res-men 02.08.13, 13:40 wiadomosci.onet.pl/kraj/general-wojciech-jaruzelski-w-szpitalu/jwvgc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rz-e Re: LEchowski - cieszysz sie ? 02.08.13, 13:45 Autor: res-men ˘ 25.06.13, 13:52 - wez ty sie jebnij tym głupim łbem o scianę albo zajmij sie lizanie rowa Jarkowi na telewizorze - twoja głupota poraza Odpowiedz Link Zgłoś
res-men Re: LEchowski - cieszysz sie ? 02.08.13, 13:56 myslisz o mnie :-) to dobrze - waruj nadal :-) Odpowiedz Link Zgłoś
rz-e Re: LEchowski - cieszysz sie ? 02.08.13, 14:01 Autor: res-men ˘ 19.06.13, 16:44 Powiedz mi dlaczego jak sobie ciebie wyobrazam zamiast nosa masz kreskę a zamiast ust odbyt ? Odpowiedz Link Zgłoś
res-men Re: LEchowski - cieszysz sie ? 02.08.13, 14:03 no własnie :-) hehehe - powiedz dlaczego ? Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: LEchowski - cieszysz sie ? 02.08.13, 14:07 Jeśli się nie myle to Ty pisałeś tutaj wielokrotnie aby nie karmić trolla?!.A Ty nie tylko,że go nie karmisz a powoli się nim niestety stajesz.... Odpowiedz Link Zgłoś
rz-e Re: LEchowski - cieszysz sie ? 02.08.13, 14:13 lechowski51 napisał: > Jeśli się nie myle to Ty pisałeś tutaj wielokrotnie aby nie karmić trolla?!.A T > y nie tylko,że go nie karmisz a powoli się nim niestety stajesz.... ja go nie karmie tylko pozwalam zeby wpierdzielil samego siebie kanibalistycznie ;D ale masz racje. niech sam siedzi w swoim smrodzie i napierd.la ile chce Odpowiedz Link Zgłoś
res-men Re: LEchowski - cieszysz sie ? 02.08.13, 15:04 www.psychologia.net.pl/artykul.php?level=416 link przyda sie obu ...łaczę pozdrowiena a dla rz-e dodatkowo :www.ceneo.pl/Lalki_milosci Dmuchana lalka. Posiada trzy zawsze gotowe na ciebie dziurki, duże usta (głębokie gardło), różową cipkę i gorący, wąski anus. Ma trójwymiarową twarz, zamknięte oczy i bardzo duży biust (jumbo size). Jest słodka jak cukierek i niesamowicie napalona. Jest naturalnej wielkości. Nigdy nie boli ją głowa, nie opiera się, spełni wszystkie twoje seksualne zachcianki w każdej chwili. Kup sobie zamiast ramy - jak podupczysz to zmądrzejesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: LEchowski - cieszysz sie ? IP: *.opera-mini.net 02.08.13, 23:56 nu rz-e burak durak niczym bolszewickie scierwo Odpowiedz Link Zgłoś