Gość: rich IP: *.play-internet.pl 27.10.12, 09:20 Gdy uruchomią linię czterdzieści i cztery to nasz lokalny redaktor popełni poemat i zaszczytuje jednocześnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 23 Jej numer 23. Nowa linia MPK IP: *.centertel.pl 27.10.12, 10:45 To będzie nowa linia MPK, czy ZTM. Tytuł artykułu sobie, a treść sobie. Takiego bałaganu informacyjnego to nawet mój dziadek nie pamięta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasioplo Re: Jej numer 23. Nowa linia MPK IP: *.ip.netia.com.pl 29.10.12, 12:09 linia jest MPK bo to ten przewoźnik obsługuje transport publiczny w mieście ZTM pełni tylko rolę "organizatora" transportu w Rzeszowie ... Odpowiedz Link Zgłoś
chris1970 Re: Jej numer 23. Nowa linia MPK 29.10.12, 11:55 Gość portalu: rich napisał(a): > Gdy uruchomią linię czterdzieści i cztery to nasz lokalny redaktor popełni poem > at i zaszczytuje jednocześnie ;) Poemat był, ale się na niego spóźniłeś. Linia czterdzieści i cztery oraz czterdzieści oraz cztery kursują od dawna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stach Re: Jej numer 23. Nowa linia MPK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.12, 12:41 aż szkoda że ta linia nie jedzie przez całość rejtana, znów tylko połowiczny sukces. Ciul mi z hetmańskiej, ja chcę się dostać z Matuszczaka do Leclerca, Plazy, Tesco!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Heniek MPK Re: Jej numer 23. Nowa linia MPK IP: *.183.221.162.dsl.dynamic.t-mobile.pl 29.10.12, 23:17 tam pojedze nowa linia 33 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaoczny Re: Jej numer 23. Nowa linia MPK IP: *.rzeszow.vectranet.pl 30.10.12, 07:40 Nie wszystkim dogodzi. Szkoda ze po raz kolejny zapomniano o kierowcach którym zostaje sikanie po krzakach i to tylko na WSK, a wody będą mogli się napić ,ale z kałuży pod warunkiem że napada. Co tam kierowcy - to tylko kierowcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siemieński Re: Jej numer 23. Nowa linia MPK IP: *.rzeszow.vectranet.pl 31.10.12, 08:24 Ciekawe czy się przyjmie trasa linii 23. Mnie cieszy że przez moją ulicę coś nowego pojedzie w Niedziele i Święta.Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś