Dodaj do ulubionych

Kaczyński: walczymy, żeby wygrać

IP: *.rz.izeto.pl 01.10.11, 15:11
A ja bym wolał żeby w Polsce nie było biednych i chorych, wtedy nie trzeba będzie tworzyć dla nich stawów z figurkami matki boskiej
Kaczyński by wolał by dookał była bieda bo wtedy jemu podobni mogli by te swoje gęby pełne frazesów wystawiać i "pochylać" sie nad losem uciemięrzonych Polaków.
Im gorzej tym lepiej dla tego pana i jego muszkieterów w czarnych sutannach

JA MÓWIĘ NIE !
Obserwuj wątek
    • Gość: www Jarosław Kaczyński w Rzeszowie: "Walczymy, żeby... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.11, 15:32
      Ostatnie kwaknięcia przegranego polityka.
      Dom, staw z wysepką, na niej figurka, na brzegu pomniczek brata, kapliczka, mała mówniczka, gdyby się nagle przemówić zachciało... Z dala od zgiełku i realnego świata.
      Tak wyobrażam sobie idealne miejsce odosobnienia dla najbardziej przegranego polityka przełomu wieków - Jarosława Kaczyńskiego
      • Gość: tomek Re: Jarosław Kaczyński w Rzeszowie: "Walczymy, że IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.11, 16:10
        Taq figurka z Matka Boska, to nie jest przypadkiem ta sam,a , która została zabrana z Lipnika, przed która partyzanci podczas drugiej wojny skłądali przysięgę?. Nie mogła tam dalej bys gdzie była,,tylko pan poseł musiał ja zabrac do siebie?
        • Gość: prawdziwy polak Re: Jarosław Kaczyński w Rzeszowie: "Walczymy, że IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.11, 16:25
          KAczyński na emeryturę , kosciół do koscioła - chcemy normalnego kraju - pomnika lecha nie będzie !!!!!
          • Gość: mozecie mi skoczyc miejsce tego brunatnego prymitywa IP: *.dynamic.mnet-online.de 01.10.11, 19:33
            i jego brunatno-czarnej kliki
            jest na lawie oskarzonych przed miedzynarodowym trybunalem
            jego brednie o opiece katolicko-brunatnych klik nad chorymi ( staraja sie jak moga uzywac najnowszych zdobyczy nauki i techniki,zeby z zdrowych zrobic chorych)
            jest obrazaniem naszej cywilizacji a wlasciwym celem jest grabiez
            cudzej wlasnosci
            dedykacja dla brunatnych spadkobiercow dr mengele

rzecz ciekawa,lecz trudna do wierzenia powiem
            jednego razu doktor potykal sie ze zdrowiem
            on do miasta,a zdrowie z miasta wychodzilo
            przelak sie, gdy to postrzegl,lecz ze blisko bylo
            spytal go:dlaczego to tak spieszno uchodzisz ?
            gdzie idziesz? zdrowie rzeklo
            tam gdzie ty nie chodzisz

czy brunatna holota & co zrozumiala ?

polska to zorganizowane panstwo przestepcow
            gdzie wladze ustawodawcze i wykonawcze sprawuja slupy
            generalow,katolickich klech i pospolitych przestepcow
            ktorego celem jest grabiez we wszystkich formach
            przy pomocy wszystkich im dostepnych srodkow
          • 6.smiech Re: Jarosław Kaczyński w Rzeszowie: "Walczymy, że 02.10.11, 10:16
            Gość portalu: prawdziwy polak napisał(a):

> KAczyński na emeryturę , kosciół do koscioła - chcemy normalnego kraju - pomnik
            > a lecha nie będzie !!!!!
            Nic dodac, nic ujac. Oby slowo cialem sie stalo !
    • Gość: janles62 Jarosław Kaczyński w Rzeszowie: "Walczymy, żeby... IP: *.play-internet.pl 01.10.11, 16:25
      dobrze że rozwalili kołchoz stoczniowy i górniczy, jest na drogi , no i co ze pół roku później,mam gdzieś piłkę grunt że budują, a kradną na drogach bo jesteśmy pijaki i złodzieje, pośmiewisko europy,złodziej co klęczy przed ołtarzem i wierzymy w cuda wyborcze, biedne państwo nie ma bo skąd ma być skoro nikt nie chce płacić podatków i się tym szczyci.
    • norbert2225 Jarosław Kaczyński w Rzeszowie: "Walczymy, żeby... 01.10.11, 16:26
      Rownosc obywateli KTO JAK NIE KACZYNSKI WPROWADZIL CZYSTOSC RASY POLSKIEJ FÜRHER JUZ ZAPOMNIAL MOZE TAM W RZESZOWIE JEST PEWNA ZGRAJA TUMANOW KTORA WIELBI FASZYZM TEMPOTE TEGO OSZUSTA glosujcie na PIS i KACZYNSKIEGO jest wam zadobrze jak Polska nie bedzie w EU to zobaczycie CIEMNI RODACY CO TO ZNACZY WASZ BOG KACZYNSKI BLAZEN W SIECIE POLITYKOW KTORY JEST ZERM ,NIEWIDZIELISCIE CHYBA WYSTEPOW TYCH WASZYCH BLAZNOW NA WYTEPACH ZAGRANICZNYCH OSMIESZALI POLSKE BO TAKICH ALA POLITYKOW NIE MA ZADNE PANSTWO :CZYM WIEKSZA CIEMNOTA UMYSLOWA TYM LEPRZY PISOWIEC A NAOLTARZACH ZAMIAST PANA JEZUSA POSTAWCIE KACZYNSKIEGO DO MODLOW RODACY
      • Gość: sfdfs Re: Jarosław Kaczyński w Rzeszowie: "Walczymy, że IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.11, 16:38
        własnie :-) apeluję - zmieniamy 3 maja na bulwar Lecha Kaczyńskiego a zamiast cipy stawiamy pomnik LECHA !!!!! DO atakuuuu ......kibole rządząąąąą ....łyse pały i radio maryja największą siła naroduuuuu ....tyralierąąąą do kosciołaaaaaa - módlmy się !!! i płaćmy na tacęęęęę !!!! PISda nam wszystko - będziemy bogaciiiii ....łyse pały górąąąąą !!!!! KIBOL na prezydenta - Nergal na Pal ...
    • Gość: Bonton Jarosław Kaczyński w Rzeszowie: "Walczymy, żeby... IP: *.dynamic.chello.pl 01.10.11, 16:51
      Ten były bokser (czytałem jego życiorys) Kaczyński tylko by walczył nie wiadomo z kim. Ciekawy jestem czy jak był bokserem to czy wygrał jakąś walkę. teraz to się boi nawet stanąć do debaty. Normalny tchórz.
      • 1zorro-bis Jarek, Ty sobie w domu taka "figurke" postaw.... 01.10.11, 16:56
        zamiast kotka Alika....
    • Gość: nerwus Jarosław Kaczyński w Rzeszowie: "Walczymy, żeby... IP: *.pools.arcor-ip.net 01.10.11, 16:55
      Rzeszowska ciemnota i tyle.
    • szczypopasku Jarosław Kaczyński w Rzeszowie: "Walczymy, żeby... 01.10.11, 16:57
      Kaczyński ma szansę przegrać wybory.Będzie to już szósty kolejny raz.I za każdym razem obiecuje ,że odejdzie w siną dal---zobaczymy???Przykro,że na podkarpaciu ma zwolenników o niskiej świadomości politycznej,słabym wykształceniu,kiboli.I niektórych przedstawicieli kościoła,których kazania wprowadzają w XV w-!!!!!
    • Gość: Wyborca Jarosław Kaczyński w Rzeszowie: "Walczymy, żeby... IP: *.rzeszow.vectranet.pl 01.10.11, 16:59
      Psy szczekają karawana jedzie dalej.Tylko PIS może zwalczyć wszelkie patologie i przekręty w tym kraju.Macie Palikota,SLD,PO głosujcie, a od PIS-u się odwalcie mówiąc delikatnie.
      • Gość: ole!!! Re: Jarosław Kaczyński w Rzeszowie: "Walczymy, że IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.11, 17:03
        www.youtube.com/watch?v=EdmZYu9Lths&feature=player_embedded#!
        • eggerger Re: Jarosław Kaczyński w Rzeszowie: "Walczymy, że 01.10.11, 20:30
          Nie znałem, przyzynaję.

Mieliśmy wieszczów?

Wsłuchałem się w tekst.
          100%/100%.
          • eggerger Re: Jarosław Kaczyński w Rzeszowie: "Walczymy, że 01.10.11, 20:35
            Wybacz >Umstellung<
            z niemieckiej na polską.
            Es kann passieren.
      • Gość: dtj Re: Jarosław Kaczyński w Rzeszowie: "Walczymy, że IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.11, 17:04
        PIS jest patologią sam w sobie więc nie moze zwalczać innych patologii = powinien być zdelegalizowany i uznany jako organizacja przestępcza
    • stivi47 Jarosław Kaczyński w Rzeszowie: "Walczymy, żeby... 01.10.11, 17:14
      Jesli Polacy wybiera tego Kaczynskiego na premiera to musza sie aby grubo ubrac bo bendzie a bendzie w polsce Zimno i glodno a tuskowi radze aby w tym wypadku przeszedl z inymi do Opzyci kaczynski bendzie musial rzandzic w miejszosci co zpowoduje totalny kaos w polsce zlotowka spadnie do inych walut na leb i szeyje rozkrenci sie w polsce drozyzna i inflacja spowodu slabego zlotego firmy zaczna z polski uciekac wzrosnie razant bezrobocie inwestorzy Gieldowi wycofaja wszystkie swoje inwestycje istna katastrofa taka jak w Grecji bo kryzys dopiero sie zbliza dajcie mu rzandzic chocby przez pul roku pis przestanie istniec jako Partia i wtedy bendzie w polsce spokoj
      • Gość: aka Re: Jarosław Kaczyński w Rzeszowie: "Walczymy, że IP: *.rzeszow.vectranet.pl 01.10.11, 20:40
        Pryszczaty kolego - najpierw szkoła i ortografia.
        Na politykę przyjdzie czas pózniej.
        • 6.smiech Re: Jarosław Kaczyński w Rzeszowie: "Walczymy, że 02.10.11, 10:21
          Gość portalu: aka napisał(a):

> Pryszczaty kolego - najpierw szkoła i ortografia.
          > Na politykę przyjdzie czas pózniej.

A dla ciebie i na jedno i na drugie juz za pozno. Spieprzaj !
    • jurber1 Jarosław Kaczyński w Rzeszowie: "Walczymy, żeby... 01.10.11, 18:21
      "NIE CZEKAJĄC (rychłej) KLĘSKI, PODNOSZĘ KRZYK ZWYCIESKI !"
    • Gość: Wałęsacz Jarosław Kaczyński w Rzeszowie: "Walczymy, żeby... IP: 94.42.117.* 01.10.11, 20:51
      Głosuję na Tuska bo bardzo mnie odpowiadają przyszłe cEny jego bardzo udango rzadu 6 zł ojej napędowy,5 zł chleb,4 zł mleko,
    • lupus1020 Pani Małgorzato B. 01.10.11, 21:35
      Określenie "Polska A i B" przez kilka lat lansowała na siłę Gazeta Wyborcza, proszę nie mieć pretensji do Kaczyńskiego że użył tego określenia.
      • Gość: /??? Re: Pani Małgorzato B. IP: *.19.165.3.osk.enformatic.pl 01.10.11, 22:39
        co też powiesz,wyborcza lansuje Polskę a i b. napisz jeszcze że wyborcza jak trybuna istnieje od 60 lat.
        • lupus1020 Re: Pani Małgorzato B. 01.10.11, 22:45
          GWno wprowadziło to określenie w 2003 odświeżając terminologię z lat 30 XX w. W latach 2005-2007 nie pisali o Polsce wschodniej inaczej niż Polska B, niemal codziennie artykuły z serii gorsza i zacofana Polska B i wywiady z Gorzelakiem pojawiały się po wyborach gdy okazywało się że na wschodzie popiera się PiS. Ostatni raz tego określenia użyli wczoraj (w końcu wybory się zbliżają), kup sobie w kiosku. Następny raz o gorszej i zacofanej Polsce B przeczytasz już w poniedziałek 11 października.
          • Gość: /??? Re: Pani Małgorzato B. IP: *.19.165.3.osk.enformatic.pl 01.10.11, 23:12
            co ty stulasz.za komuny nikt o naszym regionie nie powiedział inaczej jak polska b a nawet c. nie wymyślaj nowej wersji,każdy kto pamięta prl doskonale wie jak nazywano nasz region.
    • lupus1020 Wszystko zawdzięczacie PiS barany 01.10.11, 21:47
      Większość z was tak naprawdę czerpie wiedzę o świecie z tego co usłyszy w Faktach TVN i przeczyta w GWnie. Trudno zresztą wymagać żeby każdy znał teorię propagandy H. Laswella. Powiem wam więc krótko: rząd PiS zabrał środki na drogę ekspresową Poznań-Wrocław i Gdańsk-Wrocław. Te środki przepisał na autostradę A4 na Podkarpaciu (w planach SLD miała być budowana po 2015 roku). Zabrał też pieniądze na remonty linii kolejowych na zachodzie kraju i przepisał je na modernizację magistrali E30 Kraków-Przemyśl (w planach SLD miała być budowana po 2024 roku). Przyjął korzystny dla Podkarpacia algorytm podziału środków z RPO (GWno wówczas siało histerię zamieszczając wywiady ze specami typu Gorzelak który rozwodził się że na Podkarpacie szkoda przeznaczać środki finansowe i cokolwiek tu inwestować). PO protestowała przeciw temu algorytmowi na czele z marszałkiem Pomorskiego Kozłowskim. Gdy objęli rządy przymierzali się do przywrócenia planów budowy dróg rządu SLD ale na szczęście było na to trochę za późno bo przygotowania do podkarpackich inwestycji były już daleko posunięte. Udało się więc im udupić tylko inwestycje przeciwpowodziowe co odczuliśmy w zeszłym roku.
      • Gość: P Re: Wszystko zawdzięczacie PiS barany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.11, 23:02
        Wiecie dlaczego tyle ludzi na podkarpaciu głosuje na PIS ? bo tu jest największe zacofanie społeczne , edukacyjne i moralne.

Ludzie, którzy wierzą człowiekowi takiemu jak Kaczyński , zacofanemu moralnie , nasyconemu nienawiścią , odwetem , chęcią wojny są zacofani i tylko i głosują wyłącznie na niego gdyż jedzie on na prostych zasadach wmawiania tym gorzej sytuowanym materialnie że "Ci " "drudzy" są dla bogatych. Proste jak drut. Szkoda , że to co mówi Jarek to czysta fikcja.

Mój znajomy mawia że mało jodu tu jest bo daleko od morza jesteśmy - to wszystko tłumaczy.
        • lupus1020 Re: Wszystko zawdzięczacie PiS barany 02.10.11, 09:27
          To jest właśnie siła argumentów wyborców PO - na mój wpis odnoszący się do suchych faktów i liczb mówiących o tym że rząd PiS przeznaczył prawie 20 mld zł na Podkarpacie zwolennik PO pisze o braku jodu.
    • Gość: u 4 lata Kłamstw i obłudy IP: *.rzeszow.mm.pl 01.10.11, 23:31
      Obiecanki a głupiemu radość. Oglądajcie dalej ten TVN, zachwycajcie się swoim obiektywnymi ( T. Lis, M. olejnik, j. żakowski, KUBA WOJEWÓDZKI) DZIENNIKARZAMI...DRAMAT
      • Gość: aka Re: 4 lata Kłamstw i obłudy IP: *.rzeszow.vectranet.pl 02.10.11, 19:48
        ...a wiesz mnie to też wk...wia i już nie mogę się doczekać ,kiedy znowu w TV będzie o podsłuchach ,dyktafonach ,światowych spiskach wiadomych sił i o Smoleńsku.
        Poza tym to już się cieszę ,że znowu w TV będzie codziennie mój ulubiony Antoni M. i moja ulubiona posłanka Anna S.
        Jeszcze dwa tygodnie.
        Wytrzymamy!
    • Gość: olo Przeprosić i Spiepszać IP: *.centertel.pl 02.10.11, 00:04
      Przeprosić i Spiepszać dziadu ze swoimi spadochroniarzami!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: judas1 Jarosław Kaczyński w Rzeszowie: "Walczymy, żeby... IP: *.adsl.inetia.pl 02.10.11, 06:12
      Hitler też mówił, że jego Rzesza walczy do końca i odnosi pełne sukcesy (choć już praktycznie jej nie było i to był prawie koniec). Prezes również za wszelką cenę nie chce dać odczuć niepewności w swoim otoczeniu - groźba klęski już jest prawie namacalna....
    • 6.smiech Jarosław Kaczyński w Rzeszowie: "Walczymy, żeby... 02.10.11, 10:14
      "spotkania z wybranymi zwolennikami" bo z normalnymi i nie wybranymi boi sie ten kurdupel
      spotkac. Nie bedzie wtedy jednoglosnych pochwal i oklaskow jak JAr Kacz II lubi i uznaje za
      stosowne, polskie i prawdziwie patryjotyczne. Spieprzaj fjurerku !
    • rozwado Jarosław Kaczyński w Rzeszowie: "Walczymy, żeby... 02.10.11, 11:00
      Przedwczoraj, jak wracalem tramwajem z koncertu, na przystanku napadli i pobili mnie i ojca z corka kibole PiSu.
    • kazimierz2309 Jarosław Kaczyński w Rzeszowie: "Walczymy, żeby... 02.10.11, 11:26
      Czy Prezes pewnej partii, jako żywo, nie przypomina Króla Juliana? Te same zachowanie i zadowolenie z siebie. Jego pretorianie Hofman i reszta nie przypominają Morrisa i Norda? Oczywiście Pisowcy nie będą wiedzieć o co chodzi. Za inteligentni.
    • Gość: Walczymy!! Jarosław Kaczyński w Rzeszowie: "Walczymy, żeby... IP: *.unitymediagroup.de 02.10.11, 11:40
      Walczymy o co!!!Wybory "SA SFALSZOWANE" dowody ma Pan Hoffman wspolnie zPanem Macierewiczem i Ojcem Rydzykiem maja dostep do tajnych dokumentow USA (Google Eathr).
    • Gość: azet Jarosław Kaczyński w Rzeszowie: "Walczymy, żeby... IP: 178.73.48.* 02.10.11, 11:43
      TO MY CHCEMY WYGRANEJ A NIE P.O. !!!
      Redaktorzy: T. Lis, J. Żakowski, T. Wołek, M. Olejnik, G. Miecugow i wielu waszych znakomitych kolegów. Czy Wy naprawdę nie potraficie rzeczowo, spokojnie, mądrze przeanalizować tego co dzieje się wokół wyborów?
      Ta „bujawka” badaczy opinii publicznej, krytykowane słabe wystąpienia premiera Tuska, brak rewolucyjnego programu P.O., miałkość kontrowania głupot PiS, praktyczne odejście od walki o frekwencję. Czemu to służy?
      To proste i logiczne – Platforma NIE CHCE wygrać tych wyborów!!! Bo i po co? Dla nich lepiej by wygrał PiS i nazajutrz wdepnął w g… czyli powiększający się kryzys, w Polskę w budowie, w której długo się nie połapią i rozwalą do reszty to co się zaczyna składać jak klocki lego… PiS nie wytrzyma nawet roku, a jak przywali jeszcze Putinowi, Merkel, Sarkoziemu , całej UE to Naród wyniesie ich na Księżyc! Ale czy ktoś z Was policzy wtedy to co Polska i Polacy stracą na lata?
      O tym doskonale wie Tusk i sztab generalny P.O. Myślę, że również i Prezydent. A MY – co?
      To NAM Polakom zależy na tym żeby wygrała zdecydowanie Platforma. To My – Polacy chcemy w najbliższych latach dokończenia budów, dalszych pieniędzy UE, zgody z sąsiadami i odsunięcia na daleki, daleki plan szaleńców PiSu, którzy mogą tylko zadołować nas wewnątrz i na zewnątrz. To My - Polacy tak musimy rozegrać wybory byśmy 10 października nie narzekali i jęczeli. To My musimy doprowadzić do skończenia z rozgrzebanym krajem. Bardzo się mylę? Oby, ale o tym od dzisiaj powinniśmy debatować każdego dnia My sami, bez słuchania sztampowych wystąpień polityków!!!
    • azeta7 Jarosławowi BRAWO !!! 02.10.11, 12:25
      Dziękuję Ci Panie J. Kaczyński!
      Z całego serca dziękuję Ci, że nauczyłeś mnie nienawiści do wszystkich! Teraz stosuję to już nieustannie! Dziękuję za liczne lekcje – jak kłamać z pięknym cynicznym uśmiechem. To może być bezcenne dla mnie w biznesie.
      Dziękuję za:
       Pana Macierewicza z jego fantastycznymi pomysłami o spadających samolotach! Naśladownictwo pozwoli mi w trudnych sytuacjach zasłonić się niepełnosprawnością umysłową co nie przeszkodzi redaktorom prosić mnie o wywiady,
       Panią Fotygę i mistrzowskie niezrozumienie niczego oraz zabawianie eurodeputowanych śmiesznym tańcowaniem wbrew rozsądkowi. Też słabo tańczę ale teraz tym będę brylował,
       Pana Dorna – eeeee, z talentem do niechcianych powrotów i eleganckich skarpetek. Mam już pokupowane takie do kolan,
       Pana Kurskiego, który w każdym wystąpieniu przypomina postać wspaniałego niegdyś Dzierżyńskiego. Jestem tamtemu wdzięczny za wytłuczenie tysięcy bolszewików. Żaden Polak nie może z nim się równać!
       Pana Ziobrę z nadzieją, że powróci i dokończy wykańczanie nieżyczliwych planom JK grup społeczeństwa. Zrobię to wokół siebie.
       Pana Czarneckiego od którego uczę się bełkotać niezrozumiale co pozwala mi być stale obiektem zainteresowania,
       Pana Mularczyka za mistrzostwo wybrnięcia z sytuacji „posądzenia” o oszustwo Trybunału Konstytucyjnego i umiejętne wyciąganie JK z każdej głupiej sytuacji. Szukam takiego mistrza.
       Panią Nelly za cudowną, nieustanną karierę mimo porażających głupotą teorii. Teraz i ja nie boję się wypowiadania publicznie kosmicznych bzdur. Redaktorzy to kochają!
       Dziękuję za Hofmana, Porębę, Kempę, Kruk, Kuchcińskiego i innych za umiejętność bezkrytycznego kalkowania każdego słowa JK. Teraz wiem, że będąc nikim pójdę do góry tak działając jak oni.

Nie jestem w stanie wymienić wszystkiego za co dziękuję Ci Jarosławie ale będę o tym pamiętał w dniu głosowania. Podobnie jak większość Polaków myślących jak ja z radością zagłosuję na P.O. No bo obawiam się, że opuszczenie przez ulubiony PiS miejsca głównego opozycjonisty kraju zmieni wasze osobowości i nie będę miał na kim się wzorować. Proszę mi to wybaczyć.

• Gość: Gość Re: Jarosławowi BRAWO !!! IP: *.rzeszow.mm.pl 02.10.11, 23:06
        W 100 % nadal aktualna piosenka sprzed roku. Pamiętacie tamtą zmianę Jarka?

www.youtube.com/watch?v=q_l3pQi8so4
      • Gość: ekonomista Re: Jarosławowi BRAWO !!! IP: *.sbr1.nsw.optusnet.com.au 03.10.11, 08:12
        a ile placi za te brawa ?
        • 6.smiech Re: Jarosławowi BRAWO !!! 03.10.11, 09:05
          Gość portalu: ekonomista napisał(a):

> a ile placi za te brawa ?

Duzymi obiecankami ktorych nawet nie bedzie pamietal po kilku godzinach.
    • Gość: ww Jarosław Kaczyński w Rzeszowie: "Walczymy, żeby... IP: *.rzeszow.mm.pl 03.10.11, 07:23
      Co to za kampania???Menda boi się ludzi bo wie że bredzi.Otacza się tylko klaką.Wyjdz między ludzi odpowiedz na pytanie a nie tylko te wyreżysowane
    • Gość: krakus Jarosław Kaczyński w Rzeszowie: "Walczymy, żeby... IP: *.sbr1.nsw.optusnet.com.au 03.10.11, 08:10
      O dwoch takich co ukradli Wawel.
    • Gość: k.1958 Jarosław Kaczyński w Rzeszowie: "Walczymy, żeby... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.11, 11:09
      Ten prezes Fundacji ma na imię Jan Bury. Nawet "wybiórcza" rzeztelność wymagała by taka informacja pod zdjęciami sie pokazała.
      • Gość: EU Re: Jarosław Kaczyński w Rzeszowie: "Walczymy, że IP: *.223.64.210.static.sl-net.pl 04.10.11, 12:31
        Wszyscy macie rację.
        Unia rządzi
        Unia radzi
        Unia nigdy Was nie zdradzi!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka