Gość: Gossip IP: *.19.165.68.osk.enformatic.pl 23.08.12, 19:42 To Alka nie pokażą jak gra w bike polo? Bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: resman Ile TVP bierze za udział w programie? Rzeszów w... IP: *.play-internet.pl 23.08.12, 20:02 proponuje pokazac marsralka co zabiera miejsca ludziom w samolocie, toz to okaz na caly kraj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyresman Re: IP: *.play-internet.pl 23.08.12, 21:07 Nie podbieraj mi "czesciowo" nika mimo tego samego łącza :) , choc raczej pelna zgoda. To sniadanie w Rzeszowie to setki razy lepsza promocja niż olt-marszalek-expres czy tez china-tour darmowego ratuszowego biura podróży Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mojsiek Ile TVP bierze za udział w programie? Rzeszów w... IP: *.rzeszow.hypnet.pl 23.08.12, 20:54 Czy Tadeusz wystąpi w tej słynnej czapeczce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bejbi Ile TVP bierze za udział w programie? Rzeszów w... IP: *.ip.netia.com.pl 23.08.12, 21:13 No już się nie mogę doczekać! Ponieważ jak większość ludzi o tej porze pracuję, to sobie nagram. Ciekawe ilu jeszcze potencjalnych turystów lub inwestorów też sobie nagra :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dali z oddali Re: Ile TVP bierze za udział w programie? Rzeszów IP: *.home.aster.pl 24.08.12, 07:41 Faktycznie. Ładna promocja - za 38 tysi wśród kuchaek i młodych mam na wychowawczym. Pogratulować! (upadającej telewizji zaradności). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) Re: Ile TVP bierze za udział w programie? Rzeszów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.12, 09:02 > Pogratulować! (upadającej telewizji zaradności). Tonący brzytwy się chwyta. Telewizja rzeszowska - ma być zredukowana do wersji z początku lat 90. - mała grupa opracowująca programy informacyjne z regionu i tyle. Rzeszowska Wyborcza też ma podobno zwijać interes; i tak skończy się sielanka loklanych "dziennikarzy". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Ile TVP bierze za udział w programie? Rzeszów w... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.12, 08:43 No tak, a forumowicze jak zwykle narzekają. Nigdy wam nie dogodzi. NARZEKAJCIE DALEJ JAK WAM ŹLE I NIEDOBRZE! Mi się pomysł podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fghr Ile TVP bierze za udział w programie? Rzeszów w... IP: *.res.pl 24.08.12, 11:36 zajebiście - 38 tysi znowu poszło się rypać choć jesli wystąpi tam IMĆ panujący to większść emerytów a więc jego elektorat zobaczy swojego idola po raz kolejny - koniecznie pokażcie białe ogrody i otwarcie z przecięciem wstęgi - pokażcie jak rozbabrana jest jałowego - cały syf obok budowanej czołowej inwestycji naszego IMĆ panującego czyli okrągłej kładki na wysokości 5,6 m - pokazcie schody na jaką wysokość będziemy się wspinać aby przejsc na drugą stronę zwykłej ulicy - pokazcie jak się marnuje pieniądze poprostu - wszak to innowacja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anatol Ile TVP bierze za udział w programie? Rzeszów w... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.12, 18:17 Bez PR-owego sosu ta rządząca gawieć nie może żyć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anatol Ile TVP bierze za udział w programie? Rzeszów w... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.12, 18:17 Bez PR-owego sosu ta rządząca gawiedź nie może żyć... Odpowiedz Link Zgłoś