IP: *.krak.tke.pl 12.06.12, 09:36
Wczoraj kupiłam na dzisiejsze śniadanie "wyrób" wędliniarski "Reala' w Rzeszowie był to baleron i mielonka wieprzowa . Obie wędliny nieświeże , gorzkie, oślizłe . Zjadłam jeden kawałek i juz mam sensacje. Ludzie nie kupujecie tych wyrobów , bo są najprawdopodobniej wykonywane ze starych mięs , które im zostają ze sprzedaży. Mój pies nie chciał jeść , a ja stara i głupia zjadłam i teraz sie leczę.
Obserwuj wątek
    • Gość: ds16 Re: Real IP: 91.225.135.* 12.06.12, 09:56
      Magia PROMOCJI :))))))))))))))))))))
      • Gość: zuzia jak dziecko, no jak... IP: *.171.13.114.static.cdpnetia.pl 12.06.12, 11:44
        Po wędlinkę to się idzie do normalnego sklepu osiedlowego typu frac, społem albo do któregoś mięsnego na Targowej (czyli "na halę").
        Kupuje się po 20-30 deko - z gwarancją swieżości.
        Nie rozumiem ludzi kupujących garmaż albo wędlinkę w hiperach - to graniczy ze skłonnościami samobójczymi.
        Szanowna Pani o "wtórnej świeżości" nie słyszała ??
        • Gość: leCHUJarek Re: jak dziecko, no jak... IP: *.ostnet.pl 12.06.12, 11:55
          Ta wtórna świeżość to coś jak przywracanie dziewictwa ?
          • Gość: zuzia Re: jak dziecko, no jak... IP: *.171.13.114.static.cdpnetia.pl 12.06.12, 12:29
            Ta wtórna świeżość to coś jak przywracanie dziewictwa ?

a jak !!! Mycie, szorowanie i ...buch w folie. W domciu "jaką fajną szyneczkę kupiłam kochanie ...."
            A tu bach - szyneczka daje po nosie i oczach....Lepi się do paluchów, bladością zachodzi, zielenią po krawędziach....

Zapraszamy do Reala, Tesca, leclerka, Auchana ....po szyneczkę, kiełbaskę, karkóweczkę na grilla :)

No jak dzieci, jak bogakocham......:)))))
    • Gość: Jaruś Re: Real IP: *.ip.netia.com.pl 12.06.12, 13:00
      Real to najgorszy sklep. Beznadziejne owoce/warzywa. Fatalne wędliny. Okropna obsługa. Chodzę tam okazyjnie i zawsze wychodzę z obrzydzeniem. Real jako sieć jest na sprzedaż od długiego czasu, to pewnie nikomu nie chce się przykładać do roboty. Tesco jest (niestety) duużo lepsze.
      • Gość: kuba Re: Real IP: *.rzeszow.mm.pl 12.06.12, 13:30
        Osiedlowe "Społem" to świeże sprzedaje chyba tylko w dniu dostawy i dzień po. A mięska to nie trzeba kupować, żeby stwierdzić, co z nim nie tak, wystarczy popatrzeć.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka