Dodaj do ulubionych

Megasklepy budowlane w Rzeszowie

IP: *.rzeszow.mm.pl 21.07.04, 00:15
Brawo Panie Podkulski ! Niech coś się w tym mieście zmienia
Może wreszcie ściągnie Pan sieć IKEA
A tak swoją drogą gdzie jest LPR już powinni przecież protestować
oczywiście w obronie interesów mieszkańców miasta.
A gdyby tak uwolnili nas już od siebie i swoich pomysłów i wszyscy wyjechali do Brukseli tam to jest dopiero pole do popisu w myśl "ich" hasła NIE BO NIE.
Obserwuj wątek
    • Gość: GREGOR Z TARNOWA Re: Megasklepy budowlane w Rzeszowie IP: *.tarman.pl / *.tarman.pl 21.07.04, 13:19
      GRATULUJE WAM MIESZKAŃCOM RZESZOWA, ŻE POTRAFICIE ŚCIĄGNĄĆ DO SIEBIE INWESTORÓW
      A CO ZA TYM IDZIE SPORY KAPITAŁ. TRZYMAJCIE TAK DALEJ!
      • Gość: sasiad Re: Minisklepy budowlane w Rzeszowie IP: *.lobar.net 21.07.04, 15:19
        ale mi to gigantyczna powierzchnia dla sklepu bud., całe 2,5tys m2, smiechu
        warte, rotfl
        • retlo3 Re: Minisklepy budowlane w Rzeszowie 21.07.04, 20:52
          Rzeczywiscie , to tylko połowa boiska piłkakskiego . Malutki ten sklepik...
    • Gość: Stefan Super!!! Nowe blaszaki w Rzeszowie. IP: 82.177.97.* 21.07.04, 15:22
      Uwazajcie bo sie tak podniecicie ze serce wam stanie. Jakie to piekne ze tak
      sie mieszkaniec cieszy z kolejnego blaszaka. Cóż za smak, coż za kultura
      wspaniała, ze tak sie mieszkaniec zachwyca blaszakiem i POdkulskim. Wspaniale,
      Tylko tak dalej. Chcemy kolejnych blaszaków!!!!!! Najlepiej w centrum miasta!!!!
      • odpady_selektywne Re: Super!!! Nowe blaszaki w Rzeszowie. 21.07.04, 15:31
        Stefciu, ale sam autko to w blaszanym garażyku trzymasz. I to nie jest be?
        • Gość: Animka Re: Super!!! Nowe blaszaki w Rzeszowie. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.04, 20:09
          Znam Stefcia i zapewniam Cię Kotku, że on samochodziku w blaszaku nie trzyma.
          Ma znacznie lepszy gust, naszczęście wiochy nie odstawia
          • Gość: Osjan Re: Super!!! Nowe blaszaki w Rzeszowie. IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 21.07.04, 20:50
            Jakoś gustu po nim nie widać.
      • retlo3 Re: Super!!! Nowe blaszaki w Rzeszowie. 21.07.04, 20:55
        Gość portalu: Stefan napisał(a):

> Uwazajcie bo sie tak podniecicie ze serce wam stanie. Jakie to piekne ze tak
        > sie mieszkaniec cieszy z kolejnego blaszaka. Cóż za smak, coż za kultura
        > wspaniała, ze tak sie mieszkaniec zachwyca blaszakiem i POdkulskim.
        Wspaniale,
        > Tylko tak dalej. Chcemy kolejnych blaszaków!!!!!! Najlepiej w centrum
        miasta!!! Langiewicza róg Hanasiewicza to najobrzydliwszy kawałek miasta .
        Kazdy nowoczesny blaszak tylko go upiekszy..
        > !
        • Gość: Saladyn w sumie sie dziwie IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 21.07.04, 21:51
        • Gość: Saladyn w sumie sie dziwie IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 21.07.04, 21:54
          dziwię sie , że ktoś chce konkurowac z castoramą stawiając przy hanasiewicza
          sklep budowlany o pow. 2500 m2. Cóż...odwanych (czytaj nierozważnych(jak widać
          nie brakuje.
          Możemy sie burzyć albo nie , ale polskie inwestycje (np. Centrum Mróz) w
          porównaniu z castoramą czy leroy merlin wypadają co najmniej blado.
          • Gość: sss Re: w sumie sie dziwie IP: 81.15.189.* 23.07.04, 21:32
            Robiłem niedawno remont w domu, poraz pierwszy skorzystałem ze sklepu
            Mroza.Panowie tam naprawdę wszystko jest , nie wiem co mogłoby byc więcej w
            innym sklepie .Nie mam zamiaru przeprowdzac reklamy , ale
            przyszłym "remoncistom" polecam ten sklep.

polskie inwestycje (np. Centrum Mróz) w
            > porównaniu z castoramą czy leroy merlin wypadają co najmniej blado.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka