Dodaj do ulubionych

guz żołądka

20.02.13, 12:05
Czy ktoś mógłby mi polecić dobrego lekarza od takich spraw? Nawet nie wiem, czy to miałby być chirurg, onkolog, czy gastrolog. Jest jeszcze do tego torbiel na jajniku.
Chcę skonsultować z kimś wyniki badań, bo lekarze w szpitalu nie chcą ze mną rozmawiać.
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: guz żołądka IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.02.13, 19:33
      Zapomniałaś jeszcze dodać,że masz guza na mózgu.Czy ktoś normalny leczy się u wszechwiedzących forumowiczów i na forum szuka diagnozy?Idź do krawca,szewca czy prawnika.Szkoda ,że żyjesz w XXI wieku,a taka ciemnota !!!
      • Gość: kacper Re: guz żołądka IP: *.230.88.12.rzeszow.mm.pl 20.02.13, 19:44
        Przecież napisała, że lekarze w szpitalu nie chcą z nią rozmawiać. Gdybyśmy mieli więcej normalnych lekarzy, to na pewno ten wątek by nie powstał.
        • Gość: guz Re: guz żołądka IP: *.rzeszow.vectranet.pl 20.02.13, 20:47
          Wyglada, ze na mozgu tez ma zmiany. Tak sie sklada, ze jestem blisko branzy od kilkunastu lat. Jeszcze nie widzialem, zeby pacjent wyszedl bez dokladnej infrormacji jak, co, gdzie i tak dalej...
          • Gość: kuba Re: guz żołądka IP: *.rzeszow.mm.pl 20.02.13, 22:26
            Oooooo! To jeszcze mało widziałeś!!!!
            • aguleck12 Re: guz żołądka 21.02.13, 09:27
              Pacjent jeszcze nie wyszedł. Na razie czeka na operację i nie uzyskuje żadnych informacji od lekarzy, podobnie jak jego rodzina. A dla tych nie umiejących czytać ze zrozumieniem, nie próbuję się leczyć na forum tylko u lekarza, do którego namiarów właśnie tu szukam.
              • Gość: guz Re: guz żołądka IP: *.rzeszow.vectranet.pl 21.02.13, 10:40
                Podaj namiar, napisze Ci co i jak.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka