Dodaj do ulubionych

Anatol z Krosna 24

IP: *.net.stream.pl 24.04.12, 22:49
WOJNA tak rzecze Antoni Macior..a Tłumaczenia, że Macierewicz mówiąc "wypowiedzenie wojny" nie miał na myśli Rosji w stosunku do Polski, doprowadzi wkrótce do tego, że każde słowo wypowiedziane przez tego pana należałoby analizować "co autor miał na myśli". I okaże się, że "zamach" oznacza zupełnie co innego, niż słowniki języka polskiego podają.

Nie chce mi się już w tym temacie pisać, bo "wierzących" w zamach i sztuczną mgłę, w Mesjaszów Kaczyńskiego i Macierewicza, nie przekonam, że błądzą i ulegają zbiorowej histerii i politycznym emocjom. Już w swoim życiu kilkadziesiąt takich bezsensownych dyskusji publicznych przeżyłem, łącznie z tą najbardziej irracjonalną, jakie to zło, że integrujemy się z Unią Europejską.

Zatem panowie Road, versailes, prawym_okiem i inni, pozdrawiam Was serdecznie, marnujcie życie i czas na bajeczki i prawicowe dyrdymały.

Wasz lewak i liberał,
maciora
Obserwuj wątek
    • lechowski51 Re: Anatol z Krosna 24 24.04.12, 22:53
      Nacpal sie czy co?!
    • Gość: PEPE sorki... IP: *.krak.tke.pl 24.04.12, 22:58
      ... czy ty aby nie pomyliłeś forum? :P
      Wiesz, ja nie mam nic przeciwko ale my tu mamy swoich "wierzących" :)))
      A Ci Twoi to chyba skądinąd są...:)))
      • Gość: ryszardo z MO Re: sorki... IP: *.net.stream.pl 25.04.12, 21:53
        Autor: ryszardo
        Data: 2012-04-24 23:49

Jest tam coś jeszcze w twoim dzienniku, bo całkiem ciekawie zaczyna być, gdy twój dziennik przyznaje, że na miejscu katastrofy pracowali polscy eksperci, specjaliści itd., ale nie będę zawiedziony jak jutro się z niego dowiem, że nikt nie badał niczego na miejscu wypadku i trzeba ekspertów od Macierewicza:
        • Gość: PEPE Re: sorki... IP: *.krak.tke.pl 25.04.12, 22:31
          Gość portalu: ryszardo z MO napisał(a):
          > ... i trzeba ekspertów od Macierewicza:

Ale których?
          Od bąby, bąbowca, porwania, helu czy gazu rozweselającego?

aaa... nie... sorry... Gaz rozweselający to Zbyszkowi podali - pomyliłem imprezy...:P
    • Gość: ryszardo z MO Re: Anatol z Krosna 24 IP: *.net.stream.pl 26.04.12, 22:04
      Autor: ryszardo
      Data: 2012-04-25 07:42

Nie nie wiem, ale ty z Macierewiczem na pewno wiecie, a..."może byli słabi", skoro tak twierdzisz, i zmarli?
      Wiesz coś więcej, byli zamachi na nich, Putin z Tuskiem, coś/ktoś jeszcze?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka