Gość: cc IP: *.230.90.105.rzeszow.mm.pl 14.10.12, 19:15 mondry ten gość...haha..argumentacja tak absurdalna, że można tylko zapłakać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: JK Projekt antyaborcyjny cd. "Sumienie posła mnie ... IP: *.ostnet.pl 14.10.12, 21:20 Panie Kobiałka! Kazali panu z centrali w W-wie pisac takie dyrdymały o rzekomych "gościach" na forum czy tez jest to pański wyraz lizusostwa i chęc wygryzienia resztek dziennikarek z waszej komórki...? Niech pan zapamięta: na Podkarpaciu żaden rozsądny człowiek nie domaga się zabijania chorych dzieci!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJS Re: Projekt antyaborcyjny cd. "Sumienie posła mni IP: *.rzeszow.hypnet.pl 14.10.12, 22:48 "Z recenzji: "Poetę tego cechowało szlachetne ubóstwo myśli". (S.J.Lec) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normale myślenie Re: Projekt antyaborcyjny cd. "Sumienie posła mni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.12, 00:25 Ubóstwo myśli to cechuje ciebie i tych powyżej, katolickie kmioty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJS Re: Projekt antyaborcyjny cd. "Sumienie posła mni IP: *.rzeszow.hypnet.pl 15.10.12, 14:08 Chyba nie do końca zrozumieliśmy się. Owym "poetą" miał być autor komentarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yupi bplszewiki bez sumienia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.12, 10:58 czyli: bandziorów cechuje chęć mordowania, najlepiej zamordować to co sie nie będzie broniło czyli dziecko w łonie matki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zecik Projekt antyaborcyjny cd. "Sumienie posła mnie ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.12, 07:30 beda wybory i nie bede mial sumienia dla " krajan" mam dobra pamiec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: clonx Projekt antyaborcyjny cd. "Sumienie posła mnie ... IP: *.rzeszow.vectranet.pl 15.10.12, 09:41 jesli niektorzy poslowie chca rodzic niespelnosprawne dzieci to nikt im nie kaze przeciez dokonywac aborcji. prawo do nie oznacza ze koniecznie trzeba. szkoda ze prawica tego pojąć nie może Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: Projekt antyaborcyjny cd. "Sumienie posła mni IP: *.189.221.130.skyware.pl 15.10.12, 09:48 Przeraża mnie ten prowincjonalny patriotyzm, na który powołują się krzykacze krzewiący jedynie słuszne katolickie wartości wśród niepodkarpackiej, liberalno laickiej ciemnoty. Podkarpacie ostoją jedynie słusznej wiary i przekonań. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yupi Re: Projekt antyaborcyjny cd. "Sumienie posła mni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.12, 15:08 i niektorym posłom powinno sie pozwolić na mordowanie tylko dlatego że są chore? ciekawe byłoby to prawo gdsie mordercy zapewnie sie ciplarniane warunki w wiezieniu a dziecko pozwala sie zamordować.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frt 'aborcja' = morderstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.12, 10:00 'aborcja' = morderstwo nie ma żadnych wyjątków Odpowiedz Link Zgłoś
kmdr_rohan Re: 'aborcja' = morderstwo 15.10.12, 10:27 Popełnić "morderstwo" można nie tylko przez działanie, ale i przez zaniechanie. Czy dupczyłeś już dzisiaj, czy popełniasz właśnie morderstwo nie pozwalając przez swe lenistwo na urodzenie się nowego dzidziusia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: clonx Re: 'aborcja' = morderstwo IP: *.rzeszow.vectranet.pl 15.10.12, 13:10 ale przeciez nikt ci nie kaze dokonywac aborcji. tylko jak - nie daj boze - ci sie zdarzy sytuacja ze urodzi sie niepelnosprawne to nie wolaj kasy od panstwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: 'aborcja' = morderstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.12, 13:29 ale prezerwatywy chciałbyś refundowane? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy głupawe pytanie ciekawego IP: *.30.145.86.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 15.10.12, 13:40 pytam, bo mi kilka po tatusiach zostało. Odpowiedz Link Zgłoś