Dodaj do ulubionych

Oszukali prezesa :(

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.11, 19:12
To jest straszne, okropne i niesamowite :(

Jak Oni mogli :(

Oszukali naszego prezesa Ferenca!

Z artykułu w Nowinach:

"(...)O tym, że autostradowe obwodnice największych miast miały być bezpłatne, mówiło się od dawna.

– Tak twierdzili przedstawiciele Generalnej Dyrekcji Dróg Krajowych i Autostrad. Za nimi powtarzał tę informację prezydent – przyznaje Maciej Chłodnicki, rzecznik prezydenta Rzeszowa. (...)
– My na pewno będziemy interweniować i lobbować, by autostradowa obwodnica Rzeszowa była bezpłatna – zapewnia rzecznik prezydenta Rzeszowa.
"
Obserwuj wątek
    • Gość: Grzeczny Jaś Re: Oszukali prezesa :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.11, 19:16
      Aha zapomniałem dodać że proponuję żeby prezes Ferenc zajął się jeszcze notowaniami giełdy nowojorskiej i ociepleniem klimatu. On się na wszystkim zna, łubu dubu....
    • Gość: Stolica imitacji Re: Oszukali prezesa :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.11, 10:03
      Prezes już wie że... zostanie senatorem. Czy w tej sytuacji warto tracić ciężkie pieniądze na wybory ;)

Prezydent już się szykuje nawet do umawiania na spotkanie z ministrem infrastruktury w tej sprawie. Chce także wciągnąć do lobbingu na rzecz bezpłatnej autostrady wokół Rzeszowa parlamentarzystów. - Bo ten temat trzeba poruszyć z wyższej pozycji. Ja się też w to włączę oczywiście. A jak zostanę senatorem, to będzie mi jeszcze łatwiej naciskać - zapowiada."
    • Gość: ktoś Re: Oszukali prezesa :( IP: 217.153.102.* 28.08.11, 15:00
      Przecież to ucieczka wmandat senatorski by nie odpowiadać przed mieszancami za to co sie naobiecywało (narozrabiało).....
      • Gość: Felicjan Dulski Re: Oszukali prezesa :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.11, 15:56
        Nie... no co Ty. Ucieka? Ucieka tchórz, a prezes Tadeusz jest nad wyraz odwarzny,, on nawet nie boi się skląć kobietę. Swego czasu sam się swoją odwagom przechwalał w łódzkiej Gazecie Wyborczej:
        "Gdyby pan był na moim spotkaniu z urzędnikami, pomyślałby pan o mnie "niezły z niego sku...syn".
        ???
        - Tak. W robocie nie mam skrupułów. Ja nie przeklnę za kółkiem, na korcie, ani w domu. Ale w pracy nie ma, że boli: czy to jest mężczyzna czy kobieta
        "
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka