Dodaj do ulubionych

PIŁKA NOŻNA. Stal Rzeszów

IP: *.pecuser.com 13.07.04, 14:36
CHLOPAKI JESTEM Z WAMI MOGE ZOSTAC TRENEREM ZA DARMO TYLKO NIECH PRZEDYENT
RZESZOWA POZWOLI MI ROZWIAZAC RESOVIE POZDRAWIAM WSZYSTKICH STALOWCOW
SMIGIEL
CHICAGO 773-594-9900
Obserwuj wątek
    • Gość: Andrew Re: PIŁKA NOŻNA. Stal Rzeszów IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.07.04, 14:49
      Dobrze, że trener Kocot postawił sprawę otwarcie i po męsku. Brawo, bo o to
      teraz trudno. Czyli "namieszał" zarząd Stali na czele z panem prezesem
      Szczepaniakiem.
      Stal od wielu lat ma naprawdę duże szanse stać się w pełni profesjonalnym
      klubem i awansować do II ligi. Zespół jest mądrze budowany, wymaga tylko kilku
      wzmocnień, szczególnie w ataku. Cieszę się, że w Stali zagra Wiktor Solarz - to
      spore wzmocnienie biało-niebieskich. Jest też cała grupa młodych wychowanków,
      trzeba tylko umiejętnie ich wprowadzać do drużyny.
      Najważniejszą sparwą do załatwienia "od zaraz" pozostaje trener. Jak kluczowa
      jest to osoba w zespole można się było przekonać na przykładzie Grecji w
      mistrzostwach Europy. Musi być to osoba, która ma duży autorytet, podejmuje
      odważne decyzje, jest podporą psychiczną dla zawodników w trudnych chwilach.
      Pozostaje tylko czekać, że zarząd Stali powoła takiego trenera, który chce
      odnieść sukces. Nieważne skąd taki trener pochodzi, musi mieć on cechy
      przywódcze i silną osobowość.
      Życzę zarządowi Stali, żeby znalazł szybko odpowiedną osobę. Trzymam kciuki!!!
    • Gość: Ziomek śmigla Re: PIŁKA NOŻNA. Stal Rzeszów IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 13.07.04, 15:34
      masz racje śmigile możesz zostać trenerem "za darmo" tylko kogo ty parchu
      będziesz wtedy ogradał?? bo złodziej złodzieja okradać nie bardzo może.
      A RESOVIA BYŁA JEST I BĘDZIE TY ZDECHNIESZ A NA SOVIE ZAWSZE BĘDZIE SIĘ CHODZIŁO
      BO LICZY SIĘ
      TYLKO RESOVIA
      • Gość: SMIGIEL SOVIA A KTO O TYM GOWNIE SLYSZAL POZA WOLKA IP: *.pecuser.com 13.07.04, 16:51
        PARCHEM TO TY JESTES BEZIMIENNA WSZO JA JESTEM SLYNNY W RZESZOWIE I CHICAGO JAK
        CIE STAC TO ZADZWON DO MNIE ZYDKU BEZROBOTNY TO POROZMAWIAMY PO MESKU, A SAM
        SIE WKROTCE PRZEKONASZ ZE TA TWOJA SOVIE WKROTCE ROZWIAZA Z POWODU BRAKU
        OSIAGNIEC SPORTOWYCH BO ILE MOZNA CZEKAC DRUGIE 100 LAT??
        • Gość: ziomal śmigla Re: SOVIA A KTO O TYM GOWNIE SLYSZAL POZA WOLKA IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 14.07.04, 15:59
          tak to prawda każdy cię zna złodzieju w biało niebieskich kalesonach
          powiedz kolo dlaczego siedzisz w tam ?
          znany jesteś pejsie ale stoisz nisko ...
          cham ze wsi wyjedzie ale wieś z chama nigdy !!!

ps..
          kiedyś pisałeś po angielsku jak to nienawidzisz RESOVII
          napisz coś jeszcze pochwal się hehehe
    • Gość: Jarek_23 Re: PIŁKA NOŻNA. Stal Rzeszów IP: 82.177.97.* 14.07.04, 09:21
      Trenerem został Domaradzki.
      • Gość: rene dynovia dynów wladcy podkarpacia IP: *.enformatic.pl 14.07.04, 12:05
        smigiel pisze ze jest słynny w rzeszowie i w Chicago :)
        idioto troche pokory.jestes taki stary a taki głupi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka