Dodaj do ulubionych

Jan Chrzciciel to Kaczyński

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.11, 09:49
Wyszło szydło z worka.Mamy ojca założyciela wiary chrześcijańskiej. To nasz rodak.
A ja myślałem że będzie robil za znacznie wyższego w panteonie niż smiertelnik Jan Chrzciciel.
No proszę bardzo udało się.Wierni nowego mesjasza potwierdzają.
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114884,10632339,Girzynski__Kaczynski_moze_byc_Janem_Chrzcicielem.html
Obserwuj wątek
    • Gość: qwer Re: Jan Chrzciciel to Kaczyński IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.11, 10:27
      Też myślałem, że pójdzie wyżej. Co prawda jezusem chrystusem umierającym za nasze grzechy jest lech kalkstein, ale "rola" boga ciągle pozostaje nieobsadzona, ale patrząc na tempo degradacji umysłowej kalksteinowców, to się niedługo zmieni :-)
      • Gość: Yupi Re: Jan Chrzciciel to Kaczyński IP: *.rzeszow.vectranet.pl 12.11.11, 11:42
        Mają pisiorki stałe parcie na kakaowe oko po klęsce.Ale i tak chwalą ,że wygrali.Jednak!I jak zawsze.Porównanie niezbyt fortunne.Przeca Jan Chrzciciel został skrócony o głowę.A nikt tego prezesowi nie życzy.Niech dycha,tylko go przed sądy i trybunały jako największego szkodnika dzielącego rodaków.Jakby na cudze zlecenie.Ale Fuhrera ,prezesa niekorowanego cesarza (jeszcze) trzeba koniecznie uhonorować.Choćby kamiennym maszkaronem powiedzmy na Sukiennicach.Jeden "zasłużył"na kryptę,no to i drugiemu przystoi.A jakby tak dwa narożne pomniczki szkarad na Sukiennicach postawić,no to by było to.Nie na każdym rogu i nazwie placu czy ulicy.A nie robić sobie podśmiechujki.Leżącego się nie kopie.
        • Gość: Ryś Re: Jak on(i) śpiewają? IP: *.rzeszow.vectranet.pl 12.11.11, 15:12
          ryjbuk.pl/pis-factor-259013
          Prawda ze ładnie. Jury się nie zna.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka