Dodaj do ulubionych

Wolność słowa w kosciele katolickim

20.08.13, 10:38

wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Jezuita-o-Krzysztof-Madel-dostal-zakaz-wypowiedzi-w-mediach,wid,15908747,wiadomosc.html
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

łączę serdeczności dla Ciebie i Twojej Rodziny ;-)
Obserwuj wątek
    • rz-e nie karmic trolla 20.08.13, 11:00

Autor: res-men ˘ 29.07.13, 14:01
      czy gó... to twoje pozywienie czyto co masz miedzy uszami?
      • res-men Re: nie karmic trolla 20.08.13, 11:29
        wooww...
    • chris1970 Re: Wolność słowa w kosciele katolickim 20.08.13, 11:40
      Spróbuj i ty w swojej firmie wejść w kompetencje rzecznika prasowego, albo pijarowca.
      • rz-e nie karmic trolla 20.08.13, 11:53
        chris1970 napisał:

> Spróbuj i ty w swojej firmie wejść

nie karm trolla. patrz za kogo cie uwaza na starcie

Autor: res-men ˘ 07.08.13, 14:13

ja mam w dupie selekcjonowanie bladych fiutów takich jak ty - sami sie selskcjonują [...] selekcja dokonuje sie sama - nikt poważny nie będzie pisał w tak durrnych wątkach tylko idioci - zakładam je dla was i oto jestescie

• res-men Re: nie karmic trolla 20.08.13, 12:41

no własnie - oto jestescie a ty zawsze pierwszy a czasem pierwszy w kilku wcieleniach - to działa jak widzisz ;-) ciumaski bubku z trocinowym łebkiem :-) głupich nie sieją :-) siedzą tu na forum

• rz-e Re: nie karmic trolla 20.08.13, 12:47
            Autor: res-men ˘ 09.08.13, 11:07

dwa posty wczesniej pisałem ze do partii Pana Palikota mi trochę nie po drodze więc

Autor: res-men ˘ 26.07.13, 13:53

Ruch Palikota jedyną szansą na rozwój polski
            glosujmy na ich przedstawcieli !~!! zapomnijmy o podziałach i historii i popatrzmy w przysłosc - razem trzymając sie za ręce !!!
          • Gość: . Re: nie karmic trolla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.13, 14:06
            res-men napisał: głupich nie sieją :-) siedzą tu na forum
            ================

no i przyznał sie sam bez bicia........
            jak wrócił z partnerem z wczasów tak stale teraz siedzi na forum,
        • chris1970 Re: nie karmic trolla 20.08.13, 13:51
          Wiesz, nie interesuje mnie zdanie takiej osoby o mnie. Jest to opinia tyle warta, co jej właściciel.
          Gdyby takie słowa padły w realu od moich znajomych i to nie od jednej osoby, zacząłbym się zastanawiać.
          Tu, w taki sposób wyrażają się osoby, które nie mają innych argumentów, poza takimi jak przytaczasz.
          Warto do takich osób przemawiać ludzkim głosem, bo i zaczynają reagować odpowiednio, jak mocno w pięty pójdzie. Można znaleźć wiele przykładów, że zaczynają mówić normalnie. Trzeba tylko sprowokować.
        • Gość: Onteż Re: nie karmic trolla IP: *.rzeszow.hypnet.pl 21.08.13, 00:42
          I sądzisz, ze to jest wystarczający argument?
          Ten na d i f też?

"Nikt poważny nie będzie pisał w tak durrnych wątkach tylko idioci - zakładam je dla was i oto jestescie." On też! ;-))
      • Gość: FirmaKk Re: Wolność słowa w kosciele katolickim IP: *.rzeszow.hypnet.pl 21.08.13, 00:34
        Przepraszam, mam rozumieć, ze Kościół katolicki to po prostu firma? Czy to aby nie świetokradztwo?
    • res-men Re: Wolność słowa w kosciele katolickim 20.08.13, 11:58

ojoj...

• Gość: ortylion Zdaje się, że odbiegamy od tematu... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.13, 12:33
        Nie pierwszy to i (zapewne) nie ostatni przykład zakładania kagańca. Tylko za odwagę nazwania idioty idiotą.
        Więc idiota (zwłaszcza przy "wadzy") może tylko powiedzieć: stul pysk.
        I to zrobił.
    • e_w_a_21 Sekta traci nerwy 20.08.13, 14:09
      i dokonuje czystek.
      • chris1970 Re: Sekta traci nerwy 20.08.13, 14:14
        a może zbyt długo pobłaża?
        W twoim środowisku z osobami "kto nie jest z nami jest przeciw nam" szybciej się rozprawiają z takimi. Nawet zapach nie zaleci.
        • e_w_a_21 Średniowiecze nadchodzi 20.08.13, 14:35
          Jeszcze trochę,zwyczajowo w tym środowisku zapłoną stosy dla osób myślących inaczej.
          • Gość: . Re: Średniowiecze nadchodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.13, 14:53
            lepsze to średniowiecze niż oświecenie przez dynamo rowerowe...
          • chris1970 Re: Średniowiecze nadchodzi 20.08.13, 15:30
            Nie sądzę. KK wziął lekcję z czasów średniowiecza i potępił ten okres.
            Jeżeli będą płonęły stosy, to raczej zapałki będą w rękach Twoich i Tobie podobnych.
            Zadatki już masz, ale o tym jeszcze nie wiesz.
            • bravocharlie Re: Średniowiecze nadchodzi 20.08.13, 15:55
              Przyłączam sie do chrisa. Sam nie potrafiłem ująć tego w słowa.
              • Gość: ortylion Re: Średniowiecze nadchodzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.13, 10:43
                W tych decyzjach (Boniecki, Lemański, Mądel) widać pytanie:
                Który,k... jeszcze?!!!
                • Gość: xionc głuć Nowy papiż... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.13, 10:45
                  ...by się przydał. Na przykład Terlikowski. On wszystko wi najlepiej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka