja proponuję nadać policji dodatkowe uprawnienia w starciach z
      dresami. Dobrym pomysłem byłby ostrzegawczy strzał z broni palnej w tył głowy.
      Można również zaadoptować jakieś stare magazyny na miejsce ich spotkań,
      ogrodzić prądem i polem minowym. Wpuszczać dresów z łapanek ulicznych a na
      bramce uzbrajać w nowinki techniki militarnej. Magazyny wyposażyć w kamery i
      transmitować 24h na dobę. Oczywiście nie pozwalać im korzystać z pomocy
      medycznej. Gwarantowana niesamowita oglądalność i wpływy z reklam. Niesamowite
      profity od firm zbrojeniowych za testowanie sprzętu. Same korzyści
    • zalesiak Re: Zlikwidować dRESIARZY 14.07.04, 12:48
      To ścierwo trzeba zlikwidować. Najciekawsze jest to że policja której zadanie polega na zapewnieniu bezpieczeństwa dba o bezpieczeństwo ale swoje! Zawsze maja odwagę sprawdzić co kto pije w parku na ławce spisać za siedzenie na rynku ale podejść do grupki dresów to juz nie mają odwagi. Zwyczajnie przymykają oczy na to co ta banda szmaciarzy robi. Zdziwiłem się strasznie gdy usłyszałem że zostałyt zniszczone 2 raqdiowozy. Ludzie to ludzkie pojęcie przechodzi. Teraz to już nic mnie nie zdziwi bo wiem jak policja reaguje na bande tych smieci. Poprostu chowaja się gdzie mogą i na tym sie konczy.
    • Gość: roybawionz Re: Zlikwidować dRESIARZY IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 29.07.04, 23:05
      "Przyganial kocioł garnkowi" uwazny czytelnik zauwazy ze chyba do niedawna sam
      byłes prostym dresem. Popraw ortografie naucz sie pisac a dopiero późiej
      przyznaj sie jak bardzo z góry patrzysz na innych...si p.s. sam drechów
      nienawidze, powybijałbym jak wsciekłe psy !!!!
    • Gość: ? Re: Zlikwidować dRESIARZY IP: *.rzeszow-krakowska.sdi.tpnet.pl 09.08.04, 14:46
      Popieram pomysł ! Zgadzam się z opinią. Dres nie ma rozumu, ma tylko instynkt,
      jeśli zauważa kogoś innego od siebie lub inne zachowanie wrodzony instynkt każe
      mu działać (tzn. wpier...ić tejże osobie) Wyjdzie taki dresik na ulice, założy
      bluze ze straganu (oczywiście kradzioną) i cwaniakuje!
    • Gość: no dres no stres Re: Zlikwidować dRESIARZY IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.09.04, 18:01
      totalnie za./ Ja bym proponował jakieś spotkanie ludzi chcących zwalczać
      dresiarstwo w naszym pieknym województwie(mieście)..???
      • Gość: Ja Re: Zlikwidować dRESIARZY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 21:45
        Dzis stracilem kase ;(
        naszcescie nie zeby:)))))
        • Gość: śmiech w oczach Re: Zlikwidować dRESIARZY IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.04, 19:31
          Idę sobie jakiś czas temu ze szkoly (ZSE na Hetmańskiej) było około 14,00
          biały dzień. Patrze jedzie dres na wuzku a obog jakiś jeden pogina .Początkowo
          nie zwracałem na nich uwagi ale nagle ten na wuzku zajerzdza mi droge a ten
          drugi pyta sie o kasę ja taki ździw że mie zatkało normalnie.miałem akurat pare
          miedziaków to rzuciłem frajerom ale jak się ucieszyli z tych groszy tak jakby
          pierwszy raz im się udało wyżebrać jakieś pieniądze. Później pomyślałem jak bym
          mu kopsnoł tak z buta w ten wuzek to chyba miałby wiekszą przyjemność???

mam pytanko czy spotkaliście tego zioma może kiedyś na swojej drodze
    • Gość: Resovia Re: Zlikwidować dRESIARZY IP: *.spektrum.sih.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.05, 17:46
    • Gość: Resovia_Śródmiesci Re: Zlikwidować dRESIARZY IP: *.spektrum.sih.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.05, 17:48
      Odwal się od Resovii w Stali też są dresy tylko nie chodzą po Rynku, jak nie
      wierzysz to przejdz się po Nowym Mieście.
      • Gość: Magnus Re: Zlikwidować dRESIARZYi mETALI IP: *.microchip.net.pl 06.07.05, 23:03
        Wpełni zgadzam sie z autorem textu. Po rozprawieniu sie z dRESAMI proponuje
        wziaść sie za mETALI to jest dopiero ścierwo. Banda niedorozwnietych umysłowo
        ludzi ubierajacych sie w szmaty ze smietnika żeby zwrócić na siebie uwage.
        Żałosne !!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka