Dodaj do ulubionych

POszukiwany Nieznajomy z Galerii MIllenium Rzeszów

IP: *.dynamic.mm.pl 09.01.12, 20:52
Nieznajomy Blondyn o Niebieskich Oczach z Lokami, spotkany w sobotę 7.01.2012 r. ok. 15.00 w Rzeszowie, mijaliśmy się na ruchomych schodach, TY byłeś ubrany w zieloną kurtkę i miałeś białą opaskę na włosach. Ja blondynka o niebieskich oczach, w szarej kurtce i czerwonym szaliku;)
Może ktoś zna tego Uroczego Mężczyznę?
Obserwuj wątek
    • prof.tarantoga Re: POszukiwany Nieznajomy z Galerii MIllenium Rz 09.01.12, 21:12
      To byłem ja. Tylko, ze w innym wcieleniu. Czasami lubie sie tak przechadzac po miescie w przebrany a to za kosmitę a to za młodzieńca o Niebieskich Oczach.
      Tyle że musiałaś cos źle zobaczyć moje niebieskie oczy nie posiadaja loków. za krótkie mam rzęsy .. :)
      • Gość: kj299 Re: POszukiwany Nieznajomy z Galerii MIllenium Rz IP: *.dynamic.mm.pl 09.01.12, 22:10
        Zabawneż;)
        A jak miłość to co?
        Loki na głowie tym razem;)
        Panie P.
        • Gość: niebieskooki zią Re: POszukiwany Nieznajomy z Galerii MIllenium Rz IP: *.rzeszow.mm.pl 09.01.12, 23:08
          To byłem ja. A znasz się na 'temacie', czy tylko się całujesz?
          • Gość: kj299 Re: POszukiwany Nieznajomy z Galerii MIllenium Rz IP: *.dynamic.mm.pl 10.01.12, 08:44
            No to jak Ty, to podaj jakieś cechy charakterystyczne, np. ile masz wzrostu;)
            • Gość: NM Re: POszukiwany Nieznajomy z Galerii MIllenium Rz IP: *.adsl.inetia.pl 10.01.12, 10:15
              dałaś mu na dyskotece i teraz okres Ci sie spóżnia i jest panika..a jedyne co pamiętasz to tylko jego wygląd zewnętrzny?
    • Gość: xXx golisz odbyt ? IP: *.rzeszow.vectranet.pl 10.01.12, 12:01
      Nieznajomy Blondyn o Niebieskich Oczach z Lokami, spotkany w sobotę 7.01.2012 r. ok. 15.00 w Rzeszowie, mijaliśmy się na ruchomych schodach, TY byłeś ubrany w zieloną kurtkę i miałeś białą opaskę na włosach. Ja blondynka o niebieskich oczach, w szarej kurtce i czerwonym szaliku;)
      Może ktoś zna tego Uroczego Mężczyznę?

nie bede tego komentował! :PP ale sie uśmiałem hahah
      • Gość: kj299 Re: golisz odbyt ? IP: *.dynamic.mm.pl 10.01.12, 15:48
        Szkoda, że zanika wiara w bezinteresowne uczucia, w przyjaźń, przeznaczenie;) ]
        W fascynację bez erotycznych podtekstów;)
        Pozdrawiam
    • Gość: Kamil Re: POszukiwany Nieznajomy z Galerii MIllenium Rz IP: *.19.165.7.osk.enformatic.pl 10.01.12, 16:19
      mój sąsiad pasuje do tego opisu
      • Gość: on Re: POszukiwany Nieznajomy z Galerii MIllenium Rz IP: *.net.stream.pl 10.01.12, 17:52
        mój pies też...
      • Gość: kj299 Re: POszukiwany Nieznajomy z Galerii MIllenium Rz IP: *.dynamic.mm.pl 10.01.12, 20:26
        Dalej szukam ;) Sąsiad? Będę wdzięczna za przekazanie mu ;)

primum2nocere@wp.pl
    • Gość: kj299 Re: POszukiwany Nieznajomy z Galerii MIllenium Rz IP: *.dynamic.mm.pl 11.01.12, 19:32
      Prośba do Kamila: czy Twój sąsiad nosi białą opaskę na głowie? I czy to może być On;) Jak na razie jedyny ślad;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka