Dodaj do ulubionych

Mam dość Lechowskiego !!!

11.07.13, 10:22
ile mozna czytać te pseudopatriotyczne szczyny w wykonaniu polonusa ze spranym przez pisowskie szczekaczki mózgiem ...
Obserwuj wątek
    • kmdr_rohan Re: Mam dość Lechowskiego !!! 11.07.13, 10:30
      Ten buc kiedyś w przypływie szczerości mi się zwierzył. Otóż według niego, on swymi wpisami "daje świadectwo", że nie wszyscy "mają mózgi wyprane przez TVN i GW", które zresztą uważa za g..no. Na moje pytanie, co każe mu babrać się w tym g..nie - skwapliwie nie odpowiedział.
    • Gość: ortylion Re: Mam dość Lechowskiego !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.13, 10:45
      Są dwie możliwoścI:
      1. albo delikwent ma rzeczywiście takie poglądy (czyt.tak zrypany mózg) - wtedy omijać szerokim łukiem, dyskusja jest BEZCELOWA,
      2. albo jest chory - wtedy należy współczuć. Jak to w chorobie, ciężkiej, nieuleczalnej.
      Jest jeszcze trzecie wyjście, ale czysto teoretyczne (w tym przypadku). Ze to prowokator.
      Moja metoda jest taka: ponieważ znam osobiście delikwenta o podobnych poglądach, który jest traktowany przez otoczenie z wyrozumiałością jako nieszkodliwy idiota, zawsze sobie wmawiam, że to jego wpis.I już się wtedy nie dziwię.
      • Gość: ortylion Re: Mam dość Lechowskiego !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.13, 11:04
        bo mnie leki nie pomagają, pozostaje więc to pierwsze...
        • Gość: ortylion Re: Mam dość Lechowskiego !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.13, 11:10
          Jesteś pospolitym gnojem.
          • Gość: ortylion Re: Mam dość Lechowskiego !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.13, 11:14
            ja to tak w ramach samokrytyki
            • res-men Re: Mam dość Lechowskiego !!! 11.07.13, 11:18
              a ja myslę ze robisz to dlatego ze jestes debilem - to prostsze rozwiązanie tylko musisz sie z tym oswoić
              • Gość: res-men Re: Mam dość Lechowskiego !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.13, 11:21
                ja sie już oswoiłem
              • Gość: ciekawy Re: Mam dość Lechowskiego !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.13, 13:16
                a co wstydzisz sie tego symbolu swej partii!
                • res-men Re: Mam dość Lechowskiego !!! 11.07.13, 13:49
                  a skąd ty wiesz jaka partia jest moja i czy którakolwiek panie yntelygentny ?
        • czlowiek-z-m3 Re: Mam dość Lechowskiego !!! 11.07.13, 11:34
          Alez chlop dobra robote robi.
          Niezaleznie od patologii umyslowej, co do ktorej nie mam watpliwosci,
          pokazuje twarz pisu w calej swej krasie. Tepego, nierozgarnietego, starego, z malego miasteczka.
          Ze zanieczyszcza swoimi ekskrementami forum?
          Moze warto to znosic...
          • Gość: hmmmm a PiS wygra! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.13, 11:36
            i POpapranea lewizna penisogłowa pójdzie na leczenie....
            • kmdr_rohan Głupek zów o penisach. 11.07.13, 12:13
              Dyskusja o Lechowskim, a Głupek forumowy o penisach. Czyżby Lechowski go doświadczył?
              • Gość: cvjvj9gvbj9er9 Re: Głupek zów o penisach. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.13, 12:55
                a co nie pisać o HERBIE twojej partyi

przecie sam Palikot afiszował sie z tym na wizji!
                więc przygłupie jak ktoś wspomina to co ty uważasz za świetość no to nie nazywaj go głupkiem bo sam sobie uwłaczasz....
                • res-men Re: Głupek zów o penisach. 11.07.13, 13:01
                  po pierwsze ktoś kto nie ma swojego nika jest nikim , a ja z NIKIM nie zamierzam sie wdawać z dysputy , po drugie kto ci powiedział tępa głowo ze należe do tej czy jakiejkolwiek partii , po trzecie kto dał ci prawo przypisywania mnie do Palikota , po czwarte wyssałes wszystko z palca więc z kłamcą który wierzy w wymyslone przez siebie brednie nie ma sensu rozmawiać ... wychodzi na to ze faktycznie masz fiuta zamiast głowy ...fuj
                  • Gość: res-men Re: Głupek zów o penisach. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.13, 13:18
                    ja tylko czasem sam ze sobą pogadam...
                    po drugie ja , jako fiut nie moge należeć do innej parti , tylko do takiej która fiuta ma w herbie.
            • res-men Re: a PiS wygra! 11.07.13, 12:49
              pisząc w ten sposób przekonujesz wszystkich ze sam zamiast ggłowy masz fiuta i tylko po viagrze mozesz mysleć bo inaczej flaczejesz przygłupie
              • Gość: hmmmm Re: a PiS wygra! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.13, 12:59
                no i kamandir rochan nie grzmi, on swoim przepuszcza , pewnie mu wiagra zadziałała
    • rz-e Re: Mam dość Lechowskiego !!! 11.07.13, 11:19
      res-men napisał:

> ile mozna czytać te pseudopatriotyczne szczyny w wykonaniu polonusa ze spranym
      > przez pisowskie szczekaczki mózgiem ...

sam piszesz ze chory-leki, ograniczony glupol sprany mozg itd itp czyli zdajesz sobie sprawe z jego kalectwa. a za chwile wyzywasz sie na tej chorej kalece. na ulicy jak widzisz dziecko z zespolem downa lub na wozku inwaldzkim to rzuzasz sie na nia zeby dokopac? a moze od razu zabic bo mam takich dosc nie lubie. taki z ciebie bohater. no brawo panie wielki zdrowy i silny
      • res-men Re: Mam dość Lechowskiego !!! 11.07.13, 11:27
        miałes sie do mnie nie odzywać - zajmij sie rowerem !!! wyczyśc szmatką ,nasmaruj łańcuch - tak będzie lepiej dla ciebie ...masz juz kredyt na ramę ?
        • rz-e Re: Mam dość Lechowskiego !!! 11.07.13, 11:52
          res-men napisał:

> miałes sie do mnie nie odzywać - zajmij sie rowerem !!! wyczyśc szmatką ,nasmar
          > uj łańcuch - tak będzie lepiej dla ciebie ...masz juz kredyt na ramę ?

znecaj sie nad ulomnymi i wqu...aj mnie dalej nadrobimy braki w wychowaniu
          • res-men Re: Mam dość Lechowskiego !!! 11.07.13, 12:17
            " znecaj sie nad ulomnymi i wqu...aj mnie dalej nadrobimy braki w wychowaniu "

heheh - ty mnie straszysz ? hehehe za krótki jestes bidusiu - nie podskoczysz tak wysoko ...heheheh ....heheheh ....
            • rz-e Re: Mam dość Lechowskiego !!! 11.07.13, 13:15
              res-men napisał:

>
              > heheh - ty mnie straszysz ? hehehe za krótki jestes bidusiu - nie podskoczysz t
              > ak wysoko ...heheheh ....heheheh ....

moze i za krotki ale cholernie ambitny i pamietliwy. ale tera pakuj draty na urlop
              • res-men Re: Mam dość Lechowskiego !!! 11.07.13, 14:00
                ja ? ja od pakowania mam ludzi ... a na urlop jezdzę wyłącznie z kartą bankomatową więc nie muszę sie pakować - wszystko mozna kupić ...ty tez jak masz jakieś marzenie , czegoś pragniesz od lat , chciałbyś mieć to nie cierp tak strasznie - po prostu sobie kup ... ja wczoraj kupiłem sobie np nowy samochód ...Volvo - ma jeden feler bo ma inny odcien tapicerki w bagażniku niż chciałem ale w sumie moze być - dodawali do tego gratis rower trackingowy mongusa ale nie wziąłem bo mam klasyczną holenderkę i własnie sobie teraz przypomniałem o tobie ze mógłbym go wziąc i ci dać bo ci sie zepsuł ...a to górna póła - wiesz - w przyszłym tygodniu bedę kupował tez Volvo dla mojej dziewczyny ( bo żona juz ma ) więc powiem im niech dadzą ten rower - weżmiesz go sobie na częsci ...co ty na to ?
    • chris1970 Re: Mam dość Lechowskiego !!! 11.07.13, 11:30
      Znaczy się...
      a. kolega za karę, pokutę, musi czytać forum od dechy do dechy.
      b. wychodzi z założenia, że wszystko co piszą inni, muszą pisać pod upodobania kolegi, wszelkie poglądy, forma i treść muszą być zgodne z tym co lubi i akceptuje kolega.

Jaki jestem zadowolony, że nikt mnie nie zmusza do czytania wszystkiego co ludziska powypisują.
      Nie odpowiada mi ktoś, to szerokim łukiem omijam posty takiego osobnika.
      • res-men Re: Mam dość Lechowskiego !!! 11.07.13, 11:45
        " Nie odpowiada mi ktoś, to szerokim łukiem omijam posty takiego osobnika. "

masz rację - to oczywiste ale ten gostek tak zdominował to forum ze człek traci ochotę na uczestnictwo i zaczyna sie obawiać cokolwiek napisać ...bo zostanie zaraz obrzygany stekiem wyzwisk typu lewak , bolszewik , komuch i temu podobne .Poza tym istnieje granica głupoty po przekroczeniu której tracę szacunek do człowieka i jakkolwiek lubię ludzi to poziom tego osobnika uwalnia we mnie chęć przjebania mu bejzbolem i nie po to aby zrobić mu krzywdę czy sie mścić bo ma inne poglądy a tylko i wyłacznie po to aby sie zamknął i zapanowały obok mnie cisza i spokój które uwielbiam ... jest jak Maliniak z 40 latka albo ratler który ciągle koło ciebie napie... i wreszcie nie wytrzymujesz i usadzasz mu ognistego szpica...jest jak klechy z dzwonami gdzie chcesz odpocząc a oni jakby specjalnie włączają te dzwony i jebią bo jest msza ...lazdy ma prawo do spokoju , rozmowy z ludzmi a jego czestotliwość mnie po prostu mówiąc wyjątkowo oględnie wku...a
        • Gość: res-men Re: Mam dość Lechowskiego !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.13, 11:53
          no bo ja to całkiem co innego, ja piszę samą prawdę, tajak pisali w moskiewskiej prawdzie, jak ktoś może marzyć o Polsce innej niż lewacka, innej niż zaprzedana dawniej bolszewikom , a teraz lewiźnie udającej liberałów?
        • andrej1962 Re: Mam dość Lechowskiego !!! 11.07.13, 11:54
          res-men napisał:

> - to oczywiste ale ten gostek tak zdominował to forum ze człek traci
          > ochotę na uczestnictwo i zaczyna sie obawiać cokolwiek napisać ...i

I dokładnie o to mu chodzi. A ci , którzy podejmują z nim polemiki lub zakładają poświęcone mu wątki są jak miód na serce oszołoma.
          Nikt nie każe wszystkiego czytać ani nikt nie każe odpowiadać na głupie wpisy faszysty.
          • rz-e Re: Mam dość Lechowskiego !!! 11.07.13, 12:01
            andrej1962 napisał(a):

> Nikt nie każe wszystkiego czytać ani nikt nie każe odpowiadać

resmen musi nie rozumiesz. on kocha zadymy i smrod. specjalnie podpusza obraza i wqur...wia. taka niezatapialna wesz.
            • res-men Re: Mam dość Lechowskiego !!! 11.07.13, 12:15
              pozegnałes sie jako łowca , pisałes ze nie chcesz ze mną rozmawiać a za plecami piszesz te popłuczyny - kim ty jestes fałszywa gnido ze nie masz słowa ...nie potrafisz odejśc tak jak zapowiadasz juz n-ty raz z kolei bido z rowerem na kredyt ? zbieraj butelki a do dyskusji nikt cie nie zapraszał
              • rz-e Re: Mam dość Lechowskiego !!! 11.07.13, 13:08
                res-men napisał:

> pozegnałes sie jako łowca , pisałes ze nie chcesz ze mną rozmawiać a za plecami
                > piszesz te popłuczyny - kim ty jestes fałszywa gnido ze nie masz słowa ...nie
                > potrafisz odejśc tak jak zapowiadasz juz n-ty raz z kolei bido z rowerem na kre
                > dyt ? zbieraj butelki a do dyskusji nikt cie nie zapraszał

chlopie ty juz wszystkich wokol widzisz lowce. to przykre. a ze musisz to sam zobacz. co tu robisz? z toba rozmawiam - nie? to ciebie tu nikt nie zapraszal. gdzie sie pojawiasz to siara, wyzwiska i sprzeczki. ja nie chce z toba gadac bo nie lubie typow ktore zawsze maja racje a jak nie to patrz p,1. kazdy kto mysli inaczej to debil z wypranym mozgiem. ktokolwiek ci sie sprzeciwi lub do takiego normalnie po ludzku zagada to lowca. jak wierzacy to idiota od rydzyka, jak z pisu to palant bez mozgu. nie lubi niesiola to gin bo ty lubisz. jak ktos jak juz nie masz zadnych argumentow to wyjazd z rama na kredyt.
                ja tu jestem na chwile. moze kilka miechow. moze rok. na forum sie zapisalem bo jezdze na bicyclu i chcialem sie kilku rzeczy dowiedziec, a tu RES-MEN SIE DRZE ALBO JESTES ZE MNA ALBO CIE NIE MA LUB JESTES LOWCA. no zlituj sie paranoja? na innym forum poznalem fajnych ludzi z ktorymi mozna pogadac czegos sie dowiedziec i zaprzyjaznic w realu a tu res-nen rano resmen w polodnie resmen wieczorwem i nie pogadasz bo zaraz narobi siary.

z planowaniem uciszenia czyli morderstwem kaleki kijem bejzbolowym to przegioles kosmicznie i za to wyladujesz w prokuraturze. pisalem ci ze jedyna istota jaka mam na swiecie to moja siostrzyczka, ktora jest uposledzona mieszka w domu u siostr zakonnych pisze gada i rozumuje identycznie jak lechowski to nie jej wina ze taka sie urodzila i religiw wtloczonio jej do glowki. cale zycie jej i takich jak ona bronilem przed takimi padalcami jak ty. Ciezko zapie...lam zeby jej niczego nie braklo a w jej obronie jestem zdolny zagrysc. wiec odpi....dol sie od kalek dobrze radze
                • res-men Re: Mam dość Lechowskiego !!! 11.07.13, 13:51
                  miałes ze mną nie rozmawiać a znowu się do mnie zwracasz ...precz zabo - odklej sie od mojej dupy
                  • Gość: res-men Re: Mam dość Lechowskiego !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.13, 13:55
                    bo dupe mam dla kogo innego!
                • res-men Re: Mam dość Lechowskiego !!! 11.07.13, 14:25
                  " z planowaniem uciszenia czyli morderstwem kaleki kijem bejzbolowym to przegioles kosmicznie i za to wyladujesz w prokuraturze "

:-) trzymam cie za słowo ...
    • Gość: Ajakochammojąmamę Re: Mam dość Lechowskiego !!! IP: *.rzeszow.hypnet.pl 11.07.13, 22:55
      A ja kocham wszystkich księży!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka