res-men 11.07.13, 10:22 ile mozna czytać te pseudopatriotyczne szczyny w wykonaniu polonusa ze spranym przez pisowskie szczekaczki mózgiem ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kmdr_rohan Re: Mam dość Lechowskiego !!! 11.07.13, 10:30 Ten buc kiedyś w przypływie szczerości mi się zwierzył. Otóż według niego, on swymi wpisami "daje świadectwo", że nie wszyscy "mają mózgi wyprane przez TVN i GW", które zresztą uważa za g..no. Na moje pytanie, co każe mu babrać się w tym g..nie - skwapliwie nie odpowiedział. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ortylion Re: Mam dość Lechowskiego !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.13, 10:45 Są dwie możliwoścI: 1. albo delikwent ma rzeczywiście takie poglądy (czyt.tak zrypany mózg) - wtedy omijać szerokim łukiem, dyskusja jest BEZCELOWA, 2. albo jest chory - wtedy należy współczuć. Jak to w chorobie, ciężkiej, nieuleczalnej. Jest jeszcze trzecie wyjście, ale czysto teoretyczne (w tym przypadku). Ze to prowokator. Moja metoda jest taka: ponieważ znam osobiście delikwenta o podobnych poglądach, który jest traktowany przez otoczenie z wyrozumiałością jako nieszkodliwy idiota, zawsze sobie wmawiam, że to jego wpis.I już się wtedy nie dziwię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ortylion Re: Mam dość Lechowskiego !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.13, 11:04 bo mnie leki nie pomagają, pozostaje więc to pierwsze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ortylion Re: Mam dość Lechowskiego !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.13, 11:10 Jesteś pospolitym gnojem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ortylion Re: Mam dość Lechowskiego !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.13, 11:14 ja to tak w ramach samokrytyki Odpowiedz Link Zgłoś
res-men Re: Mam dość Lechowskiego !!! 11.07.13, 11:18 a ja myslę ze robisz to dlatego ze jestes debilem - to prostsze rozwiązanie tylko musisz sie z tym oswoić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: res-men Re: Mam dość Lechowskiego !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.13, 11:21 ja sie już oswoiłem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Mam dość Lechowskiego !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.13, 13:16 a co wstydzisz sie tego symbolu swej partii! Odpowiedz Link Zgłoś
res-men Re: Mam dość Lechowskiego !!! 11.07.13, 13:49 a skąd ty wiesz jaka partia jest moja i czy którakolwiek panie yntelygentny ? Odpowiedz Link Zgłoś
czlowiek-z-m3 Re: Mam dość Lechowskiego !!! 11.07.13, 11:34 Alez chlop dobra robote robi. Niezaleznie od patologii umyslowej, co do ktorej nie mam watpliwosci, pokazuje twarz pisu w calej swej krasie. Tepego, nierozgarnietego, starego, z malego miasteczka. Ze zanieczyszcza swoimi ekskrementami forum? Moze warto to znosic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmmm a PiS wygra! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.13, 11:36 i POpapranea lewizna penisogłowa pójdzie na leczenie.... Odpowiedz Link Zgłoś
kmdr_rohan Głupek zów o penisach. 11.07.13, 12:13 Dyskusja o Lechowskim, a Głupek forumowy o penisach. Czyżby Lechowski go doświadczył? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cvjvj9gvbj9er9 Re: Głupek zów o penisach. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.13, 12:55 a co nie pisać o HERBIE twojej partyi przecie sam Palikot afiszował sie z tym na wizji! więc przygłupie jak ktoś wspomina to co ty uważasz za świetość no to nie nazywaj go głupkiem bo sam sobie uwłaczasz.... Odpowiedz Link Zgłoś
res-men Re: Głupek zów o penisach. 11.07.13, 13:01 po pierwsze ktoś kto nie ma swojego nika jest nikim , a ja z NIKIM nie zamierzam sie wdawać z dysputy , po drugie kto ci powiedział tępa głowo ze należe do tej czy jakiejkolwiek partii , po trzecie kto dał ci prawo przypisywania mnie do Palikota , po czwarte wyssałes wszystko z palca więc z kłamcą który wierzy w wymyslone przez siebie brednie nie ma sensu rozmawiać ... wychodzi na to ze faktycznie masz fiuta zamiast głowy ...fuj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: res-men Re: Głupek zów o penisach. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.13, 13:18 ja tylko czasem sam ze sobą pogadam... po drugie ja , jako fiut nie moge należeć do innej parti , tylko do takiej która fiuta ma w herbie. Odpowiedz Link Zgłoś
res-men Re: a PiS wygra! 11.07.13, 12:49 pisząc w ten sposób przekonujesz wszystkich ze sam zamiast ggłowy masz fiuta i tylko po viagrze mozesz mysleć bo inaczej flaczejesz przygłupie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmmm Re: a PiS wygra! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.13, 12:59 no i kamandir rochan nie grzmi, on swoim przepuszcza , pewnie mu wiagra zadziałała Odpowiedz Link Zgłoś
rz-e Re: Mam dość Lechowskiego !!! 11.07.13, 11:19 res-men napisał: > ile mozna czytać te pseudopatriotyczne szczyny w wykonaniu polonusa ze spranym > przez pisowskie szczekaczki mózgiem ... sam piszesz ze chory-leki, ograniczony glupol sprany mozg itd itp czyli zdajesz sobie sprawe z jego kalectwa. a za chwile wyzywasz sie na tej chorej kalece. na ulicy jak widzisz dziecko z zespolem downa lub na wozku inwaldzkim to rzuzasz sie na nia zeby dokopac? a moze od razu zabic bo mam takich dosc nie lubie. taki z ciebie bohater. no brawo panie wielki zdrowy i silny Odpowiedz Link Zgłoś
res-men Re: Mam dość Lechowskiego !!! 11.07.13, 11:27 miałes sie do mnie nie odzywać - zajmij sie rowerem !!! wyczyśc szmatką ,nasmaruj łańcuch - tak będzie lepiej dla ciebie ...masz juz kredyt na ramę ? Odpowiedz Link Zgłoś
rz-e Re: Mam dość Lechowskiego !!! 11.07.13, 11:52 res-men napisał: > miałes sie do mnie nie odzywać - zajmij sie rowerem !!! wyczyśc szmatką ,nasmar > uj łańcuch - tak będzie lepiej dla ciebie ...masz juz kredyt na ramę ? znecaj sie nad ulomnymi i wqu...aj mnie dalej nadrobimy braki w wychowaniu Odpowiedz Link Zgłoś
res-men Re: Mam dość Lechowskiego !!! 11.07.13, 12:17 " znecaj sie nad ulomnymi i wqu...aj mnie dalej nadrobimy braki w wychowaniu " heheh - ty mnie straszysz ? hehehe za krótki jestes bidusiu - nie podskoczysz tak wysoko ...heheheh ....heheheh .... Odpowiedz Link Zgłoś
rz-e Re: Mam dość Lechowskiego !!! 11.07.13, 13:15 res-men napisał: > > heheh - ty mnie straszysz ? hehehe za krótki jestes bidusiu - nie podskoczysz t > ak wysoko ...heheheh ....heheheh .... moze i za krotki ale cholernie ambitny i pamietliwy. ale tera pakuj draty na urlop Odpowiedz Link Zgłoś
res-men Re: Mam dość Lechowskiego !!! 11.07.13, 14:00 ja ? ja od pakowania mam ludzi ... a na urlop jezdzę wyłącznie z kartą bankomatową więc nie muszę sie pakować - wszystko mozna kupić ...ty tez jak masz jakieś marzenie , czegoś pragniesz od lat , chciałbyś mieć to nie cierp tak strasznie - po prostu sobie kup ... ja wczoraj kupiłem sobie np nowy samochód ...Volvo - ma jeden feler bo ma inny odcien tapicerki w bagażniku niż chciałem ale w sumie moze być - dodawali do tego gratis rower trackingowy mongusa ale nie wziąłem bo mam klasyczną holenderkę i własnie sobie teraz przypomniałem o tobie ze mógłbym go wziąc i ci dać bo ci sie zepsuł ...a to górna póła - wiesz - w przyszłym tygodniu bedę kupował tez Volvo dla mojej dziewczyny ( bo żona juz ma ) więc powiem im niech dadzą ten rower - weżmiesz go sobie na częsci ...co ty na to ? Odpowiedz Link Zgłoś
chris1970 Re: Mam dość Lechowskiego !!! 11.07.13, 11:30 Znaczy się... a. kolega za karę, pokutę, musi czytać forum od dechy do dechy. b. wychodzi z założenia, że wszystko co piszą inni, muszą pisać pod upodobania kolegi, wszelkie poglądy, forma i treść muszą być zgodne z tym co lubi i akceptuje kolega. Jaki jestem zadowolony, że nikt mnie nie zmusza do czytania wszystkiego co ludziska powypisują. Nie odpowiada mi ktoś, to szerokim łukiem omijam posty takiego osobnika. Odpowiedz Link Zgłoś
res-men Re: Mam dość Lechowskiego !!! 11.07.13, 11:45 " Nie odpowiada mi ktoś, to szerokim łukiem omijam posty takiego osobnika. " masz rację - to oczywiste ale ten gostek tak zdominował to forum ze człek traci ochotę na uczestnictwo i zaczyna sie obawiać cokolwiek napisać ...bo zostanie zaraz obrzygany stekiem wyzwisk typu lewak , bolszewik , komuch i temu podobne .Poza tym istnieje granica głupoty po przekroczeniu której tracę szacunek do człowieka i jakkolwiek lubię ludzi to poziom tego osobnika uwalnia we mnie chęć przjebania mu bejzbolem i nie po to aby zrobić mu krzywdę czy sie mścić bo ma inne poglądy a tylko i wyłacznie po to aby sie zamknął i zapanowały obok mnie cisza i spokój które uwielbiam ... jest jak Maliniak z 40 latka albo ratler który ciągle koło ciebie napie... i wreszcie nie wytrzymujesz i usadzasz mu ognistego szpica...jest jak klechy z dzwonami gdzie chcesz odpocząc a oni jakby specjalnie włączają te dzwony i jebią bo jest msza ...lazdy ma prawo do spokoju , rozmowy z ludzmi a jego czestotliwość mnie po prostu mówiąc wyjątkowo oględnie wku...a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: res-men Re: Mam dość Lechowskiego !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.13, 11:53 no bo ja to całkiem co innego, ja piszę samą prawdę, tajak pisali w moskiewskiej prawdzie, jak ktoś może marzyć o Polsce innej niż lewacka, innej niż zaprzedana dawniej bolszewikom , a teraz lewiźnie udającej liberałów? Odpowiedz Link Zgłoś
andrej1962 Re: Mam dość Lechowskiego !!! 11.07.13, 11:54 res-men napisał: > - to oczywiste ale ten gostek tak zdominował to forum ze człek traci > ochotę na uczestnictwo i zaczyna sie obawiać cokolwiek napisać ...i I dokładnie o to mu chodzi. A ci , którzy podejmują z nim polemiki lub zakładają poświęcone mu wątki są jak miód na serce oszołoma. Nikt nie każe wszystkiego czytać ani nikt nie każe odpowiadać na głupie wpisy faszysty. Odpowiedz Link Zgłoś
rz-e Re: Mam dość Lechowskiego !!! 11.07.13, 12:01 andrej1962 napisał(a): > Nikt nie każe wszystkiego czytać ani nikt nie każe odpowiadać resmen musi nie rozumiesz. on kocha zadymy i smrod. specjalnie podpusza obraza i wqur...wia. taka niezatapialna wesz. Odpowiedz Link Zgłoś
res-men Re: Mam dość Lechowskiego !!! 11.07.13, 12:15 pozegnałes sie jako łowca , pisałes ze nie chcesz ze mną rozmawiać a za plecami piszesz te popłuczyny - kim ty jestes fałszywa gnido ze nie masz słowa ...nie potrafisz odejśc tak jak zapowiadasz juz n-ty raz z kolei bido z rowerem na kredyt ? zbieraj butelki a do dyskusji nikt cie nie zapraszał Odpowiedz Link Zgłoś
rz-e Re: Mam dość Lechowskiego !!! 11.07.13, 13:08 res-men napisał: > pozegnałes sie jako łowca , pisałes ze nie chcesz ze mną rozmawiać a za plecami > piszesz te popłuczyny - kim ty jestes fałszywa gnido ze nie masz słowa ...nie > potrafisz odejśc tak jak zapowiadasz juz n-ty raz z kolei bido z rowerem na kre > dyt ? zbieraj butelki a do dyskusji nikt cie nie zapraszał chlopie ty juz wszystkich wokol widzisz lowce. to przykre. a ze musisz to sam zobacz. co tu robisz? z toba rozmawiam - nie? to ciebie tu nikt nie zapraszal. gdzie sie pojawiasz to siara, wyzwiska i sprzeczki. ja nie chce z toba gadac bo nie lubie typow ktore zawsze maja racje a jak nie to patrz p,1. kazdy kto mysli inaczej to debil z wypranym mozgiem. ktokolwiek ci sie sprzeciwi lub do takiego normalnie po ludzku zagada to lowca. jak wierzacy to idiota od rydzyka, jak z pisu to palant bez mozgu. nie lubi niesiola to gin bo ty lubisz. jak ktos jak juz nie masz zadnych argumentow to wyjazd z rama na kredyt. ja tu jestem na chwile. moze kilka miechow. moze rok. na forum sie zapisalem bo jezdze na bicyclu i chcialem sie kilku rzeczy dowiedziec, a tu RES-MEN SIE DRZE ALBO JESTES ZE MNA ALBO CIE NIE MA LUB JESTES LOWCA. no zlituj sie paranoja? na innym forum poznalem fajnych ludzi z ktorymi mozna pogadac czegos sie dowiedziec i zaprzyjaznic w realu a tu res-nen rano resmen w polodnie resmen wieczorwem i nie pogadasz bo zaraz narobi siary. z planowaniem uciszenia czyli morderstwem kaleki kijem bejzbolowym to przegioles kosmicznie i za to wyladujesz w prokuraturze. pisalem ci ze jedyna istota jaka mam na swiecie to moja siostrzyczka, ktora jest uposledzona mieszka w domu u siostr zakonnych pisze gada i rozumuje identycznie jak lechowski to nie jej wina ze taka sie urodzila i religiw wtloczonio jej do glowki. cale zycie jej i takich jak ona bronilem przed takimi padalcami jak ty. Ciezko zapie...lam zeby jej niczego nie braklo a w jej obronie jestem zdolny zagrysc. wiec odpi....dol sie od kalek dobrze radze Odpowiedz Link Zgłoś
res-men Re: Mam dość Lechowskiego !!! 11.07.13, 13:51 miałes ze mną nie rozmawiać a znowu się do mnie zwracasz ...precz zabo - odklej sie od mojej dupy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: res-men Re: Mam dość Lechowskiego !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.13, 13:55 bo dupe mam dla kogo innego! Odpowiedz Link Zgłoś
res-men Re: Mam dość Lechowskiego !!! 11.07.13, 14:25 " z planowaniem uciszenia czyli morderstwem kaleki kijem bejzbolowym to przegioles kosmicznie i za to wyladujesz w prokuraturze " :-) trzymam cie za słowo ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ajakochammojąmamę Re: Mam dość Lechowskiego !!! IP: *.rzeszow.hypnet.pl 11.07.13, 22:55 A ja kocham wszystkich księży! Odpowiedz Link Zgłoś