03.08.13, 11:27
promuje prawicowych oszołomów!.Zaatakowano na tym prawicowym sabacie naszych dziennikarzy.Nie dość,że zaatakowano to jego koledzy hajlują...na szczęście nie mają pochodni,bo byłby to już czysty fashyzm.
www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=RtEUUHZTAXk
Obserwuj wątek
    • prawdziwy_olo Re: Owsiak 03.08.13, 11:40
      Ojej i forumowa prawica ma zgryz, czy w końcu Owsiak jest OK czy jednak nie jest OK. Ale uważajcie, żeby na tym gorącu mózgi się wam nie zlasowały od intensywnego myślenia ....
    • Gość: Niedozbicia Re: Owsiak IP: *.rzeszow.hypnet.pl 03.08.13, 11:47
      Argumenty nie do zbicia! ;-)
      • Gość: Normalny it's me Lechoś IP: *.dynamic.mm.pl 03.08.13, 12:19
        Ciekawy vel Oburzony
    • Gość: ,, Re: Owsiak IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.08.13, 12:40
      a może to był wynajęty wódostockowy "faszol" aby Owsik z Miecogównem mieli o czym rozprawiać?
      • lechowski51 Re: Owsiak 03.08.13, 13:04
        olo pisze;
        Ojej i forumowa prawica ma zgryz, czy w końcu Owsiak jest OK czy jednak nie jest OK. Ale uważajcie, żeby na tym gorącu mózgi się wam nie zlasowały od intensywnego myślenia ...

Wobraz sobie olo,że ten incydent mnie ani ziębi ani grzeje.A myśleć POwinien wcześniej Owsiak gdy lansował swoje Postępackie hasło-Róbta co chceta.
        Teraz masz Dyndało czego chciałeś...
        • prawdziwy_olo Re: Owsiak 03.08.13, 13:13
          No przecież każdy zakłada wątek o wydarzeniu, które jest mu obojętne, prawda? Natomiast co do samego incydentu to widać tutaj katolickie chowanie napastnika i katolickie nauki dotyczące wyrażania własnej opinii ...
          • lechowski51 Re: Owsiak 03.08.13, 13:48
            Jasne olo!.Ty tropiciel "prawdziwych katolików",jak kiedyś "wrogów ludu" rozpoznajesz jak nikt inny.
      • Gość: rua Re: Owsiak IP: *.net.stream.pl 05.08.13, 20:49
        Panowie dobra wiadomość Gó... upada.-Rozpowszechnianie płatne razem "Gazety Wyborczej", wydawanej przez Agorę, wyniosło w czerwcu 2013 roku 211.225 sztuk i było o 18,4 proc. niższe niż rok wcześniej - wynika z danych Związku Kontroli Dystrybucji Prasy.
    • Gość: zimny lech Re: Owsiak IP: *.opera-mini.net 03.08.13, 13:56
      owsiak tez jest fe ? Źydokatolu?
      • lechowski51 Re: Owsiak 03.08.13, 14:53
        Zydokatol!.Ładne i jak na Postępaka bardzo kulturalne,Postępowe i tolerancyjne.
        • Gość: zimny lech Re: Owsiak IP: *.opera-mini.net 03.08.13, 20:45
          zbito Grzegorza Miecugowa...będziecie nas bic? Co to za fiut pisowski zrobił?
    • Gość: HotTen12 Re: Owsiak IP: *.rzeszow.hypnet.pl 03.08.13, 23:12
      12. edycja złotych myśli Lechowskiego51. Tylko z dnia dzisiejszego. Styl, składnia, słownictwo, ortografia i interpunkcja zgodne z oryginałem.

„Kaczyński do wariatkowa!.Czyżby nasz mąż stanu nie zamknął sie w oblężonej twierdzy?” ;-)

„Wobrazcie sobie towarzysze szmaciaki,że są na świecie takie Postepowe kraje na świecie jak USA,gdzie w NY piwo można kupić w wieku 21 lat i to od godz 13 a np. w Filadelfii piwo można kupic wyłącznie w sklepach z alkoholem.” :-(

„Zgadzam się!.POstępactwo nie wygrało walki o pamięć o Powstaniu!” :-)

„Znowu bredzisz....” ;-)

„Może jeszcze napisz gdzie mieszkasz?!” (?)

„Jak kazdy Postępak nie rozróżniasz stanowiska Kościoła,od opini jakiegoś biskupa czy księdza.” :-(

„Bicie piany skończone...” :-(

„Owsiak promuje prawicowych oszołomów!” ;-)

„aby POdkarpackich cebulaków,przerobić na światłych jewropejczyków …” :-(

Kochani, cebulaki kłócą się nad jakimiś u chwałami(…)”. Wklejka z Facebooka - pl-pl.facebook.com/MWizWO/posts/621408857869914‎ :-(
      • Gość: św.Rydzyk $ Re: Owsiak IP: *.dynamic.mm.pl 03.08.13, 23:30
        lubią: 17.828
        13 lipca o 13:36 ·

Dzięki za wstawkę o fb, ten kretyn zrobił wklejkę o cebulakach z 13 ego lipca- teraz wiem, że posty Lechowskiego trzeba omijać z daleka i traktować jak odgrzewane kotlety.
        • lechowski51 Re: Owsiak 04.08.13, 09:07
          Dwa światy;
          -róbta co chceta-cdn6.se.smcloud.net/t/photos/t/233411/635110424933256732_16818842.jpg
          -zadumy nad swoim życiem i otaczającym nas światem-wyborcza.pl/51,75248,14383445.html?i=7
          • Gość: Lechklechski51 Re: Owsiak IP: *.dynamic.mm.pl 04.08.13, 10:44
            Kochani!!!

Skręciliśmy z głównej drogi zachęceni wizerunkiem ryby. Sądziliśmy, że jest to reklama jakiegoś OSOM sushi, które spotyka się nawet na wielkopolskiej prowincji. Tymczasem natrafiliśmy na kolejne miejsce związane z kato-fashystowską ideologią cebulaków.

Były to tak zwane „Pola Lednickie”, na których wąsaty Roman Dmowski zwoływał swe wiece dla fashystowskiej młodzieży z NSZ-u, pouczając ich jak należy zmuszać ludność germańską do postaw judeosceptycznych.

fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/q71/9082_536597653044785_353961718_n.jpg
            Mamy pokusę, aby stawiać siebie w centrum, aby sądzić, że my sami budujemy swoje życie lub że będzie ono szczęśliwe, jeśli będziemy posiadali rzeczy, mieli pieniądze czy władzę. Ale tak nie jest! Oczywiście posiadanie, pieniądze, władza mogą dać chwilę upojenia, złudzenie, że jest się szczęśliwym, ale w ostateczności to one nas posiadają, pobudzają nas do tego, aby posiadać coraz więcej, by nigdy nie być zaspokojonymi".-Papież Franciszek
            fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/q71/549482_545299732174577_792730111_n.jpg
            • lechowski51 Re: Owsiak 04.08.13, 12:41
              Jak kopiujesz,to w całości....
              Kochani, udaliśmy się niedawno naszą holenderką pod POZnan*, by zwiedzić trochę okolicę. Kilka wiatraków, jakie napotkaliśmy po drodze świadczyć mogło, że jesteśmy w krainie tolerancji przypominającej Holandię, lecz były to tylko pozory.

Na tak zwanym „Ostrowie Lednickim” natrafiliśmy na pierwszy polski obóz, skąd rozszalały nacjonalista Mieszek rozlał na cały kraj zarazę klerykalizmu i fashysmu. To tutaj uknuto między innymi podły plan ataku na paradę równości pod Cedynią.
              Wizyta w polskim obozie wprawiła nas w zadumę i poczuliśmy szejm oraz głód.

Skręciliśmy z głównej drogi zachęceni wizerunkiem ryby. Sądziliśmy, że jest to reklama jakiegoś OSOM sushi, które spotyka się nawet na wielkopolskiej prowincji. Tymczasem natrafiliśmy na kolejne miejsce związane z kato-fashystowską ideologią cebulaków.

Były to tak zwane „Pola Lednickie”, na których wąsaty Roman Dmowski zwoływał swe wiece dla fashystowskiej młodzieży z NSZ-u, pouczając ich jak należy zmuszać ludność germańską do postaw judeosceptycznych. Dziś odbywają się tu kolonie dla młodych i starych z podkarpacia, podczas których z pochodniami w dłoniach celebruje się Jarosława, Jezusa oraz różnego rodzaju msze. Brama-Ryba, którą wzięliśmy za reklamę sushi jest, natomiast symbolem kato-fashystowskiej 1000-letniej Rzeszy Pospolitej cebulaków.

Na szczęście tego dnia po polach krzątały się głównie małe grupki wąsatych januszy z Kaczoreltern wraz ze swoimi gruczolicami. Były też dwa komanda miejscowych robotników: pierwsze rozrzucało po łące psie kupy, by cebulaki czuły się bardziej swojsko, drugie zajmowało się zbijaniem z desek kilku nowych stodół w miejscu widocznego wyraźnie pogorzeliska.

Gdy w pośpiechu opuszczaliśmy to straszne miejsce zmotoryzowany oddział cebulaków na traktorach marki Ursus wyruszał właśnie na patrol okolicy, w poszukiwaniu niewiernych waginoplusów do wybatożenia, osobodzików do rozjechania, a także ukrywających się osób judeopozytywnych i kolejnych ofiar wypędzeń. Ostatni zaś jechał prowadzony przez plebana kombajn do zbierania datków po wioskach.

Roztrzęsieni popedałowaliśmy naszą holenderką w kierunku najbliższego wielkiego ośrodka...
              • Gość: Lechklechski51 Re: Owsiak IP: *.dynamic.mm.pl 04.08.13, 14:27
                Kochani, cebulaki kłócą się nad jakimiś u chwałami na temat czegoś co działo się około w chooy dawno temu i do tego w chooy daleko stąd, bo aż za podkrapaciem. Tymczasem nowy Newsweeczek dostarcza nam wskazówek co myśleć o wydarzeniach bieżących. Nie mamy na myśli wody w kranie, bo wiadomo, że ona jest OSOM, zwłaszcza, że nie ma jej na podkarpaciu.

fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/q71/995125_542321322472418_870847028_n.jpg
                Mamy pokusę, aby stawiać siebie w centrum, aby sądzić, że my sami budujemy swoje życie lub że będzie ono szczęśliwe, jeśli będziemy posiadali rzeczy, mieli pieniądze czy władzę. Ale tak nie jest! Oczywiście posiadanie, pieniądze, władza mogą dać chwilę upojenia, złudzenie, że jest się szczęśliwym, ale w ostateczności to one nas posiadają, pobudzają nas do tego, aby posiadać coraz więcej, by nigdy nie być zaspokojonymi".-Papież Franciszek
                fuckdas.com/wp-content/uploads/2010/05/love-shit1.jpg
              • Gość: HotTen13 Re: Owsiak IP: *.rzeszow.hypnet.pl 04.08.13, 22:05
                13. edycja złotych myśli Lechowskiego51. Tylko z dnia dzisiejszego. Styl, składnia, słownictwo, ortografia i interpunkcja, że o przesłaniu ideowym nie wspomnę, zgodne z oryginałem.

„Już niedługo!.Przyjadą hordy oszalałych lewaków i jak w innych miejscach będą rozbijać wystawy sklepowy znienawidzonych kapitalistów i napieprzać się z policją.” ;-)

„Ty tradycyjnie udasz się tutaj aby inni "normalni ludzie (?) przyją uczcić i złożyć hołd poległym w obronie Ojczyzny.” (?)

„Bo mamy w przestrzeni publicznej takich ludzi honoru jak rtm.Pilecki czy Ciepliński i takich jak Kiszczak.” (!)

"(…) w chwilach najtrudniejszych w przeciwieństwie do przecietnego Polaka(?),wybrali uratowanie honoru,wierność przysiędze a nie karierę czy życie.” (;-))

„Dlaczego więc domagasz się nieskazitelności wobec naszych narodowych bohaterów?!” (?!)

„Tylko święci nie mają wad,choć bywali tacy jak choćby św.Augustyn,który miał nieślubne dziecko.” (;-))

„Dwa światy; „róbta co chceta” i „zadumy nad swoim życiem i otaczającym nas światem” (!)

„Partia Miłości (?) rządzi 6 lat ale oczywiście wszystkiemu winien jest Kaczor i jego kot” :-)

„Kochani, udaliśmy się niedawno naszą holenderką…” Wklejka z Facebooka – „Młodzi, wykształceni i z wielkich ośrodków, Facebook www.facebook.com/MWizWO. :-(

„Jak kopiujesz,to w całości....(?!)
              • Gość: 7.przykazanie Re: Owsiak IP: *.rzeszow.hypnet.pl 04.08.13, 23:01
                Po pierwsze, nie wolno kopiować w całości. Kopiowany tekst to czyjaś własność intelektualna. Najpierw trzeba poprosić o zgodę.
                Po drugie, można cytowac (nie kopiować!) fragmenty czyichś dzieł (opatrzone cudzysłowem, co by dla Ciebie to nie miało znaczyć), aby wesprzeć własne poglądy, ale pod warunkiem wskazania źródła i autora. W przeciwnym przypadku jest to po prostu piractwo intelektualne, czyt. (czytaj): zwyczajne złodziejstwo podpadające nie tylko pod pod KK, ale i Dekalog (7. przykazanie?)!
                Po trzecie, "Roztrzęsieni popedałowaliśmy naszą holenderką w kierunku najbliższego wielkiego ośrodka..." (www.facebook.com/MWizWO}.
                • Gość: lechowski51 Re: Owsiak IP: *.dynamic.mm.pl 04.08.13, 23:39
                  A ja już całkiem zgpupiał, żony ni mom, te od Biedronia majo mnie w doopie, jedynie co mi pozostało wloźć w ortalion i dymać koze...
                  • Gość: prof. Bralczyk Zgłaszam ten tekst do nagrody roku! IP: *.dynamic.mm.pl 04.08.13, 23:41
                    Ma szanse na 1-sze miejsce! jako tekst roku 2013.
                  • Gość: Rżniegłupa Re: Owsiak IP: *.rzeszow.hypnet.pl 04.08.13, 23:54
                    "A ja już całkiem zgpupiał, żony ni mom, te od Biedronia majo mnie w doopie, jedynie co mi pozostało wloźć w ortalion i dymać koze..." Tyle Lechowski 51.

Rżnie głupa albo... zbrakło argumentów.
                    • Gość: prof. Bralczyk Nie zgłupiał tylko zg-pupiał. IP: *.dynamic.mm.pl 05.08.13, 00:05
                      "A ja już całkiem zgpupiał, żony ni mom, te od Biedronia majo mnie w doopie, jedynie co mi pozostało wloźć w ortalion i dymać koze..."

Opatrzone cudzysłowem - ok
                    • lechowski51 Re: Owsiak 05.08.13, 09:36
                      Uważasz,że mam tak samo bezsenne noce jak Ty?.Mylisz sie!.Sumienie mam czyste...
                      • kmdr_rohan Sumienie Lechowskiego. 05.08.13, 09:42
                        lechowski51 napisał:

> Sumienie mam czyste...

Bo nieużywane.
                        • lechowski51 Re: Sumienie Lechowskiego. 05.08.13, 10:02
                          Jak zwykle nie na temat i ad persona.
                          wpolityce.pl/wydarzenia/59573-co-dalej-z-przystankiem-owsiaka-zybertowicz-woodstock-doszedl-do-fazy-uzytecznego-zidiocenia-zakowski-to-od-zawsze-byla-impreza-pozytywnie-polityczna
                          • kmdr_rohan Re: Sumienie Lechowskiego. 05.08.13, 10:04
                            Ty zawsze odpowiadasz na temat nie ad personam.
                            Po co tak kłamiesz, Lechowski? Płacą ci za to?
                            • lechowski51 Re: Sumienie Lechowskiego. 05.08.13, 10:09
                              Bicie piany skończone.
                              • kmdr_rohan Lechowski kolejny raz stchórzył. 05.08.13, 11:24
                                Jak zwykle, ze swoim czystym, nieużywanym sumieniem, które pozwala mu obrażać innych, a jednocześnie jest tak czułe na słowa prawdy pod jego adresem.
                        • Gość: św.Rydzyk $ Re: Sumienie Lechowskiego. IP: *.dynamic.mm.pl 05.08.13, 11:23
                          osom
                      • Gość: 7.przykazanie Re: Owsiak IP: *.rzeszow.hypnet.pl 05.08.13, 11:42
                        A 7. i 8. przykazanie?
                        • lechowski51 Re: Owsiak 05.08.13, 14:17
                          ...a wątek jest o tym jak to prawicowe oszołomy i fashyści, biją pracowników mediów z TVN.
                          www.youtube.com/watch?v=WKythB5mr0c
                          • kmdr_rohan Lechowski, kłamco! 05.08.13, 14:33
                            Odkąd to ci przeszkadza wklejać własne bzdury w każdych możliwych wątkach, kłamco i oszuście?
                          • Gość: 7.przykazanie Re: Owsiak IP: *.rzeszow.hypnet.pl 05.08.13, 20:41
                            I jeszcze o tym, że Lechowski51, jak sam twierdzi, "ma sumienie czyste". ;-)
    • Gość: HotTen14 Re: Owsiak IP: *.rzeszow.hypnet.pl 05.08.13, 22:15
      A;-) teraz 14. edycja złotych myśli Lechowskiego51. Tylko z dnia dzisiejszego. Styl, składnia, słownictwo, ortografia i interpunkcja, że o przesłaniu ideowym nie wspomnę, zgodne z oryginałem.

„Chcesz sie porechotać?.To prosze!” ;-)

„Tylko nie rozumiem po co my mamy naśladować amerykańskich idiotów?” (!?)

„Widziałem na świecie bardziej idiotyczne "pomniki".(O pomniku Cieplińskiego w Rzeszowie) (?)

„Ja sumienie mam czyste…” :-D

„a Ty w jego towarzystwie śmierdzisz jak i on” :-(

„a wiejski głupek dalej swoje!” :-)

„a wątek jest o tym jak to prawicowe oszołomy i fashyści, biją pracowników mediów z TVN.” (!?)

„Jak zwykle nie na temat i ad persona (personam?). ;-)

„Bicie piany skończone.” (!)

„A ja już całkiem zgpupiał(?), żony ni mom, te od Biedronia majo mnie w doopie, jedynie co mi pozostało wloźć w ortalion i dymać koze(?)...” ;-)))

„Bez żalu żegnam.Z psycholami chciałeś dyskutować forumowy Postępaku?!?" ;-)
      • Gość: św.Rydzyk $ Re: Owsiak IP: *.dynamic.mm.pl 05.08.13, 22:21
        „A ja już całkiem zgpupiał(?), żony ni mom, te od Biedronia majo mnie w doopie, jedynie co mi pozostało wloźć w ortalion i dymać koze(?)...” ;-)))
        Hahahahahahhahahhhaha
        Nie no ku... nie mogę po prostu ilekroć to czytam to aż mi się brzuch trzęsie ze śmiechu.
        Ten tekst jest po prostu nieziemski!
        • Gość: św.Rydzyk $ Re: Owsiak IP: *.dynamic.mm.pl 05.08.13, 22:37

euehuehuueuauuauauauuaahahahhahaha
          łehułeułehułeułehułeu hahhyhahy hahhyhahy łołołołołoch łołołołołoch
          :D
          • Gość: św.Rydzyk $ Ten dowcip razi na 46 metrów. IP: *.dynamic.mm.pl 05.08.13, 22:43
            Wenn ist das Nunstück git und Slotermeyer?
            Ja! ... Beiherhund das Oder die Flipperwaldt gersput.

Ja już całkiem zgpupiał
    • Gość: Niedozbicia? Re: Owsiak IP: *.rzeszow.hypnet.pl 06.08.13, 01:26
      To był argument!
    • Gość: HotTen15 Re: Owsiak IP: *.rzeszow.hypnet.pl 06.08.13, 22:56
      15. edycja złotych myśli Lechowskiego51. Tylko z dnia dzisiejszego. Styl, składnia, słownictwo, ortografia i interpunkcja, że o przesłaniu ideowym nie wspomnę, zgodne z oryginałem.

„Wyprawy krzyżowe to nie wymysł jakobinów (…)” ;-)

„Zwyrodnialcy to dowódcy AK a ich żołnierze to homosie i niepoprawni marzyciele...(?) a o Drilewangerze (?) i jego chorych rzeznikach,forumowi "historycy" jeszcze w wikipedii nie wyszperali.”

„Tak!.Tak!.Ci też zginęli z r4ak Okulickiego!” (!?)

"Tobie jak i innym ignorantom myli sie chrześcijaństwo z Torą i Starym Testamentem (…)" ;-)

"Mam nadzieję,że forumowe ateistyczne dewotki zaszczyca to spotkanie "odnowicieli KK"?!" :-(

"To straszne.Moja też nie od 20 lat (...)" :-(

"To zobacz powyżej kto z kim się napierdziela..." (?)

„Myślała,że wyjdzie za muzułmanina (muzułmanina?) i będzie razem z Krzysiem Grodzkim bujać sie na platformach.” ;-(

"Pozostanie więc Postępakom (postępakom?) Nie i Trybuna.No i jeszcze Szkło Kontaktowe,Liz i Kupa Wojewódzki...

„Kochani, lubiliśmy bardzo nasz modny Empik…” (Wklejka - pl-pl.facebook.com/MWizWO?group_id=0&filter=3‎).

„Gdy moja córka miała 13 lat, przeczytała wraz z całą klasą…” (Wklejka - P. Skwieciński, wpolityce).
      • lechowski51 Re: Owsiak 07.08.13, 09:13
        No i znowu biedaku się napracowałeś!.W nagrodę POdrzucam artykuł bohaterze tego wątku..
        www.plwolnosci.pl/a/3308/Owsiak-na-premiera-Bochniarz-na-prezydenta-wisienka-na-torcie-a-kanarek-na-dachu
        • kmdr_rohan Buc znowu się wysilił i wkleił. 07.08.13, 09:17
          Zaraz zacznie zarzucać innym, że wklejają. Cham, bez honoru.
          • lechowski51 Re: Buc znowu się wysilił i wkleił. 07.08.13, 12:08
            Może mi ktoś przypomni,co mowili i pokazywali dziennikarze WSI-24,jak cham i damski bokser Niesiołowski,zaatakował Ewę Stankiewicz?!
            wyborcza.pl/1,75478,14400013,Grzegorz_Miecugow_o_wywiadach_z_napastnikiem__ktory.html
            • kmdr_rohan Buc Lechowski znowu się wysilił i wkleił. 07.08.13, 12:11
              A może ty przypomnisz sobie Lechowski w zaciszu domowym i przestaniesz obrażać użytkowników tego forum?
            • prawdziwy_olo Re: Buc znowu się wysilił i wkleił. 07.08.13, 12:33
              Zupełnie różne sytuacje lechoś. Jak babsko nie rozumie słowa "nie" to niech się nie dziwi, że ktoś w końcu stracił cierpliwość ...
              • kmdr_rohan Re: Buc znowu się wysilił i wkleił. 07.08.13, 12:39
                Ależ Lechowski to doskonale rozumie. I co z tego? Przecież on nie przychodzi tu dyskutować, tylko głosić Słowo Kacze.
                • Gość: Jarocin Kanalie -tatuś z ZOMO podpowiada treść wypocin ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.13, 14:46
                  Myślę że ty rohan takze jesteś swego rodzaju " pojebus"
                  • kmdr_rohan Cóż za głębia myśli!!! 07.08.13, 14:57
                    Rów Mariański + osady denne.
                    • lechowski51 Re: Cóż za głębia myśli!!! 07.08.13, 15:36
                      olo pisze;
                      Zupełnie różne sytuacje lechoś. Jak babsko nie rozumie słowa "nie" to niech się nie dziwi, że ktoś w końcu stracił cierpliwość ...

Klasyczna bolszewicka moralność!.I bolszewicka kultura...babsko.
                      Znasz to olo?.Kto sieje wiatr...
                      • kmdr_rohan Hipokryzja Lechowskiego 07.08.13, 15:45
                        Ubrał się diabeł w ornat i ogonem na mszę dzwoni.
                      • prawdziwy_olo Re: Cóż za głębia myśli!!! 07.08.13, 16:05
                        Widzisz lechoś jakoś ciężko mi wykrzesać chociaż odrobinę szacunku dla typowej hieny dziennikarskiej ...
                        • lechowski51 Re: Cóż za głębia myśli!!! 07.08.13, 17:55
                          Wiem olo!.W waszej lewackiej ideologii szacunek do kobiety macie tylko na marszach lesbijek i w lewackim pustosłowiu.
                          ...a po za tym jak mawiał towarzysz Lenin-Cel uświęca srodki!
                          • kmdr_rohan Lechowski znowu łże. 07.08.13, 18:09
                            Exitus acta probat. Tego nie "powiedział Lenin", kłamco.
                            Widzisz. Lechowski, jak głupota wylewa się z ciebie?
                          • prawdziwy_olo Re: Cóż za głębia myśli!!! 07.08.13, 19:47
                            Lechoś, wyraźnie napisałem dlaczego nie mam do niej szacunku. Jeśli zrozumienie jednego prostego zdania sprawia ci taki problem to poproś kogoś bardziej ogarniętego o pomoc, przed napisaniem kolejnego bzdeta.
                            • lechowski51 Re: Cóż za głębia myśli!!! 07.08.13, 20:26
                              ...a ja nie mam szacunku dla facetów tolerujących damskich bokserów.Cham jest chamem,niezależnie od barw partyjnych i ten co leje dziennikarza z WSI-24 i ten ztytułem profesorskim co znęca sie nad słabą kobietą.Koniec-kropka!
                              • prawdziwy_olo Re: Cóż za głębia myśli!!! 07.08.13, 20:54
                                Znęcał się powiadasz? :-) Ile godzin? Obdukcja lekarska była? :-) Zlituj się człowieku z tym bredzeniem. Ale dobrze, że przynajmniej chama od małpy w czerwonym nazwałeś zgodnie z prawdą.
                              • Gość: Namolneisłabe Re: Cóż za głębia myśli!!! IP: *.rzeszow.hypnet.pl 07.08.13, 21:24
                                No tak, namolna (=słaba?) Stankiewicz kobietą w całej krasie! Jak zresztą jej koleżanka z profesorskim tytułem, Krystna, że tak powiem...
            • Gość: Nomenomen Re: Buc znowu się wysilił i wkleił. IP: *.rzeszow.hypnet.pl 07.08.13, 21:11
              Odganiał się jak od natrętnej muchy, nomen omen, Niestety.
              • Gość: Nomenomen Re: Buc znowu się wysilił i wkleił. IP: *.rzeszow.hypnet.pl 07.08.13, 21:29
                A Alexio boksował, niestety...
                • lechowski51 Re: Buc znowu się wysilił i wkleił. 07.08.13, 21:36
                  I tak oto lewactwo rozpoczęło swoje Postępackie gęganie.Nie znęcał sie a odepchnął a odepchnął,bo była natrętna.No to POdobnie.Nie uderzył a pchnął a pchnął,bo kłamczuch...
                  • Gość: Pchnłąbokłamczuch Re: Buc znowu się wysilił i wkleił. IP: *.rzeszow.hypnet.pl 07.08.13, 22:30
                    A nie była namolna? No tak, pchnął bo kłamczuch.;-) Tylko co ma piernik...
    • Gość: HotTen16 Re: Owsiak IP: *.rzeszow.hypnet.pl 07.08.13, 22:41
      16. edycja złotych myśli Lechowskiego51. Tylko z dnia dzisiejszego. Styl, składnia, słownictwo, ortografia i interpunkcja, że o przesłaniu ideowym nie wspomnę, zgodne z oryginałem.

„I co z tego,że ONZ-etowskie lewactwo chciało sobie zorganizować za pieniadze polskich podatników zjazd,poswięcony idiotycznej sprawie?.Stać nas na to aby marnotrawić pieniadze w czasie gdy brakuje ich na zasiłki dla biednych ludzi i posiłki dla głodnych dzieci?” (Natomiast na imprezę z udziałem Franciszka i 3 milionów rozmodlonych(?) obiboków, oczywiście, stać nas? Nie mamy żadnych wątpliwości. A nawet 5, 10, 20 milionów, 100… - jak w powstaniu!)

"(...) parę tysiecy lewaków odprawiło mody (modły?) nad oceplaniem sie (ocieplaniem się?) naszej Matki Ziemi?" Gdzie, kiedy? A w polskim Sejmie posłowie pod wodzą posła Jurka (Marka, zresztą) modlili się o deszcz;-) Bez skutku, niestety! Znowu jest susza! ;-)

„W waszej lewackiej ideologii szacunek do kobiety macie tylko na marszach lesbijek i w lewackim pustosłowiu.” (Zupełnie jak u jezuitów! A rebours.)

„Klasyczna bolszewicka moralność!.I bolszewicka kultura...babsko.” (Czy to przypadkiem nie a propos Pawłowicz, Krystyny zresztą?)

„Może mi ktoś przypomni,co mowili i pokazywali dziennikarze WSI-24 (TVN 24?) ,jak cham i damski bokser Niesiołowski,zaatakował Ewę Stankiewicz?!” (Strasznie namolna była! Zupełnie jak - przy innej okazji – Pospieszalski - mobował Michnika. A Niesiołowski opędzał się jak od much (przez m!) i nie boksował, niestety!)

„Empik też był Osom,niestety się zbył,(?) jak i inne lewackie,nierealne Pomysły.” (Tak to widać z Mielca? W Rzeszowie są przynajmniej 3, potężne! Dawno nie byłeś w stolicy, niestety. Ale za to w peerelu było jak u mamy! Jak przyjdzie Pis, to ho, ho ;-) Pozostaną same empiki! Jak ten przy Słowackiego. Z kawą w torebce!)

„No i niestety towarzysze budowa komunistycznego raju nie dość,że się opoznia,to jeszcze trzeba wydać 100 baniek!” (Ale Empików żal i… kawy przyniesionej w torebce! Może nawet warte to owych 100 baniek!)

„Rozumiem,że kibel zranił Twoje estetyczne doznania forumowy bucu....sorry miłośniku piękna!” (Nie ma jak subtelność i estetyka.)

„Cham jest chamem,niezależnie od barw partyjnych (..)” (Pod warunkiem, że nie należy do PiSu?)

„No i znowu biedaku się napracowałeś!.W nagrodę POdrzucam artykuł (o) bohaterze tego wątku..” (Dziękuję, nagroda zbędna, wystarczy twoje uznanie.)
      • lechowski51 Re: Owsiak 07.08.13, 22:50
        Lewactwo jak zwykle jest odtwórcze,więc niczym nie zaskakujesz.Swoja droga zamiast kopiować,mógłbyś oglądnąć mecz Legii...
        • Gość: Stylnopowski Re: Owsiak IP: *.rzeszow.hypnet.pl 07.08.13, 23:01
          Szkoda 2 godzin. Oglądałem (tyłem do ekranu), pisząc. Nawet żyleta nie pomaga! Marne 0:0. Awans w najgorszym stylu. Nopowskim, zresztą, niestety!
          • lechowski51 Re: Owsiak 08.08.13, 08:31
            Tyłem do ekranu.No!.No!.Czyżby to taki nowy,Postępacki sposób kibicowania?. Nie "nopowski"?!.Oglądałeś tyłem i wiesz że grali fatalnie.To wszystko przez kiboli...
            • kmdr_rohan Lechowski - objawy schizofrenii. 08.08.13, 09:40
              Ten subtelny intelektualista, którego rażą przekleństwa w sieci, bardzo kocha kibiców, którzy jak wiadomo na meczach wykrzykują tylko słowa aprobaty i zachęty pod adresem innych drużyn.
              Tak, Lechowski. Osiągnąłeś kolejny stopień zakłamania?
              • lechowski51 Re: Lechowski - objawy schizofrenii. 08.08.13, 09:59
                Jakaś czarna zaraza czy co?.Znowu zaatakowali naszych,POstępowych dziennikarzy..
                www.youtube.com/watch?v=Dun7BDBY33Y&feature=player_embedded
                • kmdr_rohan Lechowski - objawy schizofrenii c.d. 08.08.13, 10:09
                  Oto przykład merytorycznej odpowiedzi Lechowskiego. Schizofrenia to, czy paranoja?
                  • lechowski51 Re: Lechowski - objawy schizofrenii c.d. 08.08.13, 12:00
                    Fashyzm nadchodzi!.Niedługo wypowiedzą wojnę Rosji...
                    sondaz.wp.pl/kat,60878,wid,15877823,wiadomosc.html
                    • kmdr_rohan Re: Lechowski - wklejka 08.08.13, 12:04
                      .
                    • Gość: 23sierpniatuż Re: Lechowski - objawy schizofrenii c.d. IP: *.rzeszow.hypnet.pl 11.08.13, 01:29
                      Raczej dogadają sie z Rosją...
    • Gość: HotTen17 Re: Owsiak IP: *.rzeszow.hypnet.pl 08.08.13, 21:56
      17. edycja złotych myśli Lechowskiego51. Tylko z dnia dzisiejszego. Styl, składnia, słownictwo, ortografia i interpunkcja, że o przesłaniu ideowym nie wspomnę, zgodne z oryginałem.

„Dla forumowych trefnisów” (Stańczyk trefnisem?)

„Nie uderzył a pchnął a pchnął,bo kłamczuch...” ;-)

„To oprócz fuchy w upowskim bunkrze,dorabiasz jeszcze u Karguli z Wołynia,ktorzy uciekli spod noży i siekier Twoich ulubionych bojowców" (Biedny Pawlak?!)

„Teraz zapewne zabierzecie sie za krzyzyki na szyjach nauczycielek,stewardes....i wówczas juz bezpiecznie tolerancyjni muzułmanie będa budować w każdym mieście swoje postepowe budowle.” (Już widzę minaret w Mielcu i Madonnę na koncercie w nim za 5 milionów z krzyżykiem na szyi – to taki mały krzyż.) ;-)

„Twoi kumple z forumowego szambowozu razem z Toba zakładają wątki "zgodne z tematyką forum", wtym:

- w,69,146272735,146272735, czyli „proboszcz łapał dziewczynki za pośladki i wkładał im rękę pod bluzki. Gdy któraś miała błyszczyk na ustach, kazał go ścierać lub robił to sam. - palcami, ale zdarzało się, że robił to swoimi ustami. Próbował dotykać genitaliów chłopców.(…).”

- forum.gazeta.pl/forum/w,69,146272535,146272535,komendant_wyrzuca_krzyze.html, czyli „Autorzy pisma skierowanego do komendanta wojewódzkiego zarzucają swojemu bezpośredniemu przełożonemu, że jest człowiekiem „grubiańskim, nieprzyjemnym i niewierzącym w Boga”.;-)

- forum.gazeta.pl/forum/w,69,146272212,146272212,To_jest_watek_dla_nieokrzesanych_zapraszam.html, czyli „Forumowy szambowóz przybrał teraz nazwę-"instytutu meteorologii"...”

- forum.gazeta.pl/forum/w,69,146124089,146124089,Skad_ksieza_biora_slowo_boze_.html , czyli Skąd biorą słowo boże? „ Z Internetu! Można kopiować, sklejać, wklejać i powoływać się na powszechnie znane i uznane uniwersytety w Australii, Nowej Zelandii, Argentynie, Afryce, Filadelfii i wielu innych. Tylko, że do żadnego nie dotrzesz..”.

- forum.gazeta.pl/forum/w,69,146220116,146220116,kacza_obsesja_obsesja_obsesje_goni.html, czyli „Jak w czasach stalinowskich!.POdzegaczom i imperialistom,tym razem odpór daje towarzysz Stasiński...” ;-))
      forum.gazeta.pl/forum/

- w,69,146222416,146222416,Przed_tym_ostrzega_Kosciol_Czarna_lista_zagrozen.html”, czyli Beatlesi, Pink Floyd, The Doors, „Gwiezdne wojny”, „E.T.”, „Indiana Jones” twoim zagrozeniem!

PS. Śląsk prowadzi 1:0 :-))
      • Gość: Rejtan Prawdziwy olo , to "czerwona małpa" z MO, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.13, 22:55
        Popatrz człowieku jak to z czerwonej małpy z MO- przodownika/ może powstać tak aktywny uczestnik forum ,A jakie Ci Lechoś śle ten pajac [olo] pouczenia !
    • Gość: Jakbymniej? Re: Owsiak IP: *.rzeszow.hypnet.pl 10.08.13, 00:02
      18. edycja złotych myśli Lechowskiego51. Tylko z dnia dzisiejszego. Styl, składnia, słownictwo, ortografia i interpunkcja, że o przesłaniu ideowym nie wspomnę, zgodne z oryginałem.
      Jakby mniej Lechowskiego51 na forum...
      • Gość: HotTen18 Re: Owsiak IP: *.rzeszow.hypnet.pl 10.08.13, 00:13
        Oczywiście, Lechowskiego 51...
        • lechowski51 Re: Owsiak 10.08.13, 22:16
          Bóg zapłać dobry człowieku!
    • Gość: HotTen(4?)19 Re: Owsiak IP: *.rzeszow.hypnet.pl 10.08.13, 23:16
      19. edycja złotych myśli Lechowskiego51. Tylko z dnia dzisiejszego. Styl, składnia, słownictwo, ortografia i interpunkcja, że o przesłaniu ideowym nie wspomnę, zgodne z oryginałem.
      Tym razem tylko 4, więcej nie było! Żadnych...

"Jakiś żydek z lewackiego NYT obraża szefa największej pertii opozycyjnej a miejscowy towarzysz szmaciak dostaje na tym forum orgazmu.Targowica wiecznie żywa!"

"Cudowny bełkot.W Tyczynie sie z was buraki śmieją!"

"????????????????"

"Bóg zapłać dobry człowieku!"
      • lechowski51 Re: Owsiak 11.08.13, 08:34
        Jeszcze raz!.Bóg zapłać dobry człowieku,za Twoją bezinteresowność.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka