Dodaj do ulubionych

Marta Niewczas: Dzwonił do mnie prezydent Kwaśn...

16.04.13, 10:02
No cóż, Marta znana jest z tego, że nie odmawia - zwłaszcza prezydentom :)
Jeszcze jeśli do tego się trochę posłodzi, pokomlementuje...
Obserwuj wątek
    • Gość: Bo Re: Marta Niewczas: Dzwonił do mnie prezydent Kwa IP: 193.242.172.* 16.04.13, 10:52
      Niestety ale Marta to typowa chorągiewka, gdzie powieje to hyc. Dla mnie to pokaz brak klasy politycznej. Od dziś nie przyznaje się, że ją znam.
    • Gość: dwdwdsdsdc Re: Marta Niewczas: Dzwonił do mnie prezydent Kwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.13, 10:56
      a trzeźwy był?
      • Gość: ewa Re: Marta Niewczas: Dzwonił do mnie prezydent Kwa IP: *.230.91.105.rzeszow.mm.pl 16.04.13, 11:17
        Europa Plus chyba dobrze może reprezentowac ugrupowanie tzw lewicowe, to grupa towarzyska nacpanych i pijanych karierowiczów.Wystarczy jeden telefon od prezydenta i już sie zgodziła bo ona nigdy prezydentom nie odmawia, typowe BMW.W żadnej partii nie ma szans bo problem nie tkwi w wyglądzie zewnetrzny suszenie zebów było bardzo sztuczne.
      • yanan2 Re: Marta Niewczas: Dzwonił do mnie prezydent Kwa 16.04.13, 11:18
        Mam wątpliwości.Choć ostatnio jakby mniej widuje się z eminencją flaszką,więc i goleń zdrowa być powinna lub choroba filipińska mniej dolegliwa.Ten generalissimus to miał ciąg do gorzały.Garniec to mu mało,jak u Zagłoby.A Kwaśniewski cieniutki widocznie w tych zawodach,tyle,że się wprawił z takim "kolegą".

Tu nie ma czym się chwalić.Palikot posadził sobie jakby kapliczkę,robiącą teraz za twarz jego ruchu.No i popatrzcie ludziska.Taki antyklerykał,a tu masz,taka wtopa.Sadziłem,że obsuwa z ustawą 67,to była największa wpadka.Ale widocznie nie wyczerpał jeszcze poronionych pomysłów.Zasłanianie się Kwaśniewskim,nie zmienia faktu,że chodzi jednak wyłącznie o koryto.Czarno to widzę i równię pochyła w wygranej tego ruchu,jak od początku takie niekonwencjonalne podejście antyklerykała w zasadzie,ale jednak z kapliczkami w tle.Strzał w stopę co najmniej,więc i wygrana będzie podobna przynajmniej w tym regionie.
        • Gość: kxcj9edk9efe0do0do Re: Marta Niewczas: Dzwonił do mnie prezydent Kwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.13, 13:40
          yanan tylko o kapliczkach, pewnie też ma tę chorobę filipińską....
      • Gość: pisul Re: Marta Niewczas: Dzwonił do mnie prezydent Kwa IP: *.play-internet.pl 16.04.13, 17:39
        Dzwonic moze i dzwonil ale czy potrafila odebrac? Moze nalezy do tych kobiet co robia zdjecia telefonem ale stacjonarnym
    • tur777 To bardzo odważne... 16.04.13, 12:21
      To bardzo odważne pojawić się znikąd w nowym projekcie politycznym i na samym początku w dwóch kolejnych wywiadach mówić, że jeden z liderów tego projektu się nie liczy... Tym bardziej jeżeli ma się takie wpadki na koncie :/
    • chris1970 Marta Niewczas: Dzwonił do mnie prezydent Kwaśn... 16.04.13, 12:22
      Cóż, pani Marta nie śmie odmawiać wyżej postawionym od siebie, to wiadomo. W każdym razie kiedyś tak tłumaczyła, ale ja nie wierzę w to, że tak nie odmawia. Wykorzystuje szanse dawane. Nie o poglądy polityczne tu idzie albo chęć wdrożenia programu ugrupowania. Tylko chęć bycia na wierchuszce czegoś, co powstaje nowego, nieznanego, a jest szansa błyszczeć i mieć głos. Nie wiadomo jeszcze w czym, ale zawsze mieć.
      Ta Europa Plus to taki twór osób z lewicy. O SLD nie myślą, bo to stary, przemielony wielokrotnie kotlet, a co to za świeżości z odzysku? Kwaśniewski, Siwiec. Same znane, oklepane i nieciekawe postacie. Przypomina mi to coś. Coś takiego jakby z jednego filmu: "co by tu jeszcze nowego wykręcić, panowie".
      Programu żadnego, nie wiadomo o co chodzi, ale sympatyków wielu. Nie znam liczyby tych entuzjastów, ale wiem jedno, że "za Kwasiurem Marty sznurem".
      Inaczej traktuję polityka, który wstępuje do ugrupowania już istniejącego, a co innego, jak grupa ludzi robi badania opinii publicznej, patrzy gdzie jest luka i pod potrzeby tworzy coś, co pociągnie głosy ludzi i zapewni (dobro)byt i władzę.
      • Gość: iwabradyna Opinia na temat forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.13, 12:52
        Moja, subiektywna, wolno mi! Oprócz prawackich oszołomów, których kliniczną egzemplifikacją (wiem, wiem, trudne słowo! - trzeba pogmerać bardziej, niż w wikipedii) jest niejaki lechowski i jego porąbane alter ego podpisujące się zbitka przypadkowych klepnięć w klawiaturę, znaczny ułamek stanowią aktywiści politycznych młodzieżówek z reprezentantami pewnego wyżelowanego posła z Rzeszowa. To właśnie oni dokonują "ocen" byłych działaczy SLD, partii, która jakoś nie ma szczęścia do kadr.
        Co do pani Marty - złudzeń nie ma. A i zbliżający się termin układania list do brukselskich konfitur (czyt. posłowanie do Europarlamentu) jest tu trochę okolicznością, która stawia wiele działań politycznych pod znakiem zapytania.
        Wpływu tych wyścigów dopatruję się również (pisałem o tym w innych wątkach) w wizytach panów z CBA na plecach u pana marszałka - w domu i w robocie.
        Jak to mawiano - pażiwiom, uwidim - skazał sliepoj. (lechowskiemu tego nie tłumaczę - on ma ruski obcykany do bólu)/
        • Gość: dd Re: Opinia na temat forum IP: *.d-com.pl 16.04.13, 13:49
          dokończysz ten post, bo mam wrażenie, że zrobiłeś dopiero wstęp?. Jeszcze rozwinięcie i zakończenie poproszę ;)
          Ewentualnie jakieś wnioski...
        • Gość: efetregtrehd Re: Opinia na temat forum IP: *.dynamic.lte.plus.pl 16.04.13, 20:35
          iwan, ile nad tym stekiem bzdur myślałeś?
          pewnie rozjaśniałes umysł trawką od Palitrawki?
          ...
          • Gość: iwabradyna Re: Opinia na temat forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.13, 10:20
            A znasz ty tłuku powiedzenie o nożycach i stole? to o tobie.
            • Gość: pdfclpflpeflped Re: Opinia na temat forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.13, 10:51
              iwan, a znasz ty opowiastkę o małpie?
              to o tobie...
              • Gość: iwabradyna Re: Opinia na temat forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.13, 13:50
                Na chamskie zaczepki półgłówków nie odpowiadam. Na chamskie - tak, czasami, na zaczepki również, ale półgłówków uważam za ludzi chorych, niedorozwiniętych, którym należy okazać litość.
                Jak widzę po twojej reakcji - ty się własnie do półgłówków zaliczasz i dlatego WSPANIAŁOMYŚLNIE cię olewam.
                A Iwanem jestem tylko w twojej chorej wyobraźni. Przypuszczam, że skończyłeś może ze dwie klasy podstawówki, teraz jesteś na wiecznym bezrobociu, bo nawet do kopania rowów się nie nadajesz. Z takim poziomem "intelektualnym" mógłbyś sobie wbić łopatę w stopę.
                Możesz nie odpowiadać na ten wpis, bo i tak mam to w doopie. A przynajmniej nie będziesz się musiał wysilać na kolejne wytryski matołeckiego intelektu.
                Pa, leszczu.
        • chris1970 Re: Opinia na temat forum 17.04.13, 16:08
          Gość portalu: iwabradyna napisał(a):

> Moja, subiektywna, wolno mi! Oprócz prawackich oszołomów, których kliniczną egz
          > emplifikacją (wiem, wiem, trudne słowo! - trzeba pogmerać bardziej, niż w wikip
          > edii) jest niejaki lechowski i jego porąbane alter ego podpisujące się zbitka p
          > rzypadkowych klepnięć w klawiaturę, znaczny ułamek stanowią aktywiści polityczn
          > ych młodzieżówek z reprezentantami pewnego wyżelowanego posła z Rzeszowa. To wł
          > aśnie oni dokonują "ocen" byłych działaczy SLD, partii, która jakoś nie ma szcz
          > ęścia do kadr.
          > Co do pani Marty - złudzeń nie ma. A i zbliżający się termin układania list do
          > brukselskich konfitur (czyt. posłowanie do Europarlamentu) jest tu trochę okoli
          > cznością, która stawia wiele działań politycznych pod znakiem zapytania.
          > Wpływu tych wyścigów dopatruję się również (pisałem o tym w innych wątkach) w w
          > izytach panów z CBA na plecach u pana marszałka - w domu i w robocie.
          > Jak to mawiano - pażiwiom, uwidim - skazał sliepoj. (lechowskiemu tego nie tłum
          > aczę - on ma ruski obcykany do bólu)/

Eee. Może nieco jaśniej. Wygląda na to, że to do mnie był skierowany post, do tego czuję się zaszufladkowany.
          Nie rozumiem, skąd przyczepienie mnie do jednego z forumowiczów, czyli Lechowski.
          Nie czuję się ani prawackim oszołomem, ani aktywistą młodzieżówek, ponieważ z racji wieku przysługuje mi potencjalnie miejsce nie w przedszkolu, a jak już, to strukturach docelowych.
          Z posłami się nie zadaję, tym bardziej wyżelowanymi.
          Niestety, nie odwdzięczę się i nie stworzę portretu psychologicznego interlokutora (pewnie też trudne słowo, ale ciocia z Ameryki ( Mrs. Google) pomoże.
          Najniższe ukłony.
    • res-men Marta Niewczas: Dzwonił do mnie prezydent Kwaśn... 16.04.13, 14:07
      Do mnie dzwoniła Laiza Minelli - tez złożyła mi propozycję ... odmówiłem
      • lechowski51 Re: Marta Niewczas: Dzwonił do mnie prezydent Kwa 16.04.13, 14:15
        Ostatnia nadzieja czerwonych z Podkarpacia mowi;
        Nadszedł czas, żebyśmy nie tylko poznawali Europę i żebyśmy w niej tylko byli. Ale żebyśmy żyli tak, jak żyją w Europie, z godnymi emeryturami i na takim samym poziomie

Bolszewicy zapominają,że Polska do chwili okupacji bolszewickiej zawsze była w Europie.Kiedyś lewactwo obiecywało plebsowi raj na ziemi i "nowy,wspaniały świat",dzisiaj już tylko "godne emerytury"!
        • res-men Re: Marta Niewczas: Dzwonił do mnie prezydent Kwa 16.04.13, 14:49
          Jak Jarosław Kaczyński zostanie premierem bankomaty będą wydawały podwójne wypłaty :-) Rosjanie będą sikali przed nami ze strachu a ty będziesz ministrem sprawiedliwości Lechosiu i zagonisz do więzenia wszystkich co czytali Gazetę Wyborczą jako zdrajców , żydów i masonów :-) ach ten celibat spowodował ze nasieniowód masz podłączony bezpośrednio do mózgu ...
          • Gość: hhhregfefeeeeeeeef Re: Marta Niewczas: Dzwonił do mnie prezydent Kwa IP: *.dynamic.lte.plus.pl 16.04.13, 20:41
            nie zdąży udoskonalić bankomatów, to domena ryźego cudoka,
            bankomaty już wypłacaja podwójne wypłaty, a co do ruskich, niech se sikaja i to zdrowo, bo mogliby się rozchorować na pęcherze, nam Polakom wystarczy jak będą sie do nas odnosili normalnie a nie jak teraz , pijana baba sieje mak i robi ryżego, pelniącego obowiązki w konia.
      • mata_kari Re: Marta Niewczas: Dzwonił do mnie prezydent Kwa 19.04.13, 10:15
        res-men napisał:

> Do mnie dzwoniła Laiza Minelli - tez złożyła mi propozycję ... odmówiłem
        Łaj???? :-)))
    • smalltownboy Marta Niewczas: Dzwonił do mnie prezydent Kwaśn... 16.04.13, 21:13
      Ona ma taki głos jak facet. Oglądałem wypowiedź w tv i początkowo myślałem, że ktoś podkłada głos.
    • Gość: ROMAN Re: Marta Niewczas: Dzwonił do mnie prezydent Kwa IP: *.130-128-109.adsl-dyn.isp.belgacom.be 16.04.13, 22:02
      mnie nie obchodzi kto do kogo dzwonił - i jakie mu banialuki opowiadał - przypomnę że te brednie o doganianiu jewropy to ja słyszę ciągle ponad 60 lat - a jewropa jak ją doganiamy

to znowu odskakuje na 50 lat- a karuzela się obraca tylko niektórym w głowach od tego wirowania już się pokręciło i są w amoku jak w tańcu chocholim-.
    • 4arabella Marta Niewczas: Dzwonił do mnie prezydent Kwaśn... 16.04.13, 22:22
      Kuniowi się zamarzył stołek europarlamentarzysty 400000 zł pensyjki i stąd ta wolta. Obiecali jej pewnie jedynke ale Dziadzio też powalczy zapewne.... Umiejętnośc walenia po głowie to za mało w polityce choć przy ciemnym ludzie rzeszowskim ta pani o twarzy pana i tak osiągnęła maxa. Swoja drogą to przynajmniej z wyglądu pasuje do formacji błazna z Biłgoraja bo tam lubią takich cudaków. Postkomuna zdrady nie wybacza.....
    • wielki_walec_drogowy Marta Niewczas: Dzwonił do mnie prezydent Kwaśn... 17.04.13, 13:07
      Marta Niewczas: Dzwonił do mnie prezydent Kwaśniewski

No ale skąd miał numer?!!!
      • Gość: ggggtgtgttgt Re: Marta Niewczas: Dzwonił do mnie prezydent Kwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.13, 14:22
        dzwoił.... lańcuchem po rynnie....
      • chris1970 Re: Marta Niewczas: Dzwonił do mnie prezydent Kwa 17.04.13, 16:09
        wielki_walec_drogowy napisał:

> Marta Niewczas: Dzwonił do mnie prezydent Kwaśniewski
        >
        > No ale skąd miał numer?!!!

Pewnie z tego samego źródła co konsultanci Philipiaka, czyli numer został wylosowany :)
    • Gość: gościowa Re: Marta Niewczas: Dzwonił do mnie prezydent Kwa IP: 87.204.223.* 17.04.13, 19:25
      Nie czepiajcie się wyglądu P. Marty, każdy jest jakiego go Pan stworzył. DYSKUTUJCIE natomiast o jej kompetencji, zachowaniu itp.
      • Gość: pisul Re: Marta Niewczas: Dzwonił do mnie prezydent Kwa IP: *.res.pl 17.04.13, 21:02
        ... jeszcze raz zobacz zdjecie z newsa. Kwach pijany z rozmemlanym wygladem, palikot z ineligentnym inaczej wyrazem twarzy a po srodku ni to chlop ni wydra niewiedziec czemu smieje sie, do sera?
        • mata_kari Re: Marta Niewczas: Dzwonił do mnie prezydent Kwa 19.04.13, 10:21
          Gość portalu: pisul napisał(a):

> ... jeszcze raz zobacz zdjecie z newsa. Kwach pijany z rozmemlanym wygladem, pa
          > likot z ineligentnym inaczej wyrazem twarzy a po srodku ni to chlop ni wydra ni
          > ewiedziec czemu smieje sie, do sera?
          Kwachu całą noc siedział w hotelu, ukladał puzzle z obrazem "Jedzący kartofle" i słuchał z adapteru bambino Filipinek - dlatego był zmęczony a wy się czepiacie.
    • greven112 Marta Niewczas: Dzwonił do mnie prezydent Kwaśn... 18.04.13, 20:44
      A Putin z Obamą to jak zwykle się cholerka spóźnili,,,,to dopiero niefart p.Marto
      • Gość: iju9u9i9i0o-0--pll Re: Marta Niewczas: Dzwonił do mnie prezydent Kwa IP: *.dynamic.lte.plus.pl 18.04.13, 20:55
        zamiast do grodzkie...go to do Marty, no, no Biedroń sie obrazi i z jewropy + bedo nici....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka