Dodaj do ulubionych

Krosno rzondzi w Millenium

IP: 195.158.247.* 29.12.11, 08:03
wczorajszy wieczór, w galerii spory tłumek, ale w każdej alejce podziemnego parkingu 1-2 miejsca wolne, wyjeżdzam z parkingu i powoli przedzieram się uliczką do Rejtana (full zaparkowanych wzdłuz uliczki aut)

zauważam niebieskie subaru RK XXXXXX, które nawet nie próbuje zjeżdzać do parkingu, tylko sru dynamiczny zakręt i ustawia się na trawniku rzeźbiąc oponami w mokrej trawie efektowne błotniste bruzdy, z auta od mojej strony z miejsca pasażera wysiada coś rudego, krótko obciętego, co na moje zapytanie zza uchylonej szyby odpowiada: tak, my tak w Krośnie parkujemy

kochani krośnianie, nie bójcie się podziemnych parkingów, chociaż wiemy że łąk i ugorów do parkowania u was dostatek, nie niszczcie nam miasta, parkowanie pod ziemią nie powinno być zbyt trudne, nawet dla powiatowego miszszcza kierofffnicy

przepraszam ze ewentualne ujawnienie danych osobowych, bo niebieskie subaru w waszym powiecie można pewnie zliczyć na palcach ręki :D
Obserwuj wątek
    • Gość: żwirekimuchomorek Re: Krosno rzondzi w Millenium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.11, 09:54
      Niejednego rzeszowiaka widziałem parkującego na trawniku. To jeszcze nie podstawa do uogólnień.
    • Gość: qwer Re: Krosno rzondzi w Millenium IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.11, 10:18
      Szkoda, że nie zrobiłem zdjęcia jak RZ pajac zaparkował przy mruk medzie na langiewicza. Tył samochodu na połowie pasa, przód ustawiony na chodniku w taki sposób, że nie dało rady przejść. Oto styl parkowania miszczów kierownicy z rzeszowa :-)
      • Gość: ds16 Re: Krosno rzondzi w Millenium IP: 91.225.135.* 29.12.11, 10:23
        Wieś i powiat boją się tego podziemnego parkingu od dnia otwarcia po dziś dzień. Połowa miejsc parkingowych tamże zawsze stoi pusta kiedy cała okolica: chodniki i trawniki zastawione rzęchem jak zwykle porzuconym pod niebywale fantazyjnym kątem...co za syf.
        • Gość: qwer Re: Krosno rzondzi w Millenium IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.11, 10:27
          Przyjedzie taki do rzeszowa, popatrzy jak miastowe parkują (jak wspomniany RZ pajac spod mruk medu) i parkuje tak samo myśląc, że to standard w rzeszowie:-) Ot i tajemnica rozwiązana :-)
    • Gość: x Re: Krosno rzondzi w Millenium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.11, 23:29
      Miejsc minimum kilkadziesiąt wolnych (zgodnie z wyświetlaczem), a ulice dojazdowe obstawion, że trudno się minąć.
      Nie rozumiem tego fenomenu.
      Może zbyt nagłośniono problem małej ilości miejsc parkingowych i taki stereotyp krąży, że ich brak, więc ludzie widząc pierwsze wolne przy ulicy jeszcze przed parkingiem parkują (?)
      • Gość: z Re: Krosno rzondzi w Millenium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.11, 23:30
        Mam hipotezę.
        Boją się, że skoro taki wypasiony parking, to płatny.
        • Gość: Polewka_Z_Wiochy Re: Krosno rzondzi w Millenium IP: *.nstream.pl 30.12.11, 12:27
          Buraki z Rzeszowa tak się podniecacie tym Millennium tak się składa że jestem z Krosna i byłem raz w tym waszym przybytku co nijak się ma do galerii które są w Krakowie. Które przebijają waszą nędzną galeryjkę z Media Expertem na czele bez Saturn'a Marketu jak w Krakowie np. w Galerii Krakowskiej . Ceny w sieci Zara u was frajerzy w porównaniu z Krakowem w których są 3 Zary to 80 % drożej u was. Na razie załatwcie sobie IKEA w Rzeszowie i wtedy róbcie z siebie światowców wielkich . Bo do Krakowa i Krakowskich galerii i marketów jak np. Bonarka w Krakowie to wam cenowo brakuje i towarowo. Tak 15 lat temu jak ten Rzeszów wasz wyglądał tak samo jak teraz Krosno . No ale betonowa wieś jakim jest Rzeszów się rozrasta. Do Krakowa wam daleko oj daleko.
          • Gość: wieśniak Re: Krosno rzondzi w Millenium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.11, 10:51
            a 650 lat temu to ówczesny Rzeszów był nawet dużo mniejszy niż obecnie Krosno ;-)
            • Gość: joe Re: Krosno rzondzi w Millenium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.12, 08:30
              Wtedy Krosno było większe nawet od Nowego Jorku.
      • Gość: g Re: Krosno rzondzi w Millenium IP: 195.158.247.* 30.12.11, 13:11
        tak właśnie jest. jak widzę pierwsze wolne miejsce to parkuje, choć nie na trawniku a tam gdzie jest to dozwolone - jest szybkiej i wygodniej. Ty jak chcesz możesz rozbudowywać własnego Ego parkując pod ziemią i się lansując (choć nie wiem czym za bardzo). A sam parking jest ciasny i kiepsko się tam manewruje. Zajmuje to dużo więcej czasu.
    • Gość: DO_GTW Re: Krosno rzondzi w Millenium IP: *.nstream.pl 30.12.11, 12:34
      A i jeszcze jedno panie GTW zabolało że prowincja SUBARU jeździ a ty zapewne 13 letnim Passatem z TDI pomykasz :) Bo taki obraz mam przed oczami wiochy Rzeszowskiej. Mordę ci błotem wysyfiło i się teraz znęcasz bo moralnie i fizycznie zostałeś zgnojony. Passaciazu za dychę Subaru boli co ?
      • Gość: ds16 Re: Krosno rzondzi w Millenium IP: 91.225.135.* 30.12.11, 12:53
        Nie no kolejny niskopienny aspirant udający lajkonika :)))

Macie w Krośnie bazar dla Słowaków i nikt się was nie czepia, więc o co chodzi ? a to że większość z was auta w centrum poważniejszego miasta zaparkować nie umie to jak by wasz wyborczy idol powiedział: oczywista oczywistość.

p.s.
        Zgadnij krakowski góralu spod wzgórz nad Warzycami czy innej Chorkówki ile jest kibli u tych twoich wodzirei modernizmu z megagalerii krakowskiej, trzech zar się doliczyłeś, zgadniesz ? :)))
      • Gość: gtw Re: Krosno rzondzi w Millenium IP: 195.158.247.* 30.12.11, 13:05
        przykro mi, ale cię rozczaruję pacynko, to był Legacy, model na oko z początku lat 90-tych :)))
        • Gość: DO_GTW Re: Krosno rzondzi w Millenium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.11, 19:31
          Nie Legacy tylko ten model GTW bo cię zabolało ostro z początku tematu i się nie wymiguj bo tylko jedno takie jeździ RK : moto.allegro.pl/subaru-sti-410ps-f-vat-maly-przebieg-jak-nowy-i2005019498.html

Boli nie ? GTW hahahahaah
          • Gość: rolnik Re: Krosno rzondzi w Millenium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.11, 14:31
            wieś wydaje dopłaty na samochody.
            Lepiej zautomatyzujcie hodowlę bydła.
          • Gość: roco Re: Krosno rzondzi w Millenium IP: *.19.165.16.osk.enformatic.pl 31.12.11, 15:18
            Podnieca was w Krośnie takie auto ??? Bo widzisz nas kręcą kobiety, a nie kupa niebieskiej blachy - ale o gustach się nie dyskutuje :)
            • Gość: hycel Re: Krosno rzondzi w Millenium IP: *.rzeszow.vectranet.pl 31.12.11, 15:34
              i co furmanie ze subaru, zabolało?To jest tak jak jezdzi się całe zycie Zetorkiem albo innym Ursusikiem z doczepiomymi bronami po polu.Jak w niedzielę po sumie ze stara wybierze się do miasta to nietrudno pomylic miejski trawnik z ornym polem.
            • Gość: qwer Re: Krosno rzondzi w Millenium IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.11, 19:33
              Sądząc po tym co i jak piszecie miejskie pajacyki, można sądzić, że jedyne kobiety jakie was mogą kręcić to te dmuchane :-) Na inne nie macie odwagi :-)
          • Gość: des4 Re: Krosno rzondzi w Millenium IP: *.223.64.210.static.sl-net.pl 31.12.11, 18:08
            Tylko takie jedno jeździ po powiecie??? Odezwał się urażony właściciel, hehe...

Podziemne garaże nie gryzą, wiem że to te te pół hektara łąki za chałupą, ale naprawdę można się w nich nauczyć parkować...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka