Dodaj do ulubionych

Projekt antyaborcyjny cd. "Sumienie posła mnie ...

IP: *.230.90.105.rzeszow.mm.pl 14.10.12, 19:15
mondry ten gość...haha..argumentacja tak absurdalna, że można tylko zapłakać.
Obserwuj wątek
    • Gość: JK Projekt antyaborcyjny cd. "Sumienie posła mnie ... IP: *.ostnet.pl 14.10.12, 21:20
      Panie Kobiałka! Kazali panu z centrali w W-wie pisac takie dyrdymały o rzekomych "gościach" na forum czy tez jest to pański wyraz lizusostwa i chęc wygryzienia resztek dziennikarek z waszej komórki...?
      Niech pan zapamięta: na Podkarpaciu żaden rozsądny człowiek nie domaga się zabijania chorych dzieci!!!!
      • Gość: LJS Re: Projekt antyaborcyjny cd. "Sumienie posła mni IP: *.rzeszow.hypnet.pl 14.10.12, 22:48
        "Z recenzji: "Poetę tego cechowało szlachetne ubóstwo myśli".
        (S.J.Lec)
        • Gość: normale myślenie Re: Projekt antyaborcyjny cd. "Sumienie posła mni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.12, 00:25
          Ubóstwo myśli to cechuje ciebie i tych powyżej, katolickie kmioty.
          • Gość: LJS Re: Projekt antyaborcyjny cd. "Sumienie posła mni IP: *.rzeszow.hypnet.pl 15.10.12, 14:08
            Chyba nie do końca zrozumieliśmy się. Owym "poetą" miał być autor komentarza.
          • Gość: Yupi bplszewiki bez sumienia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.12, 10:58
            czyli: bandziorów cechuje chęć mordowania, najlepiej zamordować to co sie nie będzie broniło czyli dziecko w łonie matki
    • Gość: zecik Projekt antyaborcyjny cd. "Sumienie posła mnie ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.12, 07:30
      beda wybory i nie bede mial sumienia dla " krajan" mam dobra pamiec.
    • Gość: clonx Projekt antyaborcyjny cd. "Sumienie posła mnie ... IP: *.rzeszow.vectranet.pl 15.10.12, 09:41
      jesli niektorzy poslowie chca rodzic niespelnosprawne dzieci to nikt im nie kaze przeciez dokonywac aborcji. prawo do nie oznacza ze koniecznie trzeba. szkoda ze prawica tego pojąć nie może
      • Gość: q Re: Projekt antyaborcyjny cd. "Sumienie posła mni IP: *.189.221.130.skyware.pl 15.10.12, 09:48
        Przeraża mnie ten prowincjonalny patriotyzm, na który powołują się krzykacze krzewiący jedynie słuszne katolickie wartości wśród niepodkarpackiej, liberalno laickiej ciemnoty.
        Podkarpacie ostoją jedynie słusznej wiary i przekonań.
      • Gość: Yupi Re: Projekt antyaborcyjny cd. "Sumienie posła mni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.12, 15:08
        i niektorym posłom powinno sie pozwolić na mordowanie tylko dlatego że są chore?
        ciekawe byłoby to prawo gdsie mordercy zapewnie sie ciplarniane warunki w wiezieniu a dziecko pozwala sie zamordować....
    • Gość: frt 'aborcja' = morderstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.12, 10:00
      'aborcja' = morderstwo

nie ma żadnych wyjątków
      • kmdr_rohan Re: 'aborcja' = morderstwo 15.10.12, 10:27
        Popełnić "morderstwo" można nie tylko przez działanie, ale i przez zaniechanie. Czy dupczyłeś już dzisiaj, czy popełniasz właśnie morderstwo nie pozwalając przez swe lenistwo na urodzenie się nowego dzidziusia?
      • Gość: clonx Re: 'aborcja' = morderstwo IP: *.rzeszow.vectranet.pl 15.10.12, 13:10
        ale przeciez nikt ci nie kaze dokonywac aborcji. tylko jak - nie daj boze - ci sie zdarzy sytuacja ze urodzi sie niepelnosprawne to nie wolaj kasy od panstwa
        • Gość: ciekawy Re: 'aborcja' = morderstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.12, 13:29
          ale prezerwatywy chciałbyś refundowane?
          • Gość: ciekawy głupawe pytanie ciekawego IP: *.30.145.86.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 15.10.12, 13:40
            pytam, bo mi kilka po tatusiach zostało.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka