Dodaj do ulubionych

RANKING OSÓB PUBLICZNYCH

05.07.04, 12:00
Stworzenie takiego rankingu może stać się zachętą do pracy nad poprawieniem
wizerunku w oczach opinii publicznej i pożytecznych działań na rzecz
społeczności lokalnej. Stwórzmy listę tych, którym zawdzięczamy najwięcej,
niech ich ofiarność stanie się przykładem dla tych, którzy myślą tylko o
sobie.
Do konkursu można zgłosić najwyżej trzech kandydatów.
Obserwuj wątek
    • wompierz Re: RANKING OSÓB PUBLICZNYCH 05.07.04, 13:01
      Zgłaszam kandydaturę Osjana, symbolu rzeszowskiej partyzantki internetowej.
      Wybitny patriota, człowiek o żelaznych zasadach i niezmiennych poglądach. Znany
      w świecie interplanetarnych konfliktów pod nieco mylącą nazwą Elekona, z
      rosnącą pasją walczy o nowy lepszy dzień, o spokojniejszy świt, o dzieci swoich
      śmiech... Obrońca wartości rodzinnych, płomienny mówca, filantrop. Wielbiciel
      polnych kwiatów i pszczelego miodku. Polak.

1. Osjan - 3pkt.
      • Gość: kama Re: RANKING OSÓB PUBLICZNYCH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.04, 18:38
        Ja głosuje na dyrektora miejskiego teatru pana Stefka Rybke który jest milusi i
        ma takie duże stopy jak jeti i robi dużo dla wszystkich dzieci i karmi je
        cukierkami w czasie jak jest teatr i różne takie i moge dać mu 3punkty. Wogle
        jest fajny i chce na niego głosować zeby on wygrał a nie jakiś glupi świniak
        • Gość: Fakty Re: RANKING OSÓB PUBLICZNYCH IP: 213.199.218.* 06.07.04, 16:24
          O osiągnięciach rzeszowskiego teatru głośno jest w całej Polsce - reprezentuję
          niewielki lokalny tygodnik ,,Fakty Krotoszyńskie'' - chciałbym w imieniu
          redakcji przyznać punkty panu Chodurze, który doskonale sprawdza się na każdej
          płaszczyźnie jego działalności. Słyszeliśmy, że to bardzo dobry człowiek,
          znakomity organizator, doskonały menadżer, wrażliwy na piękno artysta, który
          doskonale rozumie potrzeby widzów nie tylko tych o wyrobionych gustach, ale
          również tych, którzy do teatru nie zaglądają wcale. Uważamy, że takich
          wspaniałych ludzi powinno się chołubić i wspierać w ich społecznikowskiej
          działalności. Odnosimy również wrażenie, że z jego talentem byłby w stanie
          rozruszać nawet najbardziej skostniałe struktury, typu ZBoWiD (ten skrót nie
          wiadomo dlaczego, kojarzy nam się z powidłami).
          Chcieliśmy również docenić pana Stefana Rybkę, który wespół z p. Chodurą
          stanowi znakomity duet, działający na rzecz lokalnej społeczności Rzeszowa. I
          nie przeszkadza nam wcale, że nie widzieliśmy Was na oczy. Jesteśmy w Wami,
          wspieramy Was i zawsze możecie na nas liczyć.
    • Gość: pr Re: RANKING OSÓB PUBLICZNYCH IP: *.enformatic.pl 06.07.04, 19:05
      A ja chcialbym polecic pania radna Dzierzlak - za obrone tego co nasze :)
    • Gość: ropacki Re: RANKING OSÓB PUBLICZNYCH IP: *.kalisz.mm.pl 06.07.04, 23:22
      mam kilka uwag w związku z plebiscytem. Po pierwsze primo, regulamin jest mało
      czytelny i niepełny. Brakuje na przyklad istotnego elementu, jakim są nagrody!
      Po drugie, gorące pozdrowienia dla pana Chodury, który znany jest nie tylko w
      Krotoszynie, ale również w mojej niewielkiej miejscowości, jaką są Nowe
      Skalmierzyce. Sława tego przemiłego jegomościa, a także jego nietuzinkowe
      dokonania obiegły już przecież kulę ziemską kilkakrotnie, w związku z czym
      niech mi będzie wolno raz jeszcze zaproponować przyznanie tego zaszczytnego
      wyróżnienia właśnie jemu. Obojętnie czegio byśmy na jego temat nie napisali - i
      tak bedzie mało. To przecież dusza człowiek, dusza towarzystwa, dusza duszy i w
      ogóle wizualizacja wszystkich tych cech ludzkiego jestestwa, które stanowią o
      istocie człowieczeństwa. Żeby wymienić jego wszystkie zasługi, nie starczyłoby
      miejsca w gazecie, ani nawet w przepastnych zasobach internetowych, Zresztą,
      żadne literki ubrane w słowa, nie są w stanie dookreślić głębi jego wnętrza,
      jego wrażliwości, subtelności i wysokiej kultury. SZalenie istotny wydaje się
      również fakt, iż Szanowny Pan dokarmia ptactwo powietrzne i parzystokopytne.
      Znany jest również z sukcesów, jakie odnosi grając w bierki, rzucając wałkiem
      do ciasta na odległość i w szybkim czytaniu komiksów. To wszystko sprawia, że
      nietaktem będzie nie oddanie na niego głosu. Wyrazy szacunku łączę dla
      przemiłęgo grona Pańskich współpracowników.
    • Gość: guzdek&kostrzewski Re: RANKING OSÓB PUBLICZNYCH IP: 213.199.218.* 08.07.04, 09:30
      nie zgadzamy się na Chodurę - głosujemy na Maćka Kuciapę - robimy to dzisiaj po
      dwakroć, bo jutro znów nas zamkną... pzdr dla konkubiny (to pisałem ja -
      Guzek) - aha - Chodura nas kiedyś wkurzył i dlatego go nie lubimy
      • czeniok Re: RANKING OSÓB PUBLICZNYCH 08.07.04, 14:51
        Nie zgadzacie się na kandydaturę Roberta Chodura, bo co...?! Jesteście zwykłe
        gnojki i wasze miejsce jest w kryminale, zwłaszcza kopanie kobiety po brzuchu
        mi nie pasuje! Weźcie się do jakiejś roboty gówniarze, panu Robertowi przyznaję
        trzy punkty. To jest nie tylko znany i lubiany na Podkarpaciu aktor i
        wokalista, po prostu człowiek renesansu, niezwykle wrażliwy i czuły na zło,
        jakie go otacza. Pomijając jego prywatną życiową postawę - jest weganem, nie je
        nawet ryb i jajek i w ogóle walczy z ubojem zwierząt w celach konsumpcyjnych -
        należy doceić jego wkład w rozwój cywilizacyjny całego regionu i to na niemal
        każdej płaszczyżnie! Ale trzeba odrobiny chęci, żeby akceptować ludzi
        wyrastających ponad przeciętność!!!
        • Gość: rura wydechowa Re: RANKING OSÓB PUBLICZNYCH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.04, 22:05
          Ten plebiscyt jest świetnym pomysłem, ja chcę oddać głos na swojego faworyta
          cudownego aktora wspaniałego mężczyznę czułego i nieśmiałego P. Wiśniewskiego
          • prosiakowski Re: RANKING OSÓB PUBLICZNYCH 09.07.04, 02:05
            Podsumujmy dotychczasową punktację:

1. Robert Chodura - 9 pkt
            2. Stefan Rybka - 5 pkt
            3. radna Dzierzlak - 3 pkt
            Osjan - 3 pkt
            P. Wiśniewski - 3 pkt.
            • Gość: Osjan Re: RANKING OSÓB PUBLICZNYCH IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.04, 14:57
              Ja nie jestem osobą publiczną, proszę Państwa. Kardynalny błąd kwalifikacji.
              • wompierz Re: RANKING OSÓB PUBLICZNYCH 09.07.04, 16:24
                jesteś dla nas wszystkim, pieszczochu- jak to się mówi "początek i koniec".
                Archetyp ojca i patrioty, wzór do nasladowania, sublimacja wartości czysto
                słowiańskich i chrześcijańskich, bojownik i nauczyciel, przewodnik i
                pocieszyciel duchowy, brat i przyjaciel. Sciskamy za Ciebie wszystkie kciuki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka