Dodaj do ulubionych

Czarny dym nad Watykanem

12.03.13, 20:21
Coś Duch Święty dzisiaj się nie spisał. wiadomosci.onet.pl/swiat/watykan-nad-kaplica-sykstynska-pojawil-sie-czarny-,1,5442921,wiadomosc.html
Całe szczęście że Kamil Stoch był lepszy bo udałbym się na spoczynek nocny w nastroju posępnym.
A nawiasem mówiąc to Duch Święty przysnął nie pierwszy raz bo nikt mnie nie przekona ,że przy wyborze np papieża Aleksandra VI (Borgii) posiadacza siedmiorga nieślubnych dzieci i autora każdego z możliwych występków przeciwko dekalogowi Duch Święty był obecny choć sekundę. A przy wyborze papieżycy Joanny (Jan VIII) i paru innych delikwentów mających uczciwość i pobożność w głębokim poważaniu, Duch musiał mieć nos oczy i uszy mocno pozatykane.
Obserwuj wątek
    • lechujarek13 Re: Czarny dym nad Watykanem 12.03.13, 20:31
      Wyręczę naszego Obrońcę Pedofilów i sam się pokajam - "no i bolszewickie szambo wylało" ŁO!!
    • Gość: ja Re: Czarny dym nad Watykanem IP: *.adsl.inetia.pl 12.03.13, 20:36
      ale dzięki obradom wiemy że:

duch święty >= (2/3 * 115) + 1 kardynała

czyli

duch święty >= 78 kardynałów

a wiemy, że duch święty to około 1/3 boga (3 osoby boskie),

zatem

bóg >= 234 kardynałów
      • lechujarek13 Re: Czarny dym nad Watykanem 12.03.13, 20:38
        Co umysł ścisły to umysł ścisły. Ja bym tak nie pomyślał . A argumentacja przednia i logiczna.
    • Gość: Wierzący w Boga Re: Kakao- czyli czarny dym nad Watykanem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.13, 20:38
      wiadomosci.onet.pl/wideo/ksiadz-gwalcil-go-raz-w-tygodniu-przez-5-lat,122556,w.html
    • Gość: htfhthtt Re: Czarny dym nad Watykanem IP: *.dynamic.lte.plus.pl 12.03.13, 21:07
      echujarek13 napisał(a):

> Coś Duch Święty dzisiaj się nie spisał.
      =========

tobie pewnie cóś sie po....oliło w łebku, idź do walikota na dżonta wtedy już całkiem..... zgłupiejesz...
      • Gość: mądry inaczej Re: Czarny dym nad Watykanem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.13, 21:42
        A czy ducha świętego opłaty za emisje CO2 nie obowiązują?
        • Gość: dvdvd Re: Czarny dym nad Watykanem IP: *.dynamic.lte.plus.pl 12.03.13, 22:42
          tyś naprawde mądry inaczej....
      • Gość: olo Re: Czarny dym nad Watykanem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.13, 22:10
        Oto słowo boże ....
        • Gość: leCHUJarek Czarno to widzę IP: *.ostnet.pl 13.03.13, 12:10
          wiadomosci.onet.pl/swiat/watykan-nad-kaplica-sykstynska-pojawil-sie-czarny-,1,5443231,wiadomosc.html
          I znowu niepowodzenie . Jak żyć ?!
          • Gość: iwabradyna Re: Czarno to widzę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.13, 14:34
            U mojego sąsiada z komina też dzisiaj walił czarny dym! Aż się boję pomyśleć, co on tam wpieprzył do tego swojego pieca. A śmierdziało!!!!....
            • Gość: leCHUJarek Re: Czarno to widzę IP: *.ostnet.pl 13.03.13, 15:35
              Zapytaj sąsiada co on tym dymem chciał przekazać. Może on coś sygnalizuje.
              A tymczasem w Watykanie się dzieje wyborcza.pl/1,75477,13549669,Klopot_Watykanu__Stolica_Apostolska_kupila_apartamentowiec_.html?utm_source=HP&utm_medium=AutopromoHP&utm_content=cukierek1&utm_campaign=wyborcza#Cuk

12 pokojowa kawalerka kardynała nad klubem gejowskim i drobna 22 milionowa inwestycja Watykanu w ów klub ? Ktoś napisał pod tekstem że należy inwestować w to na czym się zna.
              • Gość: leCHUJarek Re: Czarno to widzę IP: *.ostnet.pl 13.03.13, 15:44
                Czerpanie przez Watykan zysków z klubu gejowskiego ? Co prawda pecunia non olet ale nawet Terlikowski się wku...ł wiadomosci.onet.pl/kraj/watykan-kupil-gejowska-saune-terlikowski-to-jest-d,1,5443327,wiadomosc.html
                No chyba że nie będą brać od chłopaków czynszu. Ale to będzie jeszcze większa heca.
          • Gość: Cyc Re: Czarno to widzę IP: *.rzeszow.vectranet.pl 13.03.13, 17:53
            Qrcze!Ciężko będzie przeżyć.Ale może wybiorą niebawem,trzeba tylko uważać na dymy sygnalizacyjne.Optymalnie to byłby super taki,podobny do Jana XII.Prawie mój idol,wesołek ze wszech miar wybijający się ponad resztę pomysłami.Marnie skończył,ale jak żyć,pokazał!!!

Tu refleksja.Jakie musiał mieć parcie nasz Mieszko,że pchał się w takie szambo.Od tej pory mamy przez całe dzieje okupantów i pasożytów.A nie lepiej by nam było nic wtedy nie robić,tylko czekać aż nawrócą nas "Germany"!!!Tyle kłopotów mniej (choć i oni swoje mieli),no i teraz bylibyśmy pełnowartościowymi Niemcami.Nieudaczników by nie było przy korycie,no i dziadek z Wercmachtu byłby prawdziwy i jego potomek mądrzejszy.Jak tu teraz żyć,kiedy u nas wszyscy klęczą i bez wazeliny przed gubernatorami na każdym szczeblu z nadania watykańskiego.
            • andrej1962 Re: Czarno to widzę 13.03.13, 18:26
              Myślałem że już nic mnie nie zdziwi , ale gejowskie figofago w budynku watykańskim . Ja pie.....
    • Gość: olo Jest! Jest! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.13, 20:06
      Pedofiliusz I został wybrany!
      • Gość: aaa Re: Jest! Jest! IP: *.rzeszow.vectranet.pl 13.03.13, 20:22
        Lionel Messi papieżem hurra
        • Gość: leCHUJarek Re: Jest! Jest! IP: *.ostnet.pl 13.03.13, 20:34
          Jestem rozczarowany. Modliłem się o Murzyna. Ale może on kiedyś był Murzynem ?
          www.youtube.com/watch?v=ZeE5QAGjNOg
          • Gość: ozzy Re: Jest! Jest! IP: *.rzeszow.vectranet.pl 13.03.13, 20:39
            Duch święty wybrał Franka na Dobre Mzimo.
            • yanan2 Re: Jest! Jest! 13.03.13, 21:57
              Gość portalu: ozzy napisał(a):

> Duch święty wybrał Franka na Dobre Mzimo.

Kościół jest istotną częścią naszej kultury.Nie potępiał bym wyboru.Jakoś taki z poza układu,jezuita,znaczy kościelne służby specjalne.Może coś zmieni.Jest nadzieja.Ale tylko nadzieja,bo nie bardzo w to wierzę.Nie poradzi sobie tak jak B-16.Szczególnie u nas.Kościół będzie nadal miał gębę Rydzyka czy Głodzia.Wiec takie wpisy nic nie znaczą.Nic tak nie psuje wizerunku kk jak jego pasterze od kasy,ceremonii i splendorów władzy.Dać im wolną rękę,niech czynią swoją niszczycielską powinność.Trzeba mu życzyć sukcesów w czyszczeniu stajni Augiasza.Niepotrzebne drwiny na wstępie.
              • Gość: ozzy Re: Jest! Jest! IP: *.rzeszow.vectranet.pl 13.03.13, 22:05
                wyborcza.pl/1,97863,8224317,Sekrety_koscielnej_monarchii.html To tak dla przypomnienia. Tym bardziej, że ostatnio jeden z byłych księży określił Watykan, jako kłębowisko żmij.
    • Gość: ja Re: Czarny dym nad Watykanem IP: *.adsl.inetia.pl 13.03.13, 22:13
      "Podczas trwania w Argentynie junty wojskowej generała Videli Redondo i podczas tzw. brudnej wojny 1976–1983 (hiszp. Guerra sucia) Bergoglio donosił wojskowym na lewicujących księży i zakonników, z których niektórzy potem znikali. Dokumenty potwierdzające jego współpracę opublikował Horacio Verbitsky w książkę „El Silencio” („Cisza”), która jest syntezą współpracy hierarchów kościoła argentyńskiego z dyktaturą."
    • Gość: gosc Mamy już pewność! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.13, 22:47
      picshot.pl/pfiles/308215/jar2.jpg
      • Gość: leCHUJarek Re: Mamy już pewność! IP: *.ostnet.pl 14.03.13, 09:37
        Im więcej czytam na temat człowieka tym bardziej jestem przekonany że jakoś nie pasuje do tej zgrai watykańskiej. A nasz forumowy Obrońca Pedofilów skrzętnie unika tematu nowego papieża i w tym czasie zajmuje się Palikotem i Samoobroną.
        • Gość: ozzy Re: Mamy już pewność! IP: *.rzeszow.vectranet.pl 14.03.13, 09:41
          Baranki watykańskie doznały wczoraj orgazmu eklezjogennego i dziś odpoczywają.
          • Gość: leCHUJarek Re: Mamy już pewność! IP: *.ostnet.pl 14.03.13, 09:45
            Nasz baranek nie śpi. Porusza ważkie tematy buddyzmu i palikociarstwa. Temat nowego papieża omija szerokim łukiem. Być może to strach przed tym że Franciszek weźmie się poważnie za pedofilię ? Ktoś napisał na forum że to chyba ksiądz i coraz bardziej na to wygląda.
          • lechowski51 Re: Mamy już pewność! 14.03.13, 09:47
            Bolszewickie szambo dalej wylewa...Trochę wam towarzysze szmaciaki pomogę wyjaśnić wasze wątpliwości.
            marekmagierowski.salon24.pl/493451,wybitni-watykanisci-tragifarsa-w-jednym-akcie
            • Gość: leCHUJarek Re: Mamy już pewność! IP: *.ostnet.pl 14.03.13, 09:55
              No to wszystkie wątpliwości mam rozwiane. Już wiem co mam myśleć i jak żyć. Nie wiem tylko jednego czy wielebny lechowski się cieszy czy może nie za bardzo. I kiedy Franciszek stanie się dla wielebnego wrogiem i papieżem wybranym przez pomyłkę.
              • Gość: iwabradyna Trzeba to jakoś przetrzymać... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.13, 11:28
                ...te dwa tygodnie papieskiej sr..czki w mediach. A potem się dziwią, że kabareciarz mówi o beknięciu czy pruknięciu...
                • Gość: ijhkokijij Re: Trzeba to jakoś przetrzymać... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.13, 11:31
                  sraczka to u cibie rodzinna zaleta?
        • Gość: zecik Re: Mamy już pewność! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.13, 12:40
          byl taki utwor grupy TSA - pt. " 51 " czy to sie kojarzy tobie z nim?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka