jasmin70 25.03.12, 14:38 spójrzcie na niebo nad Rzeszowem :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kazik Re: smugi chemiczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.12, 15:39 to niebo płacze bo niedługo się zbliża rocznica katastrofy smoleńskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konrad Re: smugi chemiczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.12, 15:47 A ja bym życzył sobie taki lazur przez caluśki rok. Odpowiedz Link Zgłoś
jasmin70 Re: smugi chemiczne 25.03.12, 16:02 Gość portalu: konrad napisał(a): > A ja bym życzył sobie taki lazur przez caluśki rok. Ok, rozumiem. Ja natomiast, życzyłabym sobie przez cały rok lazur bez smug (chemtrails) Odpowiedz Link Zgłoś
kmdr_rohan Czy badał Cię już lekarz? 25.03.12, 16:06 Może powinieneś się udać do specjalisty? Od dawna masz te urojenia? Odpowiedz Link Zgłoś
jasmin70 Re: Czy badał Cię już lekarz? 25.03.12, 16:15 Mam urojenia:), a jakżeby inaczej:) a teraz włącz TVN, poczytaj GW, spokojnie, relaks, wszystko jest OK..:) Pozdrawiam > Może powinieneś się udać do specjalisty? Od dawna masz te urojenia? Odpowiedz Link Zgłoś
kmdr_rohan A jednak. 25.03.12, 16:21 A jednak masz urojenia. Przypisujesz mi rzeczy, których nie napisałem, wskazujesz, co mam oglądzać i co czytać, a tymczasem sam zapewne niczego nie czytasz i nie oglądasz. Wizje Ci wystarczają? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :( Re: smugi chemiczne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.12, 19:42 znowu nam trujo prawdziwych wolaków..:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: smugi chemiczne IP: *.res.pl 26.03.12, 12:41 TO wszystko wina TUska - jakby premierem był JArosław Kaczyński to ilość tlenu w powietrzu wzrosła o 20 % Odpowiedz Link Zgłoś
jakmutam Re: smugi chemiczne 26.03.12, 12:46 Kopernik nie żyje, Einstein umarł, i ja też od wczoraj coś kiepsko się czuję. Teraz wiem dlaczego. Odpowiedz Link Zgłoś
kmdr_rohan Re: smugi chemiczne 26.03.12, 13:09 eeee tam, bajki gadasz. przecież już wszyscy dawno nie zyjemy, to jak się możesz źle czuć. Pamietasz jak Fukushima pierdyknęła? był tu taki prawicowwy wieszcz co twierdził, że promieniowanie już idzie i mamy sobie kopać groby. Chyba nie kłamał, podawał się za chrześcijanina. Dzielnie sekundował mu zresztą nasz forumowy przygłup, ksywa "normalny", ciekawy", "prawier_magister". No i tak sobie nie żyjemy już od jakiegoś czasu... :D Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_walec_drogowy Re: smugi chemiczne 26.03.12, 13:33 Jak nie żyjesz, to nie możesz się źle czuć. Ale po paru dniach inni poczują, że Ciebie źle czuć ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
jakmutam Re: smugi chemiczne 26.03.12, 14:34 Właśnie się zastanawiałem co to za podejrzany zapaszek mam w domu. A to rozkład. Odpowiedz Link Zgłoś